Звездни компромати- 202 част

• 69 898
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Как се връзвате на подобни глупости не знам  Thinking

# 346
И на мен ми хареса втората снимка  Peace
Как ти хареса най-манипулираната снимка  Mr. Green

На нея въобще не може да се каже дали е на 25 или на 70

# 347
И аз не разбирам подобни реакции. Как ти пречи нещо, което (явно) не ползваш?
Сега ще ви споделя: на една приятелка мъжът и така подлудя от фейсбук, сега върти сигурно 5 любовници, не само да си пишат, реално се вижда и среща с тях.......със сигурност тя би била много щастлива, ако фейсбук спре. Лично аз, го ползвам рядко, понякога и с дни не влизам, мм е абсолютен противник на фейса, дори ми е забранил да поствам снимки с него

# 348
Имайки в предвид кой е дядото ,не Зеки,ами и Кънчо ще го кръсти ,ако това беше името на дядото Mr. Green

# 349
Цитат
Сега ще ви споделя: на една приятелка мъжът и така подлудя от фейсбук, сега върти сигурно 5 любовници, не само да си пишат, реално се вижда и среща с тях.......със сигурност тя би била много щастлива, ако фейсбук спре. Лично аз, го ползвам рядко, понякога и с дни не влизам, мм е абсолютен противник на фейса, дори ми е забранил да поствам снимки с него
Те и да го спрат, к'ва файда вече. Той си ги е хванал любовниците човека Mr. Green
Но, както и да е, в такива ситуации, не мисля, че социалната мрежа е виновна, тя е само начин, които те улеснява.

# 350
Аз така и не разбрах кой е мъжът на Жасмина?

# 351
Хаххаха Венета при Гала, едвам ходи с тези обувки  Grinning Иначе ми се струва като лелка малко, с тази широка блуза.

# 352
Не е оня позастаряващ собственик на не знам-си-какво, а било младо гадже, неизвестен на медийните среди, естествено, бизнесмен Mr. Green

# 353
На мен Венета ми изглежда добре, по-добре е отколкото в нейното предаване  Peace

# 354
Не е оня позастаряващ собственик на не знам-си-какво, а било младо гадже, неизвестен на медийните среди, естествено, бизнесмен Mr. Green

Да, знам, че не е с този възрастния  Peace. За младия се чудех-неизвестен пък явно с известни роднини  Wink.

# 355

Да, знам, че не е с този възрастния  Peace. За младия се чудех-неизвестен пък явно с известни роднини  Wink.
"От две години ексблондинката живее с новата си любов – Хари, който не е от медийните среди. Той има интереси в различни сфери на бизнеса и е почти на нейните години."
Баща му е много богат някъде четох за него ,но сега не намирам и дума за него в нета.

# 356
  • София
гала е с нов цвят на косата. някакви тъмни кичури. не е лошо Peace

# 357
  • UK
И аз не разбирам подобни реакции. Как ти пречи нещо, което (явно) не ползваш?
Мда, Фейсбук му е виновен, все едно ако не беше Фейсбук, щеше да е примерен съпруг. Фейсбук не е сайт за запознанства, а ако мъжа ми има пет любовници, няма да чакам Фейсбук да спре, та да съм щастлива.

# 358
  • София

"От две години ексблондинката живее с новата си любов – Хари, който не е от медийните среди. Той има интереси в различни сфери на бизнеса и е почти на нейните години."
Баща му е много богат някъде четох за него ,но сега не намирам и дума за него в нета.

Заки Маджид е дядото.

# 359
Как се връзвате на подобни глупости не знам  Thinking

Даже не знам кой ги превежда тия статии ... То не са били компютри, а са били компоти  ooooh!

Оригиналът: http://weeklyworldnews.com/headlines/27321/facebook-will-end-on-ma-15th/

Старо, стааааро инфо!

Общи условия

Активация на акаунт