Нови придобивки в гардероба - 37

• 82 332
  • 713
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Да, sl, Yamamay Simple Smile Благодаря Simple Smile
Един техен бански съм набелязала, ама да видим ...

# 646
Честити страхотни са! Heart Eyes Hug И аз бая бельо събрах от закачалките. Наистина много. Триумф, Yamamay, Скини, Интимисими...

# 647
  • Пловдив
 Heart Eyes

Скрит текст:

# 648
  • някъде под слънцето...
Красиво е
Аз така и не можах да се разбера с Триумф, а  много се постарах.. резултатът е само едни  техен комплект.
Интимисими съм купивала, когато ги открих тук като бранд преди  десетина години, но тогава не6то ми се виждаха супер младежки и не им бях фен имах само две три  техни не6та .От както Етам  спряха  копринените си серии( от коприна пускат само но6тници, халати  и  странни комплекти ), а Интимисими  се възползваха , заееха ни6ата и  правят доста комплекти, съм им голям фен.По принцип те имат 4 или 5 модела и  варират само с материалите, макар, 4е в последната колекция извадиха няколко нови кройки.
Yamamay  ги открих слу4айно  през отпуската миналото лято, имат много добри попадения, но  , като цяло имат о6те  доста да наваксват.
Забравих да се похваля, 4е последният път ми дадоха един куп ароматизатори за гардероб(криза е, отна4ало подаряваха, парфюми, после ги продаваха на символи4на цена при определена покупка, сега подаряват само  ароматизатори..)

Ароматите са иденти4ни  на парфюмите  на бранда от 2013
http://www.fragrantica.com/designers/Intimissimi.html
Дрехите  в гардероба придобиват деликатен ненатрап4ив аромат.
В 4екмеджетата с бельото съм сложила Inocente  и при отварянето им  има лек полъх на  пудра...

# 649
Здравейте момичета, имам една молба. Има един тип спортни панталони подобни на клин само че не са тесни,  а по- скоро приличат на бридж.  Не знам дали ме разбрахте,  но молбата ми е ако някой се сеща за нещо подобно да ме насочи към магазин или марка. Благодаря предварително.

# 650
Здравейте момичета, имам една молба. Има един тип спортни панталони подобни на клин само че не са тесни,  а по- скоро приличат на бридж.  Не знам дали ме разбрахте,  но молбата ми е ако някой се сеща за нещо подобно да ме насочи към магазин или марка. Благодаря предварително.
мисля, че се сещам какво имаш предвид - аз преди такива съм си взимала от New Yorker, но това беше преди година-две, не знам дали има още..

# 651
Благодаря  bouquet

# 652
# 653
Да, нещо такова.

# 654
  • Berlin
Днес в Промод например видях подобен, на цветя, много приятно изглеждаше, 69.90лв.

# 655
Благодаря!

# 656
  • някъде под слънцето...
Поредното  копринено изку6ение...

Скрит текст:

Милост нямат тия хора,
казаха ми, 4е  комплекта 6те бъде реализиран във вси4ки цветове ,  в които се предлагат  тези но6тници
http://es.intimissimi.com/product/TOP-SETA-E-PIZZO/159046.uts?keyword=seda

6те ме разорят Crossing Arms
Като разбраха, 4е им купувам  копринените не6та и не спряха да бълват... Mr. Green

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 20:59 от sl

# 657
Честито комплектче, sl. Много е нежно  Peace

дано не се разсърдиш, само информативно - "ч" се намира от ляво на 1-цата, а "ш" и "щ" са една до друга, от дясно на латинската буква "P"

# 658
  • някъде под слънцето...
Благодаря  bouquetДа се връ6та Heart Eyes
Не се сърдя,  Heart Eyesпросто на моята клавиатура на фонети4на не са там, пробвала съм вси4ки клави6и.Просто  липсват.

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 20:45 от sl

# 659
  • Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт