ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО-Тема№15

• 133 629
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
Оф, пак не ми е добре. Станах през нощта до тоалетната и ми беше лошо и зле. Събудих се все едно съм копала цял ден, едва се влача. За капак и баща ми е на гости и малката гледам.

# 586
Алина, ако правят такива операции аз съм първата,която се записва и ако има някакъв апарат за премахване на лошите мисли, че на мен те са ми по-големия проблем. Незнам момичета, толкова е сложно. Вяра и единствено вяра! Ами Тв-то на мен непрекъснато стои включено, пък и точно този случай исках да го видя, да ми вдъхне кураж- ето момичето няма проблем с нервите и е толкова уверено и убедено,че ще пребори болеста.Толкова позитивно беше! АЗ за себе си също знам,че ако беше друго, не бих имала притеснения- все пак преди 7 години бях с диагноза Карцином ин ситу,и на самата операция и след това знаех,че хистологията ми ще бъде добра и така и стана, бях много позитивна- никакви страхове нямах. А ето,че заради някакви си нерви, ми се породиха толкова нереалани страхове, знам,че са такива,но ми е трудно противопоставянето, на моменти успявам, в следващите не. Някой от вас ходил ли е на Кръстова гора, казват,че там стават чудеса, вчера изчетох доста за там и имаше доста положителни изказвания как действа самото място на хората?

Елизабет, това твойто мерене на кръвно е толкова сладка и безобидна "манийка", неразбирам защо се притесняваш от това. Simple Smile Аз понякой път, въпреки,че нямам притеснения за кръвното, нарочно си го меря, за да си отклоня мислите в друга посока! Grinning

Гала ти си боец и това ще мине, просто е момент някакъв. Hug

# 587
Алина, ако правят такива операции аз съм първата,която се записва и ако има някакъв апарат за премахване на лошите мисли, че на мен те са ми по-големия проблем. Незнам момичета, толкова е сложно. Вяра и единствено вяра! Ами Тв-то на мен непрекъснато стои включено, пък и точно този случай исках да го видя, да ми вдъхне кураж- ето момичето няма проблем с нервите и е толкова уверено и убедено,че ще пребори болеста.Толкова позитивно беше! АЗ за себе си също знам,че ако беше друго, не бих имала притеснения- все пак преди 7 години бях с диагноза Карцином ин ситу,и на самата операция и след това знаех,че хистологията ми ще бъде добра и така и стана, бях много позитивна- никакви страхове нямах. А ето,че заради някакви си нерви, ми се породиха толкова нереалани страхове, знам,че са такива,но ми е трудно противопоставянето, на моменти успявам, в следващите не. Някой от вас ходил ли е на Кръстова гора, казват,че там стават чудеса, вчера изчетох доста за там и имаше доста положителни изказвания как действа самото място на хората?

Елизабет, това твойто мерене на кръвно е толкова сладка и безобидна "манийка", неразбирам защо се притесняваш от това. Simple Smile Аз понякой път, въпреки,че нямам притеснения за кръвното, нарочно си го меря, за да си отклоня мислите в друга посока! Grinning

Гала ти си боец и това ще мине, просто е момент някакъв. Hug

А, откъде си сигурна, че точно това, което се е случило, понеже си го изтласквала на страни да не се травмираш, по-късно не е избило в невроза......оф всеки един подобен случай си оказва влияние, колкото и позитивни да се стараем да сме.....
Гала, в този ред на мисли, как вървят нещата при баща ти.....има ли някакво подобрение и дават ли ви надежда лекарите?

# 588
Алина, нищо не съм изтласквала, имаш превдид операцията ли? Аз си ходя редовно на прегледи, първоначално  първите 3 години ходих през 3 месеца, вече веднъж годишно. Честно ти казвам това ми е най-малкия проблем в момента, изобщо не го мисля. То нищо чудно това тогава да беше в следствие от първия път,когато преживях ПР преди 15 години и по-късно изби в друго физическо заБоляване, сега единственото което от време на време ми минава през мисълта е, щом сега този рецидив го карам  тежко и нищо общо с първия, какво физическо заболяване може да ми докара след време, ако не спра с тези страхове.

https://www.facebook.com/YogaInBulgaria/photos/a.530837416937216 … =1&permPage=1

# 589
Аз съм се навила да ходя пък на регресия, щото сега ,както съм крива и потисната няма да мога да дишам холотропно.......обаче не мога да си харесам специалист близо до Шумен.....

# 590
Аз също питах и психиатъра и психотерапевтката и за хипнозата и за регресията и двамата казаха,че не е подходяща за мен, че може да ми отключи някакви други страхове, а аз  си ги имам в изобилие./ мале колко И-та съм написала на първия ред Mr. Green/

# 591
 Mr. Green Ми какво да ти кажат.....нали ще те изгубят като клиент. Аз ходих още в началото  на ПР на регресия и бях много доволна, но не помня как се казваше жената, а и тя беше доста възрастна....

# 592
А то всъщност регресията е връщане към преживяване на минали събития ли?

# 593
А то всъщност регресията е връщане към преживяване на минали събития ли?

Ами и на минали събития и вътреутробен стадий и минали животи....

# 594
Оф, да се оплача че днес и аз не съм добре. Почнах да се сривам и взех ривотрил. Отдавна не ми се беше случвало да го пия през деня..... Sad В някаква дупка съм, не виждам как ще я карам занапред, каква работа ще имам ( като цяло бг работодателя е едно голямо г**но), и изобщо животът ми изглежда адски безсмислен, никаква радост, никаква промяна към по-добро, а само едно положение, с което си кютам от години.
Както е казал един поет : "Живот ли бе, да го опишеш....."

# 595
Оф, да се оплача че днес и аз не съм добре. Почнах да се сривам и взех ривотрил. Отдавна не ми се беше случвало да го пия през деня..... Sad В някаква дупка съм, не виждам как ще я карам занапред, каква работа ще имам ( като цяло бг работодателя е едно голямо г**но), и изобщо животът ми изглежда адски безсмислен, никаква радост, никаква промяна към по-добро, а само едно положение, с което си кютам от години.
Както е казал един поет : "Живот ли бе, да го опишеш....."

И аз днес точно заради такъв ръководител и подмолни колеги съм на ривотрил.....хем не мога да си намеря място от яд......хем в същото време се чудя как ще издържам да любезнича принудително с тези хора....

# 596
Ей  у-em не така Naughty  Живота е прекрасен, просто трябва да погледнем на него по друг начин. Аз също в последната година, не се чувствам добре, още повече, че аз освен с физически симптоми  съм с ужасни натрапливи мисли, които ужасно трудно се подават на "лечение"/ и повярвайте ми нямат нищо общо с физическите симптоми, в пъти са по-ужасни и мъчителни Cry/ и знам ли защото те са от възможно най-гадните, неистово искам да се боря, няма да  се предам, защото знам, че успея ли живота ми ще стане чудесен. За работата не я мисли, когато дойде точния момент и твоята работа ще се появи, и това ще стане, не когато го искаш, а когато дойде момента. В момента аз ходя на работа единствено и само, да не оставам вкъщи сама с гадните мисли, но знам,че не е моята работа и когато съм готова- моята работа ще се появи. Смисъл има винаги в живота, винаги- от теб се иска да го откриеш. Дет се вика да откриеш смисъла, в дори най-дребните неща.   Както беше казъл един мъдрец и "Това ще мине" Hug

# 597
Баща ми е на химиотерапия. Изкара първия курс, скенера показа, че тумора е намалял 2 пъти и той тряваше да отиде в Сф на консулт със светилото в тая област да каже дали ще се оперира и въобще какво ще се прави. Ама точно тогава аз бях ужасно зле и в болница и той понеже разчита на мен, не отишъл и продължи с химиото. Сега на 15 ти му е новия скенер и ще видим. Иначе с изключение на определени дни е по-добре от мен. Бачка си на лозето, да чукна на дърво.
Момичета, да ви кажа тактика за лошите мисли. Като се появи лоша мисъл, веднага я контрирате с някоя положителна, това от психиатри го знам.

# 598
Ние днес водихме детето на един профилактичен преглед , бяхме с мъжа ми и въпреки това ми беше доста напрегнато , защото аз като вляза в лекарски кабинет и се олюлявам цялата , почервенявам , разтуптявам се . Днес естествено пак така ми стана , но вече си казах - голяма работа , това съм аз , това е моята индивидуалност , никога няма да се промени тази ми чувствителност и емоционалност , знам го , защото съм се опитвала и никога не се е променяло нищо . В крайна сметка се примирявам , не се умира от това , живота продължава и това е .

# 599
Днес ходих до лекарката смени ми тритико с миртазапин 15мг.Но като прочетох листовката и се чудя дали изобщо да го започвам пише че кръвното пада много от нега а аз и без това съм с ниско кръвно.

Общи условия

Активация на акаунт