Нови придобивки в гардероба - 37

• 82 447
  • 713
  •   1
Отговори
# 585
  • Belgium
Victoria`s Secret спират линиите си дрехи, така че на есен ще има много сериозни разпродажби на всичко  Peace

Възнамерявам да направя сериозен прощален пазар  Crazy

# 586
  • USA, Steak State
Аууу ама защо така, знае ли се?

# 587
  • Belgium
Ами официалната версия е, че искат да се фокусират само върху бельото и банските: http://jezebel.com/victorias-secret-abandons-all-pretense-stops- … elling-1561726652

# 588
Хубаво, че ще продължат да продават пижами, страхотни са. Плажните им дрехи също си заслужават. За другите не тъгувам, напоследък нямаше нещо, което да ме грабне, а и цените им станаха твърде високи.

# 589
  • Berlin
ВС са си известни с бельото най-вече, така че не е голяма загуба според мен. Аз Имам 3 пижами от тях, даже още поне 1 мисля да взема. Simple Smile много съм доволна.

# 590
  • Belgium
Известни са с бельото, защото това показват на страхотните си ревюта  Heart Eyes

Но имаха и хубави дрехи. Обаче напоследък наистина прекалиха с цените.

Ето това палтенце примерно го скъсах от носене и все ме питаха от къде е  Grinning

# 591
Влизам с въпрос : някой  връщал ли е стока от Totally Erected Thinking Поръчах си една чанта, но на живо нещо не ми допада.

Връщала съм 2 пъти, никакъв проблем, използвай бланката, която пристига с пратката  Peace Парите ще ти ги върнат по банков път. Ако си платила при получаване на ръка, трябва да им изпратиш и IBAN.  Hug

# 592
Скрит текст:
елек

# 593
всички дрехи, които съм си взимала от ВС, са били удар в десятката, много съм доволна  Peace но определено са им доста скъпи. Бельото и банските са им уникални. Нощници и пижами не съм си поръчвала, трябва да ги видя  Peace

# 594
  • Belgium
Шанс, освен нощничките (имат уникално секси модели), виж и спортните им екипи.

Жестоки са  Heart Eyes

# 595
Момичета,аз да попитам,че се зарибих сега, как  точно поръчвате?Доставка.?А има ли мито?Простете невежеството,но  почти не пазарувам он лайн. Ако си поръчам от сайта им,от Uk ли ще дойдат нещата? БЛАГОДАРЯ,ако някой отговори
 и за да не е спам:
http://shop.benetton.com/bg_en/woman/spring-summer-2015/denim/bo … -jeans-36373.html
Стоят веднъж:-)

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 22:33 от zlatina_ZZ

# 596
  • Belgium
zlatina_ZZ имаме група във Фейсбук за общи поръчки.

Иначе съм поръчвала и на мои приятели, които живеят в САЩ, да ми носят.

Купувала съм и директно от магазина им в Лондон, но там дрехи няма - само бельо, бански и младежката серия PINK на цял отделен етаж  Peace

# 597
Лу,благодаря за отг.
  bouquet

# 598
Като стана въпрос за ВС някой може ли да ме ориентира в рамерите? Отговарят ли точно? И някой случайно да знае на УС размерите на ВС на кои УК размери отговарят? Въобще не се ориентирам в УС размерите.. Embarassed

# 599
  • Пловдив
Тениска с паднало рамо /извинявам се за лошото качество/

Общи условия

Активация на акаунт