Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 255

• 55 573
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
# 616

Лека нощ и да сънувате нещо красиво или ... някой.

# 617
Здравейте , момичета

...напоследък в „голямото” кино всичко е спецефекти…Къде отиде талантът, личното умение, неповторимият почерк  и т.н.? Появиха се някакви „свръхгерои”, излезли от компютрите и нямащи абсолютно нищо общо с живия живот… С Две думи: няма я ДУШАТА... А без душа и чувства, накъде? Жалко, наистина…

ЛЮБОВ ,
Ами тя - ДУШАТА ... най- трудно се рисува ... И най-големите спецефекти не могат да Я нарисуват ! Защото им липсва Палитрата на Чувствата .И само истински талантливия художник може да подбере най-сполучливите  н ю а н с и , за да можем по-късно ние , зрителите , застанали пред поредната му -  п ъ л н а  с  ж и в о т  Картина - да възкликнем : ,, Каква Магия ! ''
... извинете мe , моля ви , ще се отплесна за малко ... Преди доста време Goni и Марица в един късен час си говореха за ... Д Ъ Г А Т А .
Скрит текст:
Д ъ г а т а   ли ?  Небесното ветрило
на някоя разсеяна богиня ?
... или П а л и т р а  на  Х у д о ж н и к , скрила
в  н ю а н с и т е - живота на Картина ...

...
СПОКОЙНА НОЩ , МОМИЧЕТА ! И КРАСИВИ СЪНИЩА

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 08:24 от velichka060

# 618

Приятни сънища, момичета!  Heart Eyes  Вили Hug  bouquet за стихчето!  bouquet

# 619
  • Pleven, Bulgaria
Какъв прекрасен празничен ден имахме,момичета!!!Трей,клипове,превод,прекрасни колажи ,още по-прекрасни снимки и най-вече,Настроение.Марта,благодаря ти за изненадата,прекрасна роза,която за мен значи много! Hug
Мариана,Lowe,момичета,не знам как постигате да обслужвате домашни задължения,служебни такива и в същото време да слагате и превеждате светкавично всичко новопоявило се??? newsm78 Rolling EyesВъзхищавам ви се!Имахме ден,пълен с изненади и добри пожелания,с много положителна енергия.Всяка от вас допринася по собствен начин темата да бъде толкова разнообразнаи увлекателна.Това е едно чудесно кътче за отмора и развлечение!Остават ни само 3 дни до старта на сериала.На мен трейлърите много ми харесват.Ще имаме успех,сигурна съм!Спокойна нощ и леки сънища ви пожелавам.  love001

# 620
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Още един ден по-близо до началото.
...................
velichka060, Теменужка,
newsm51 newsm51

Списание "ЕНГИНПОЛИС" - 9 март 2014
ПОСЛЕДНО ОТБРОЯВАНЕ

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 07:21 от mariana51

# 621

Добро утро момичета Енгинки !  Two Hearts

Останаха само два дена и сме на премиера !

Дали  днес  да се надяваме на някоя нова снимка - що пък не ?! Приятно ще е да видим нещо зад кадър ... newsm53

Величка  Two Hearts Нушка Two Hearts за нощните откровения !

Ами комисар Йомер за компания с кафето, Керим за чая ...  newsm03

# 622

Добро утро мили момичета!

Здравейте Марианка и  Мартичка!

След вчерашния Осмомартенски подарък - трейлър, днес освен някоя нова снимка, не можем да
имаме други  очаквания. Достатъчно е, че до премиерата не остана много време.

Желая ви лек и успешен ден.

# 623
  • Пловдив

http://televizyongazetesi.com/engin-akyurekin-bu-bakislari-tam-bir-olay_6_82531

С този поглед на Енгин Акюрек....
Публикуван е 4 трейлър на "Мръсни пари и любов"...
Погледът на актьора Енгин Акюрек впечатлява феновете...
"Много от зрителите очакват Енгин Акюрек - какво ще се случи"...
След този трейлър, зрителите с нетърпение очакват епизодите на сериала...

http://m.sabah.com.tr/Pazar/2014/03/09/isimin-hayatimin-onune-ge … e-izin-vermiyorum

Статия с интервю и за Туба. Завръщането и на екран по АТВ в сериала "Мръсни пари и любов" с актьора Енгин Акюрек. Ще пресъздаде образа на Елиф -  богата дъщеря.... Шест месеца е отсъствала от екран. Ангажирана в отглеждането на близнаците със съпругаси...
................
Питат я - важно е между главните актьори да има химия. Как ще направят това с Енгин Акюрен.
Туба: Когато започнаха да снимат сериала, аз дори не бях в проекта. По това време Енгин Акюрек снимаше. Когато се включих в проекта, започнах снимките. Така, че ние не сме били заедно отдавна. Но в последните две седмици вече имаме общи снимки....
....................
И разказва за снимките в Рим и т.н.... Много дълго интервю.

http://gecce.com/magazin/haber/farah-zeynep-abdullah-henuz-erken

Фарах З. Абдула и сценаристката Едже Йоренч са били на вечеря. Снимайки ги, журналистите попитали - "Не била оценена подобаващо в новия и проект". Едже : "Имаме нужда от известно време, за да бъдем обикнати..."

http://gecce.com/magazin/haber/nil-karaibrahimgil-yuruyuste

Певицата Нил е бременна в седмия месец. Била е на разходка по плажната ивица. Срещнала се е с приятел, говорела по телефона....

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 12:59 от mariana51

# 624
Добро утро.

Коментар на вчерашния ден в EAUFC:

Engin Akyurek doesn’t need luck; we need luck and prayers for keeping our mental health. We missed him so much that we are looking forward to Wednesday. (Necati Şallı) --- Енгин  Акюрек не се нуждае от късмет, ние имаме нужда от късмет и молитви за психическото си здраве. Липсва ни толкова много, че нямаме търпение за сряда.

Simple Smile))

# 625

newsm51

Здравейте, ранобудни момичета!
Колко е хубаво в неделя да станеш и докато си пиеш кафето да прегледаш пресата... Всички новости за Енгин, за Нил, за Фарах, за Туба... Всичко, което представлява интерес за нас, рано-рано е вече в темата...Енгин го чакат с нетърпение/и още как!/, Фарах е недооценена в "К и Ш"/затова пък в "Малък септемврийски проблем" е оценена подобаващо - с такъв партньор има си хас!/, Нил - бременна, да е жива и здрава...Аз се надявам Туба да набере темпо в новия проект, защото зрителят се интересува от резултата, а не от това кой кога се е включил...Дано това не си личи и на екрана...Всички се надяваме на химия и ако я няма, причината няма да е в телевизора...Пък ако се наложи, Енгин "химията" и "синергията" сам ще си ги направи - нали играе и за двама...Ама защо трябва?
Е, желая ви приятен ден!

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 10:20 от loveofmine

# 626

Hug Здравейте, прекрасни!

# 627
  • Пловдив

От интервюто: Туба казва, че докато тя вземе своето решение за участие, Енгин е снимал. Даааа, във Ван, в Истанбул.... А явно продуцентите и сценаристките са държали на нейното участие. Толкова имена се спрягаха за водеща актриса. И аз се надявам Туба да вложи химия, синергия, талант и каквото трябва в образа на героинята Елиф - всички чакаме това. А за Енгин - нямам и грам съмнение - вече е Йомер.....

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 10:39 от mariana51

# 628

В един от клубовете си провеждат анкета - кой е предпочитаният от Вас кадър? Simple Smile)

# 629
  • Пловдив

http://gecce.com/foto-galeri/unluler/tuba-buyukustun-isimin-haya … e-izin-vermiyorum

Ето и тук продължават да ги отразяват двамата. Извадки от репортажа: "Моята работа, живота ми, не позволявам тя да застане на пътя ми...."
.................
Следва галерия от снимки, придружени с извадки от интервюто....

Туба Бюйюкюстюн е една от най-основните актриси в дизи сектора. Има огромна фен база не само в Турция и Близкия изток, но и на Балканите. От една страна това е огромно признание, когато си постоянно на прицел. Преди две години се родиха близнаците Топрак и Мая, които отглеждат сами със сьпруга си Онур Сайлак и когато снима, няма нужда от бавачка.

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 13:00 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт