Звездни компромати- 202 част

• 69 894
  • 729
  •   1
Отговори
# 90

На първата снимка не можах да я позная направо Shocked .

Роклята е наистина красива, а и й седи много добре.

# 91
  • Бургас
Анджелина е прекрасна! Heart Eyes
Тази жена кара коленете ми да омекват. Grinning

Сандра Бълок е страхотна!Имах късмета да я видя на живо през 2004г.Мина на три метра от мен,тя и на живо е същата красавица.Усмивка и трапчинки! Heart Eyes

Кейт Бланшет за мен е като кралица.Явно нейната красота привлича или отблъксва като магнит,но поне така по-лесно намира сродни души.Моят мъж я намира за антипатична,а аз с часове мога да гледам нейни снимки.

Изобщо тази година Оскарите бяха много добри откъм рокли,модели и визия.

# 92
Има вкус мъжа ти .

# 93
Аз съм крайно разочарована, че Лео не взе Оскар Sad
Матю ми стана антипатичен, не харесах и филма изобщо, имаше едно ужасно изражение през повечето време. Само заради промяната го взе  Crossing Arms
Анджелина ми прилича на крава с тези гърди, иначе в лице е страхотна.

# 94
# 95
# 96
Странна рокля. Досега гледах ''Стани богат'' и едвам изтраях Сърчаджиева. Набор ми е, а се държи супер инфантилно, да не говорим, че общата й култура беше просто под всякаква критика, макар, че от да се лигави и драматизира не се разбра какво знае и не знае. Rolling Eyes

# 97
  • Пловдив
Аз дори ходих да видя дали има тема за "Стани богат" в "Кино и телевизия", за да разбера само на мен ли ми направи впечатление държанието на Александра Сърчаджиева. Не я виждам често, но сега ме впечатли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тази година не бях впечатлена от роклите на Оскарите. Видяха ми се много обикновени. Харесаха ми Лейди Га Га и Сандра Бълок и май до там ... Всичко друго ми се видя недостатъчно официално. Общо като впечатление доста от актрисите ми харесаха, но не и облеклото им.

# 98
Не съм я гледала в театъра, впечатленията ми са само от телевизионните й участия и такива като водеща - дразни неимоверно и не знам защо я лансират и кому се нрави подобно поведение.

# 99
  • София
Лайза Минели наистина е облечена ужасно. Не знам как се допуска подобно недоразумение в облеклото, при всичките им стилисти newsm78

# 100
А вие някога виждали ли сте Дженифър Анистън и Брад Пит да посещават едни и същи мероприятия, откакто се разделиха?

Тези май бяха от миналогодишните Оскари..

# 101
На мен пък всички ми харесват...  Heart Eyes

# 102
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тази година и аз за ни един не мога да кажа "Пълен ужас!". Щом и Анджелина, и Пенелопе ми харесаха (втората не толкова, но обичайно пък съвсем не ми допада Laughing).
Всъщност, не- Брад не ми хареса грам, много зле беше в ченето, не знам какво си е правил, но не е както преди.
И все повече се убеждавам, че при всичката красота накуп по тия церемонии, в Холивуд просто няма по-сладко създание от него:
Скрит текст:
Страхотен! Heart Eyes

# 103
  • Варна
Тук най-много прилича на кърмачко.

# 104
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мхм Heart Eyes, за него винаги готова да бъда маминка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт