ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО-Тема№15

• 133 420
  • 764
  •   1
Отговори
# 720
И аз много обичах да ходя при свеки , защото сме си приятелки с нея , при мен проблема да остана в тях е друг , бях писала . Миналата година стана катастрофа с приятел на ММ в неговия град , момчето почина и от тогава изпитваме и двамата страх да ходим там като при мен е сякаш по - изявен .

# 721

В момента съм на деменхидринат 3 по 1 и Ривотрил три пъти по половинка от 0.5 мг.
[/quote]
Е те тва деменхидринат пък ме разби, че то е против повръщане....[/quote]

Аз имам една гадна замаяност и от там и гадене, затова ми го назначиха сигурно.
[/quote]

Почти всички сме със замаяност и гадене от ПР, но точно това лекарство няма нищо общо със ситуацията и съм изумена ако психиатър ти го е изписал....
[/quote]

Невролог ми го изписа, защото моят случай е малко комплициран. Имам проблеми с вестибуларният апарат, оттам идва замаяността и гаденето. Това ми отключи страх и паника от ходене по улиците сама. Тепърва ще ходя на по обстойни изследвания за всичко това. Ще ходя и на психиатър, но дотогава невролог ми даде тази терапия с дименхидринат и ривотрил, това е, доколко е правилно... newsm78

# 722

В момента съм на деменхидринат 3 по 1 и Ривотрил три пъти по половинка от 0.5 мг.
Е те тва деменхидринат пък ме разби, че то е против повръщане....[/quote]

Аз имам една гадна замаяност и от там и гадене, затова ми го назначиха сигурно.
[/quote]

Почти всички сме със замаяност и гадене от ПР, но точно това лекарство няма нищо общо със ситуацията и съм изумена ако психиатър ти го е изписал....
[/quote]

Невролог ми го изписа, защото моят случай е малко комплициран. Имам проблеми с вестибуларният апарат, оттам идва замаяността и гаденето. Това ми отключи страх и паника от ходене по улиците сама. Тепърва ще ходя на по обстойни изследвания за всичко това. Ще ходя и на психиатър, но дотогава невролог ми даде тази терапия с дименхидринат и ривотрил, това е, доколко е правилно... newsm78
[/quote]

Ами аз съвсем доброжелателно ти го казвам. Понеже съм пила същото лекарство за сериозна алергия, синът ми също.....имала съм сериозни проблеми и с вестибуларния апарат, пак свързан с ПР, но за там са ми изписвали съвсем други-адекватни лекарства.......а има и нещо друго......дименхидринат е от лекарствата, които е спирано.....няма да коментирам защо да не насаждам допълнителна паника, но се пи е основно при нужда ........все пак прочети доста добре листовката му......предполагам, че те кара да се чувстваш сънлива и отпусната......и доста чест страничен ефект е сковаване на крайници....

# 723
За вестибуларния апарата - бетасекрк, вертигохил, арлеверт.

# 724

Да, и на мен такива са ми изписвали, но  Дименхидринат  Shocked.......

# 725

Да, и на мен такива са ми изписвали, но  Дименхидринат  Shocked.......

Благодаря ви, знам че е добронамерено. Пила съм бетасерк дълго и вертигохил също. Арлеверт  съдържа дименхидринат и цинаризин, което е съдоразширяващо. Пила съм го , но не ми понесе особено. Признавам, че и аз се учудих от този дименхидринат, като самостоятелно лекарство, замайва ме малко, ще изпия опаковката, и ще го спра. Така и така началото на юни ще постъпя в Св.Наум за по обстойни изследвания.... Hug

# 726
Аз преди години, като ме споходи за първи път ПР имах големи проблеми с вестибуларния апарат и ми бяха изписали и на мен Бетасерк, помня,че изпих само една опаковка или две и се оправих. Добро лекарство е! Peace

# 727
И при мен всичко започна със световъртеж... Sad

# 728
При мен започна от вдигане на високо кръвно 20 годишна вдигнах кръвно следствие трагичен инцидент 180-190 не помня на 140 щях да пукна буквално, приемане в болница, и оттам големия уплах да не се повтори и после почнаха паник атаките, световъртежа и т.н. Пък сега рецидива след 14 години  отново след нелепия инцидент с детето....като цяло започна с ужас Sad
  Явно не съм устойчива на стресови ситуации, това трябва да се промени, но и аз не знам как! В момента единствения плюс от това състояние за мен е, че не се притеснявам  в работата   дали допускам или не допускам грешки, просто не ми пука, отговарям си на шефовете, като ми направят забележка Mr. Green А преди за всичко треперех дали ще е точно направено или няма да объркам нещо. Смятайте как изглеждам отстрани, онзи ден шефа ми вика, имах грешка, "изглеждаш много спокойна, не се притесняваш,че си допуснала грешка", щял да ми удържи от заплатата- казах си му най-нагло, ами удръж ми и без това взимам толкова малко пари, за това,което върша, че с тези или без тези които ще ми удържищ, все тази. Чак се изненадах от смелостта, с която му отговорих. Mr. Green А и още един плюс бях казала преди, вече не ме е страх да се прибирам по тъмно. Simple Smile  Mr. GreenMr. Green Mr. Green

# 729
Привет и от мен!Да споделя от 10 дни вече съм на Сеталофт вече преминах на цяло хапче и горе-долу ми понася добре -е първите дни имах странични ефекти но поносими сега вече чакам подобрението че все още се чувствам уморена имам на моменти сърцебиене и този страх който изпитвам.

# 730
По-добре късно, отколкото никога. Запис и от мен... Ще разкажа кратко... не съм споделяла с никой за това, опитвам се да разбера дали проблемите ми със сърцето го отключиха или нерви и аз не знам. Преди няколко месеца в един от моловете имах чувството, че ще пукна. След тази случка до ден днешен изпитвам ужас да оставам сама и да пътувам. Мисълта,че наблизо няма болница ме побърква. С времето спрях и да шофирам,а обичах. Получих такъв пристъп и в колата, докато бях в задръстването... Sad Cry Нося си винаги валидол и чета доста по темата как да се справим без хапчета. 

# 731
Добре дошла. Дано успееш да се справиш без лекарства. Какви са ти проблемите със сърцето?

Тук се стопли изведнъж и тая рязка промяна нещо не ме кефи, доста ми се подкосява краката и ми се вие свят.

# 732
Благодаря Гала! Имам от дълги години пролапс на митрална клапа. Неприятно е сърцебиенето, а в комплект с нерви и умора е пълен кошмар. Не знам кое от всички отключи и пристъпите на паника. И аз като повечето тук се изследвах за какво ли не. Оказах се напълно здрава, а пролапса не може да предизвика нищо сериозно. Знам го, но мозъкът ми отказва да го приеме и този страх и постоянното чувство, че нещо лошо ще се случи не престават.

От това време аз съм и с главоболие. Само да видим малко слънце и мисля, че всички ще сме по-добре.

# 733
Оооо пролапса е съвсем безобиден, ако не е 3 4 степен. Баща ми чак на 60 г разбра, че има, иначе цял живот копае на лозето. Аз също имам, дъщеря ми и тя, сигурно и малката има. Най-мноо малко сърцебиене да получиш от него и дават бета блокер, ама като цяло сигурно са и от нерви нещата, ама и о трудно се стабилизира.

# 734
Сякаш пролапса не ме бърка толкова. С годините му свикнах, обаче тези черни мисли са ужасни. При теб от какво се получиха паник атаките?

Общи условия

Активация на акаунт