Звездни компромати- 202 част

• 69 899
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
  • където ми харесва
Тази жена, не се е променила изобщо

# 361
  • София
албена вулева -
http://hotarena.net/public/upload/content/16909/800/vuleva.jpg
андрея с приз за най - добре облечена бг звезда Thinking ( май по - подходящо за нея е съблечена )
http://www.blitz.bg/news/article/254251

# 362
  • София
андрея с приз за най - добре облечена бг звезда Thinking ( май по - подходящо за нея е съблечена )
http://www.blitz.bg/news/article/254251
Кой па определи тая глупост?
А Марчето с нейните Шанели, а онази заспалата, как й беше името - абе на онзи Пеевия държанката.
Извинете, не знам защо ги подкарах точно чалга звездите. Помислих си, че за тях е класацията.  Mr. Green

# 363
  • София
цветелина янева Peace

# 364
  • София
ADENA, мерси!   bouquet  Grinning

# 365
  • София
Весела Тотева е родила .Да и е живо и здраво бебенцето

# 366
# 367
И аз не разбирам подобни реакции. Как ти пречи нещо, което (явно) не ползваш?
Сега ще ви споделя: на една приятелка мъжът и така подлудя от фейсбук, сега върти сигурно 5 любовници, не само да си пишат, реално се вижда и среща с тях.......със сигурност тя би била много щастлива, ако фейсбук спре. Лично аз, го ползвам рядко, понякога и с дни не влизам, мм е абсолютен противник на фейса, дори ми е забранил да поствам снимки с него
Мда, Фейсбук му е виновен, все едно ако не беше Фейсбук, щеше да е примерен съпруг. Фейсбук не е сайт за запознанства, а ако мъжа ми има пет любовници, няма да чакам Фейсбук да спре, та да съм щастлива.
Мен пък фейсбук ме е разделял с любовник  Mr. Green Успокой я, че и такива случаи има.
Галена

# 368
# 369
Никак не харесвам модела обувки, с който е Андрея - особено с рокля  Simple Smile Приличат ми на копита.

# 370
Никак не харесвам модела обувки, с който е Андрея - особено с рокля  Simple Smile Приличат ми на копита.
И аз съм така! А до преди 2-3 години умирах за такива Laughing Добре че не съм си купила Mr. Green

# 371
Koга ще мине модата на тези обувки и подметки!  #Cussing out

Искам да се върне на мода ниската предна част: 1, 2, 3. Писна ми от копита! Никъде (в Бургас) не се продават обувки с нормална подметка!  Crossing Arms

Joy  Аууу как мислим еднакво!

# 372
И в комбинация с дължината на роклята става..... Тази дължина не отива на ниски момичета (според мен) Peace

# 373
  • Бургас
И аз не разбирам подобни реакции. Как ти пречи нещо, което (явно) не ползваш?
Сега ще ви споделя: на една приятелка мъжът и така подлудя от фейсбук, сега върти сигурно 5 любовници, не само да си пишат, реално се вижда и среща с тях.......със сигурност тя би била много щастлива, ако фейсбук спре. Лично аз, го ползвам рядко, понякога и с дни не влизам, мм е абсолютен противник на фейса, дори ми е забранил да поствам снимки с него
Мда, Фейсбук му е виновен, все едно ако не беше Фейсбук, щеше да е примерен съпруг. Фейсбук не е сайт за запознанства, а ако мъжа ми има пет любовници, няма да чакам Фейсбук да спре, та да съм щастлива.
Мен пък фейсбук ме е разделял с любовник  Mr. Green Успокой я, че и такива случаи има.
Галена

Фейсбук й е виновен, че мъжа й е ла*но.

# 374
Ооо, ама то им минава модата. Съжалявам за оф-топика, но в Зара има много хубави модели:
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт