ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО-Тема№15

• 134 964
  • 764
  •   1
Отговори
# 315
  • София
И още едно питане - как пиете Ксанакса?

# 316
Момичета, как сте бре, похвалете се нещо Simple Smile

На мен ми се губи belladonna, изчезна някъде и малко ме притеснява....
Момичета и момчета не се притеснявайте за мен ,  Hugмного ви обичкам тук има истински приятели  bouquet,просто не бях влизала от доста отдавна тук, дано не се обидите, не е лично към вас просто се опитвам да забравя адът през който минах, вече не чета нищо медицинско, не слушам "кървавите" новини, гледам въобще да не слушам за никакви болести, защото нали ме знаете каквото чуя и от това съм болна,останаха си лошите мисли ,но гледам да се боря с тях, намерих си  нови занимания,даже работя допълнително ,при мен това помага.Сега например тези дни пак ми минавт лошите мисли и не спирам да се притеснявам , нали знаете ,че изкарах тежко грипа (това беше преди месец , може и повече,) но понеже слушах по новините за прословутите пневмонии и само това ми е в главата, минава ми че съм развила пневмонията след като правих снимка на белите дробове, а аз даже правих и втора след 2 седмици и гърдите бяха чисти, но пак ми  минават тези мисли просто много яко съм се наплашила, а тези мисли ми минават защото от време на време имам задух и много ми се спи, иначе както казах грипа го минах отдавна, не ми се снима 3 път , защото пък от друга страна започват да ми мнават мисли, че след тези снимки ще ме хване рак и така, иначе според гастрото най вероятно ми се  спи от анемията ,четох в интернет че и задуха може да е от нея , не е силен, но просто като вървя по бързо или върша някаква по интензивна работа се задъхвам прималява ми, признавам си обаче без бой ,че напоследък не се и хранех както трябва и май от това се влоши пустата анемия, сега съм заредила хладилника с месо и зеленчуци ,но дали ще се вдигна не знам с храна просто става трудно, една съфорумка ме беше посъветвала ако се влоша да отида на хематолог и май това ще направя,сега страховете ми са пневмония про правени 2 снимки и рак от самите снимки за това взех решението никакви здравни форуми новини и тн , даже не искам и да съм информирана изобщо, само се плаша и след това с месеци не мога да се оправя.Според гастрото освен с лошото си хранене и аб са допринесли за анемията като чу какви сум пила направо ми се скара, е да де ама аз не съм си ги предписала сама а джипито, което вече смених, вече не стъпвам при нея, аз за това сега и не знам как ми е точно желязото и хемоглобина не съм ги изследвала скоро, не ми се стъпва в болница едни спомени ми излизат, а и какво като ги разбера не мога да пия желязо заради язвата не могат и да ми го влеят ....еми само ще се притеснявам Crossing Armsя по добре да си се храня както трябва ,е ако много се влоша  ще отида даже исках тези дни да отида ,но не искам да влизам в болницата дори и за 5 мин едно такова гадно ми става...Дано вие да сте по добре enyo  noa ,елизабет мариа77 как сте?Не съм чела всичките страници за това питам за вас , нали сме старите кучета Laughing, виждам че има и нови добре сте дошли в темата ,ако въобще е за поздрав влизането в тази тема, ни пък знайте че тук  всички са мили и много добронамерени,аз поне друг такъв бг форум не съм виждала конкретно тази тема имам предвид де
Дано да не е пневмонип или опазил Бог да не съм се облъчила много с тези снимки че само рак и пневминия са ми в главата на право ще откача #Cussing out #2gunfireКакто и да е идва пролет и дано всичко лошо е зад гърба ни!!!Пожелавам го и на вас .Леллле колко писах, дано не ви отекча с т ози постЦелувки  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 317
сега като се замисля дали пък да не се снимам 3 път да не вземе да излезе пневмония newsm78, не знам обаче ми се струват доста снимките, при мен е така мине някой на вън изкашля се и хайде аз съм с пневмония нали четох преди по вестниците ,че след грипа имало и други вируси който правели бронхит, колко е вярно не знам но така пишеше и все това ми е в главата.....

# 318
Ехооо, да се включа и аз. Връщам се снощи от Лондон, където бях за 6 дена. а чукна на дърво, освен сърцето, което се обаждаше 2 дена, се чувствах сравнително добре, даже за първи път се чувствах толкова добре. Изкарахме страхотно, много неща видяхме, освен традиционните бяхме на мюзикъл, чаена церемония, правих восъчна отливка на месингов келтски знак /не много кадърно/, че накрая си купихме готов, ходихме в ресторанта на Джейми Оливър /любителите на кулинарни предавания го знаят/, където ядохме огромни стекове и ги поляхме обилно с наливно вино. Бяхме и кралските ботаничеки градини. Та така, карах си на 7-те вида лекарства и хич и не ги мислех, щом изкарах добре.
Някой по напред ме беше питал за изследвания за кръвоизливи, това са тромбоцити, време на кървене и време на съсирване.

# 319
Ехооо, да се включа и аз. Връщам се снощи от Лондон, където бях за 6 дена. а чукна на дърво, освен сърцето, което се обаждаше 2 дена, се чувствах сравнително добре, даже за първи път се чувствах толкова добре. Изкарахме страхотно, много неща видяхме, освен традиционните бяхме на мюзикъл, чаена церемония, правих восъчна отливка на месингов келтски знак /не много кадърно/, че накрая си купихме готов, ходихме в ресторанта на Джейми Оливър /любителите на кулинарни предавания го знаят/, където ядохме огромни стекове и ги поляхме обилно с наливно вино. Бяхме и кралските ботаничеки градини. Та така, карах си на 7-те вида лекарства и хич и не ги мислех, щом изкарах добре.
Някой по напред ме беше питал за изследвания за кръвоизливи, това са тромбоцити, време на кървене и време на съсирване.

Браво, боецоооооо. Така те искам  Hug

# 320
Eй, Браво Гала-човек би казал, че си машина направо! Благодаря за инфото, аз правих кръвни изследвания, тромбоцитите са си в норма.

Беладона, браво на теб! Звучиш много добре, просто по-леко трябва да приемаме страховете,да не задълбаваме в тях. Hug

Аз нали мислех да ни пиша тук, но пусто все ме тегли Mr. Green.  За мен нищо ново, ходя си на работа, нищо не пия, освен маточината и лавандулата, чувствам се физически пушка, но отвреме на време ме подхващат страховете и с тях си се боря,те най-трудно се чистят, аз си имам просто много за чистене. Всичко което бях чела лятото за всяккави диагнози свързани с разстройства с нервите, ме спожождат под формата на мисли и само се оглеждам за такъв или онакъв симптом, дали може да ми се случи, т.е когато се вглъбя в себе си. Когато ги няма мислите се, чувствам,като преродена, но явно си трябва време.

Simple Smile

# 321
Eй, Браво Гала-човек би казал, че си машина направо! Благодаря за инфото, аз правих кръвни изследвания, тромбоцитите са си в норма.

Беладона, браво на теб! Звучиш много добре, просто по-леко трябва да приемаме страховете,да не задълбаваме в тях. Hug

Аз нали мислех да ни пиша тук, но пусто все ме тегли Mr. Green.  За мен нищо ново, ходя си на работа, нищо не пия, освен маточината и лавандулата, чувствам се физически пушка, но отвреме на време ме подхващат страховете и с тях си се боря,те най-трудно се чистят, аз си имам просто много за чистене. Всичко което бях чела лятото за всяккави диагнози свързани с разстройства с нервите, ме спожождат под формата на мисли и само се оглеждам за такъв или онакъв симптом, дали може да ми се случи, т.е когато се вглъбя в себе си. Когато ги няма мислите се, чувствам,като преродена, но явно си трябва време.

Simple Smile
Много точно казано,като те чета все едно си описала мен ,наистина си права за страховете трябва да свикнем с тях без да ги хиперболизираме , не казвам че е лесно, аз имам дни в които си ме е доста страх но се боря , а  сега нали започнах втора работа (наложи се в семейството ми имаше съкращения) и в момента само аз работя , обаче хич не се оплаквам даже си ми е добре Simple Smileзапознах се с нови хора, претрупана съм обаче аз съм си такава като работя на макс и забравям за всичко включително и за себе си, работохолик съм ,остава ми време само да поспя и после пак ,обаче е супер  така:)А и е пролет все пак трябва да имаме оптимизъм  и надежда ,идва лято  grinning039
И от мен да знаете никакви здравни форуми, медии ,предавания , аз даже и новини не гледам, нямате си предства как влияе това на психиката, ние дори не го осъзнаваме, а и избягвайте негативните хора , въобще си мисля че паническото разстройство или дори само атаките идват в нашия живот за да ни подскажат ,че е време нещо да променим, нещо което  ни влияе зле, може дори и да не подозираме за него, но това не спира влиянието му  в такъв момент трябва да направим преоценка на живота си на възгледите си на това как приемаме живота  на всичко и да търсим отгвори на това кое ни  прави щастливи и кое не  и на този принцип да изключваме нещата които ни вредят.
Гала много се радвам че си прекарала добре дано всичко се оправи и при теб и да имаш повечко такива моменти като в Лондон.
Hug Hug Hug за всички

Сега ще тръгвам ,че ме чакат толкова много документи, проекти .....После ще гледам пак да пиша

# 322

Simple Smile

Hug аз, затова чета избирателно. Но това, че имаш да чистиш, не е свързано с четенето на различни страхотии. Когато достигнем прилично психично равновесие, изобщо няма да ни правят впечатление подобни статии, или пък постове , изпълнени с подробно описание на страхове и симптоми......Дай Боже да е по-скоро...... Simple Smile

# 323
Ето ме мен за пример, нали уж нямах хипохондричен страх, а такъв обаче под формата да не се разболея от някое психично заболяване, и онзи ден ,като ме заболяха гърдите и аз се вкарах във филм, хематом на крака - пуснах всякакви изследвания, абсолютно здрава-успокоих се на тази тема. И айде пак с моите други мисли, дали така мога да откача, дали ще развия параноя  и това заради всичко което изчетох в нета лятото за психични разстройства- и то докато пиех деанксита, чак толкова страхове нямах, откакто го спрях си изтърпях физическите неразположения от спирането му, минаха наистина, явно защото съм ги приела тях и не ме е страх-но пустите мисли,кат ме подхванат понякога и нямат спирачки. Толкова е просто да не мислим за бъдещето,какво може да ни се случи или да не се случи. Май едно от решенията на проблема е да се научим да се изключваме,толкова де не мислим, какво може да ни стане,да не се самовглъбяваме. Да се научим да медитираме, да слушаме сърцето си, а не главата, която си прави експерименти с нас. Онзи ден с моя мъж направихме 5 часа преход в една планина, ей бога ми, можех да ходя и да ходя, толкова жива се чувствах. Ние всички сме абсолютно здрави в добро физическо и психическо здраве - единствено страха ни е завладял, но хапчета за страх няма. Промяната трябва да дойде от самите нас!
     Прегръщам ви всички! Ще се борим! Hug  bouquet

# 324
Това за новините е вярно и аз спрях да ги гледам, имам чувство че търсят само страхотии за показване ,катастрофи, убийства и всевъзможни ужасии и щем не щем неволно ставаме жертви на тази помия която блика от новините ,има толкова добри и хубави неща с които могат да ни заливат на нас паниките само това ни трябва........
В началото като започнаха ПА преди цели 7 години си мислех, че съм сама, че съм единичен случай но като гледам сме достa в отбора и колкото и гадно да звучи това действа леко успокояващо bowuu

# 325
Между другото скоро открих една медитация която си свалих от нета и съм си я качила в телефона слагам си слушалките иииииии........ на мен ми действа много добре, ще потърся линк и ще я споделя дано помогне на още някой...
http://vbox7.com/play:m6848a5b7e
ако някой я пробва да сподели мнение...

# 326
Беладона, страхотен пост newsm10

# 327
Ето ме мен за пример, нали уж нямах хипохондричен страх, а такъв обаче под формата да не се разболея от някое психично заболяване, и онзи ден ,като ме заболяха гърдите и аз се вкарах във филм, хематом на крака - пуснах всякакви изследвания, абсолютно здрава-успокоих се на тази тема. И айде пак с моите други мисли, дали така мога да откача, дали ще развия параноя  и това заради всичко което изчетох в нета лятото за психични разстройства- и то докато пиех деанксита, чак толкова страхове нямах, откакто го спрях си изтърпях физическите неразположения от спирането му, минаха наистина, явно защото съм ги приела тях и не ме е страх-но пустите мисли,кат ме подхванат понякога и нямат спирачки. Толкова е просто да не мислим за бъдещето,какво може да ни се случи или да не се случи. Май едно от решенията на проблема е да се научим да се изключваме,толкова де не мислим, какво може да ни стане,да не се самовглъбяваме. Да се научим да медитираме, да слушаме сърцето си, а не главата, която си прави експерименти с нас. Онзи ден с моя мъж направихме 5 часа преход в една планина, ей бога ми, можех да ходя и да ходя, толкова жива се чувствах. Ние всички сме абсолютно здрави в добро физическо и психическо здраве - единствено страха ни е завладял, но хапчета за страх няма. Промяната трябва да дойде от самите нас!
     Прегръщам ви всички! Ще се борим! Hug  bouquet

Ама как няма да се борим?! Grinning Не само медитациите и сесиите по хипноза на Пол Макена са доста добри....

# 328
Цитат
В началото като започнаха ПА преди цели 7 години си мислех, че съм сама, че съм единичен случай

И аз си го мислех това в началото на ПР. После постепенно разбрах колко много хора са така. Не че се радвам на проблемите на другите, но е успокояващо да знаеш че не си сам.

Гала, супер е че си по-добре  Simple Smile

Belladonna, пробвай да пиеш чайче от коприва, много добре действа за анемията. Пий по няколко чая на ден и ги прави по-силни. Опитай все пак да ядеш понякога и черен дроб, желязото от животински източник се усвоява най-добре. Знам че не е най-приятната храна, но да знаеш колко по-неприятни имааааааа. И наистина недей да се снимаш повече, няма как да имаш бронхопневмония месец и нещо след вируса.

Мен утре ме викат на интервю, как ще се явя незнам  Sad

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 17:45 от y_em

# 329
  • София

Мен утре ме викат на интервю, как ще се явя незнам  Sad

Изобщо не се притеснявай. Когато имаме за какво да мислим, забравяме за ПР. Аз поне съм така Simple Smile
Когато работя или общувам служебно съзнанието ми няма време за внушения.

Седна ли вкъщи обаче....

Общи условия

Активация на акаунт