Нови придобивки в гардероба - 37

• 82 403
  • 713
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Коте, много-много ти благодаря   bouquet Сега би ли ми обяснила като на малоумна как става поръчка от там, дали има някъде някой, който прави обща поръчка както от спорт директ примерно?

Заповядай – http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=779045.0. Hug И аз не съм пазарувала досега от там, а трябва да проуча как става, тъй като понякога наистина има находки по тези китайски сайтове. Мисля, че не се правят общи поръчки, но нещата идват до тук относително бавно; освен това, важно е да внимаваш от кой продавач купуваш, понеже не всички са коректни и т.н., най-добре ще те консултират в темата. Успех! Peace

EDIT: В Ebay също има голямо разнообразие на такива очила, така че, ако ти е по-лесно от там да ги вземеш, не се колебай: http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313&_ … t=0&_from=R40.

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 23:44 от Black Cat 13

# 631
  • Пловдив
Благодаря ти, надявам се да се отзоват момичетата от темата   bouquet

# 632
  • Където си поискам:)
Благодаря ти, надявам се да се отзоват момичетата от темата   bouquet
Десиссслава , аз съм пазарувала от китайския сайт и ако имаш въпроси с удоволствие бих ти отговорила на лична    bouquet

# 633
  • Пловдив
Благодаря ти, надявам се да се отзоват момичетата от темата   bouquet
Десиссслава , аз съм пазарувала от китайския сайт и ако имаш въпроси с удоволствие бих ти отговорила на лична    bouquet

Благодаря ти за включването, но от онази тема се отзоваха, сега ще чакам  Flutter

# 634
  • Belgium
Ехх, какви красотиии Heart Eyes

Аз имам много за показване, но също толкова много ме мързи  Rolling Eyes

Лу, кажи черния лак от къде? Много искам такиваа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сисче, никакъв мързел  Naughty
Мятай снимки от нета, така се губи по-малко време, искам да гледам какво си взела  Laughing

Обувките са от един реален магазин (да не повярва човек  Laughing ), ще ти го обсяня на лични.

Ивче, сандалите с платформа са на Oysho, аз много я обичам тази марка. Адски удобни, но стилни и изчистени  Laughing Задължително ги погледни, хем ще можеш и да мериш  Laughing

# 635
Здравейте,

Бихте ли споделили откъде са жилетката и дъждобрана?

# 636
  • Стара Загора

Ивче, сандалите с платформа са на Oysho, аз много я обичам тази марка. Адски удобни, но стилни и изчистени  Laughing Задължително ги погледни, хем ще можеш и да мериш  Laughing

Благодаря. Hug

Вероятно имат само в София магазин, мога да помоля някой да ми вземе, но кажи като номера отговарят ли си? Нося 37 по принцип, за ботуш и маратонки - 38.
Дали е налично всичко, което има в сайта? Тези не са лоши.

И още нещо - искам такъв цвят платоформи, но откъде? Crazy

# 637
  • Belgium
Ивче, Oysho има и в Бургас и Варна, ако ти е по-удобно.

Можеш да им звъннеш и по телефона и да попиташ как стои въпросът с онлайн поръчката.
Много са любезни, аз веднъж си поръчах едно спортно горнище, което го имаше само във Варна и те ми го доставиха до избран от мен магазин в София.

Сандалите си отговарят на номерата, аз нося 36 или 37-ми номер според марката и си взех 37ми на Oysho. Имат ги и кафевите, но на мен не ми харесва този цвят изобщо.

# 638
  • Стара Загора
Супер. Много благодаря. Hug
Тази седмица ще ходи една приятелка да мери, понеже и тя хареса платформите, да ми каже как са. На редовно носене предполагам ще издържат, защото подпукам ли едни (ако са удобни) и ги скъсвам цяло лято. Mr. Green
Иначе за номера - вероятно и на мен 37 ще са ми ок. За джапанки нося и 36 понякога, но сандал рядко.

# 639
Чанта  Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 09:35 от pufpaf

# 640
# 641
  • Пловдив
Обици  Heart Eyes
Скрит текст:

Заповядай и в тази тема, хем и да се посъживи малко  Wink

# 642
  • Belgium
А Плачи отдавна пише тук  Wink

Мац, честити обици, много са яки  Hug

# 643
  • Варна
Мац, разкошни са!  Heart Eyes
От мен това, но в бяло:
Скрит текст:

# 644
  • някъде под слънцето...
Мац, разкошни са!  Heart Eyes
От мен това, но в бяло:
Скрит текст:
Yamamay  нали?
С мерак да си го носи6...
И аз да не остана по назад...копринено каприз4е

Скрит текст:

От преди6ния път, но все о6те не са ка4или модела на сйта, това e  снимката, която ми изпратиха от магазина,  6том са го поу4или.Нали са мои хора, като полу4ат не6то , което  предполагат 4е 6те ми е интересно веднага ме информират със съоб6тение Simple Smile и ми  запазват от моя номер до второ нареждане Blush

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 19:57 от sl

Общи условия

Активация на акаунт