Звездни компромати- 202 част

• 69 898
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • bad@ss

Е, това вече заминава на стената в дневната!!!  Heart Eyes

# 481
На Каймаканова- Ножарова ми е любима ето тази снимка

http://novinar.bg/images/galleries/7702/20100725_0051_xx.jpg

Чак ми иде да възкликна - 'И все пак тя се върти!'  Mr. Green  ако ме разбирате  Thinking

# 482
Аз не разбрах Mr. Green Може ли пояснение?

# 483
Виж хоризонта, направо е като тепсия - наклонен. Оспорва формата на планетата.
Сега виждам, че едните крака са отрязани. Като за снимка за спомен става, но за това да вземаш пари...

# 484
# 485
# 486
Бумър, нещо не излизат  !

joy_r , разбрах какво имаш впредвид, но повечето сме непрофесионалисти  Wink!

# 487
  • Русе/София
Отдавна се знае за приятелството на Сираков и Любенова,и от снимките оставам с убеждението,че приятелката не одобрява булката.

# 488
На гости у Джерард Бътлър Наистина внушителен апартамент!

# 489
  • София
 Joy
Възхищавам се на повечето от вас. Явно сте някакви специални гледачки, щом гледате на снимка.  Joy и такива невероятни подробности се раждат, цели романи  Joy Joy Joy

# 490
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ауу, хич не ми харесва Embarassed

# 491
Браво на Сираков и булката. Тя изглежда симпатична. Нищо, че не е с перфектното лице, не е толкова важно, за да бъде обичана, нали?  Wink
Пък за това, че "изтрещял" и решил да се жени.... Ех, тези предразсъдъци! Да не би хората след 40 да спират да живеят?

Колкото до снимките на Каймаканова, харесва ми идеята, голямо чудо, че била изкопирана, т'ва ли е най-важното в крайна сметка?  Wink
И аз не разбирам от сенки и простотии, не ми хареса само това, че персонажите, които е трябвало да пресъздават повечето не им отиват. Някои снимки са направо комични, както например на Кирил Ефремов.

# 492
Този апартамент на Дж. Бътлър го нищихме в Интериорната тема тъкмо два пъти, през една година. Много забавно беше. Аз първия път го харесах, после вече не, сега се чудя как е било възможно да го харесам някога...  Joy  Страшен кич е, наистина.

# 493
  • София
Но пък му отива  Wink

# 494
Бумър, нещо не излизат  !

Не знам защо newsm78
При мен се отварят и на двата компютъра на различни браузъри и на телефона.

Общи условия

Активация на акаунт