Звездни компромати- 202 част

• 69 957
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
  • София
А Хайди Клум какво търси на Оскарите?
Каквото и Ким Кардашиян, Миранда Кер и сие.
Местата в залата са много, трябва да има пълнеж.  Mr. Green

Всъщност това, че тези са били на афтърпартитата, означава ли, че са присъствали на самите награди?

# 241

Всъщност това, че тези са били на афтърпартитата, означава ли, че са присъствали на самите награди?

Не.

# 242

Хайди Клум страшно ми опротивя след развода си със Сиъл. Навсякъде се вре и изглежда страшна сребролюбка  ooooh!
Човек трябва да има мерило, в крайна сметка.

# 243
# 244
# 245

Тя в Щатите ли е? Какво стана с нея, има ли актуално инфо?

# 246
  • Бургас
Случва се на снимка да изглеждаш сякаш не си ти,но Теди Бургазлиева е много,много красива жена.Виждала съм я на живо. Heart Eyes

Беше в Германия,но сега не знам къде е.Сестра и почина мисля,когато беше бременна.

# 247
Теди е в САЩ ,а картините зад нея са от първата й изложба там.

# 248
  • срещу двата комина :)))

снимките на тези са от афтърпартита, не са били на церемонията, а и нямат място там  Peace

# 249
  • София
Много е красива Теди Бургазлиева, дано има късмет и успех!

И аз се присъединявам към разочарованите от факта, че Лео не взе Оскар. Снощи специално изгледах филма на Матю и не съм кой знае колко впечатлена от играта му, освен всъщност това драстично сваляне на килограми  Peace
И също се чудя защо я няма Дженифър Анистън, не е като да няма вече десетки роли в киното, изобщо не е само ТВ звезда.
Американска схема не знам взе ли някаква награда, филмът много ми хареса, а Дженифър Лоурънс ме впечатли най-много, фен съм й вече категорично Simple Smile

# 250
# 251
Ау, че грозновато пале Tired

# 252
  • Пловдив
О, да! сега си спомних, че бях чела нещо...
Имаше някакъв скандал около Оскар-а на Мами май...

Не е била пусната на премиерата на Отнесени от вихъра,тъй като е чернокожа.Друго скандално аз лично не се сещам.

В нощта на церемонията е  била настанена в отделна част от залата, предвидена за афроамериканци.

http://woman.hot-news.bg/n/najskandalnite-momenti-ot-nagradite-o … hast-2.14880.html

(махнете тирето)

# 253
Ау, че грозновато пале Tired

Май се казва Фенди  Grinning Иначе е симпатично, добре че не са си купили някое много космато , да ѝ се залепват косми по  дрешките на Никито  Grinning

# 254
...Местата в залата са много, трябва да има пълнеж. ...

Преди време бях чела, че има специална фирма, която се занимава с това залата да изглежда пълна на макс. Служители на фирмата, облечени официално, се "мотаят" отстрани. Когато някой стане /за награда, за WC, за цигара и т.н./ веднага служител заема мястото му.

Сега ще потърся повече информация.

п.с. Чела съм го като малка в едно списание "100% ... Оскари". Тогава си мечтаех да стана актриса и се успокоявах, че ако не стана, то винаги мога да отида на Оскарите като служител на въпросната фирма за пълнеж.
Познайте дали съм ходила на Оскари!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт