Звездни компромати- 202 част

• 69 898
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
 Риана е с палто от последната колекция на Прада, показано само преди седмица.  Heart Eyes
  Само не знам как го е надула така, иначе на мен ми харесва.  Това шареното имам предвид, на снимката пред Кулата

# 406
Припомнете ми Елза Патаки с какво е известна? В някой сериал ли се снима?

# 407

Известна е с това, че е жена на Крис Хемсуърт. Аз за друго не се сещам...
Иначе - http://en.wikipedia.org/wiki/Elsa_Pataky#Filmography

Участвала е в доста филми явно, но нищо запомнящо се за мен лично..
Основно испански...

# 408
И аз не разбирам подобни реакции. Как ти пречи нещо, което (явно) не ползваш?
Сега ще ви споделя: на една приятелка мъжът и така подлудя от фейсбук, сега върти сигурно 5 любовници, не само да си пишат, реално се вижда и среща с тях.......със сигурност тя би била много щастлива, ако фейсбук спре. Лично аз, го ползвам рядко, понякога и с дни не влизам, мм е абсолютен противник на фейса, дори ми е забранил да поствам снимки с него

Grinning Далеч съм от подобни опасения, но да, аз лично нямам и не ползвам - изключително ми е неприятен целия вид фб общуване, например - "изрязах си ноктИте на краката, feeling excited", снимка на поредното меню и прочие, и прочие... ; да - натрапват ми го (някой попита по-напред) постоянно, с агитации да се присъединя, някакви по-далечни познати, като не пропускат да споделят "предимствата" му, нищо, че вече си имаме телефон, мейл, скайп и т.н. И не на последно място, много ме иритира мен, лично, някакви снимки, на които пристъствам и аз, да бъдат подмятани в това пространство, че да може Благой, Стоян, Петкан да не останат дезинформирани кой точно е присъствал на дадено събитие, и че аз съм била сред присъстващите. И тъй като нямам достъп до въпросната соц. мрежа, разбирам много късно, че мои снимки са сред споделените, което не ми е приятно, извинявам се... 

# 409
  • UK
Много странни приятели имаш, нищо чудно че си така иритирана.

# 410
  • София
И аз това щях да напиша. Приятелите ти, ако бяха с нужното възпитание, нямаше да ти подмятат снимките без твоето съгласие.

# 411
Много странни приятели имаш, нищо чудно че си така иритирана.

Аз говорех за далечни познати, не за приятели. И не съм тук да се заяждам, извини ме Peace

# 412
Преди няколко месеца моя близка се снима с детенцето си облечени в красиви български носии.Снимката е правена в Париж до Айфеловата кула.Тя живее там.Онзи ден във фейса в една рубрика на хайлайф , цъфнаха тези снимки.Никой не я е питал.Тя беше доста афектирана.Писала им и те веднага махнали сниимките.Без да и се извинят дори.Мен не ме дразни  фейса, но съм сигурна , че ако беше платен нямаше да е толкова посещаван

# 413
Като ви дразни Фейсбук не го ползвайте. Не ви е фейса виновен за нищо. Страшна злоба, дано го махнели. Еми като го махнат ще има нови сайтове подобни на него, така че не се радвайте предварително. ooooh!

# 414
# 415

Аз от последните два Fast & Furious я знам. Simple Smile

# 416

Аз от последните два Fast & Furious я знам. Simple Smile
Боже smile3555 Тя ли била.

# 417
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Новият филм на Джони го чакам само заради Килиън Мърфи Blush.

http://www.vesti.bg/razvlechenia/shoubiznes/di-kaprio-ne-vze-osk … -meteorit-6006873
 Joy Joy Joy

# 418
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лето като агне

# 419

Общи условия

Активация на акаунт