Майчинство

• 607
  • 3
  •   1
Отговори
Добър вечер.Искам да попитам едно въпросче някой имал ли е моят въпрос в момента съм в майчинство детето ми на 16 01 2014 направи 1 годинка на 23 01 ми преведоха 185,45 лв. и от тогава нищо казаха ми че всички документи уж са подадени от счетоводителите но тогава защо още нямам превод някой ако може да ми обясни ще бъда много благодарна.

# 1
Добър вечер.Искам да попитам едно въпросче някой имал ли е моят въпрос в момента съм в майчинство детето ми на 16 01 2014 направи 1 годинка на 23 01 ми преведоха 185,45 лв. и от тогава нищо казаха ми че всички документи уж са подадени от счетоводителите но тогава защо още нямам превод някой ако може да ми обясни ще бъда много благодарна.-Начинът да проследиш "казах ми..." е входящ номер и дата на подаване на заявлението. Вземаш си ПИК код от най-близкия офис на НОИ и си следиш в електронната страница всичко, което те интересува. Дните за проверка на банковата ти сметка са само вторник и четвъртък.

# 2
Аз имам такъв пик номер но нищо няма представено в него последното плащане е януари и това е

# 3
Аз имам такъв пик номер но нищо няма представено в него последното плащане е януари и това е-Мила, ако не виждаш входящ номер и дата на заявлението-декларация по чл.53 от КСО /до 2-то години/, то изобщо не е представено в НОИ и няма какво да чакаш. 

Общи условия

Активация на акаунт