Звездни компромати- 202 част

• 69 898
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Голям кич е тая Каймаканова.

# 451
  • Бургас
Теди Велинова трябваше да е в ролята на "Терминатора" или поне на Росинант.

Тоя Сираков съвсем изтрещя. Какво му е падало на главата, че е решил да се жени, че и то за тази. Той мисля, че дори с Ирен Онтева нямаше брак, въпреки че му роди дете, а сега се сгодява за този рогат добитък с огромни вимета.

# 452
  • в морето до колене
Сърчаджиев същи Салвадор Shocked

Единствената снимка, която става за нещо, защото госпожа Ножарова е смогнала да се възпре и да не прави "постановки" поне в този случай.
Да беше се така постарала и в останалите случаи... ама нейсе.  ooooh!

# 453
  • София
На мен тези фотосесии на Ножарова са ми интересни.
Не ги разглеждам от някакъв определен ъгъл, че да стигна дотам да я плюя и заклеймявам като некадърна.

# 454
  • София
Сърчаджиев същи Салвадор Shocked

Единствената снимка, която става за нещо, защото госпожа Ножарова е смогнала да се възпре и да не прави "постановки" поне в този случай.
Да беше се така постарала и в останалите случаи... ама нейсе.  ooooh!
И на мен ми харесва тази снимка. Другите са пошли не само като имитация и обработка, но и като светлина...
Аз се чудя популярните лица как са се съгласили? newsm78

# 455
  • София
Другите са пошли не само като имитация и обработка, но и като светлина...
А аз се чудя защо вместо да потърсиш нещо любопитно и интересно в снимката, гледаш светлината и обработката.  Mr. Green Аз отварям, поглеждам и толкоз. Как пък не бих се замисляла за обработки и светлини.

# 456
  • София
Другите са пошли не само като имитация и обработка, но и като светлина...
А аз се чудя защо вместо да потърсиш нещо любопитно и интересно в снимката, гледаш светлината и обработката.  Mr. Green Аз отварям, поглеждам и толкоз. Как пък не бих се замисляла за обработки и светлини.
Защото гледам светлината във всяка снимка, това именно е изкуството на фотографията.
Все пак това не са каталожни снимки, нито за списания, нито папарашки, а са правени с претенцията да са арт Peace

# 457
Женито Калканджиевата май наистина била позабременяла Simple Smile

# 458
  • In The Middle Of Nowhere
Aз също ги разглеждам само от забавната им страна тези снимки. Не съм професионален фотограф и не мога да им придирям за осветления и обработки. Трабва нещо много набиващо на очи да ми е за да ме подразни. Конкретните снимки единствено ги отварям да видя кой как са го дегизирали и като на игра да разпозная първообраза и затварям. Повече не ми трябва, само да ме развлича.
пп: вярно, че накои изглеждат като правени от пишман фотограф, но някакси не ме дразнят толкова.

# 459
  • София
Карола, кажи де, ако знаеш нещо, не ни мъчи.  Grinning Знам, че нямало такова нещо като малко бременна.  Mr. Green

# 460
# 461
Карола, кажи де, ако знаеш нещо, не ни мъчи.  Grinning Знам, че нямало такова нещо като малко бременна.  Mr. Green
Сигурна ли си?
Даам, тя си беше казала, че към 40г. смята да роди второ, следва си поставените цели жената

# 462
Ще има нов Sin City?
Владо Карамазов: "Голям улов..В края на март моята "почивка" ще приключи и се връщам в театъра! На 27-28 март "АРТ" на 29-30 "Спанак с картофи"-Сатирата.През април и в Народния и 199.."

# 463

Жени Калканджиева: Не съм бременна, дебела съм!
http://www.marica.bg/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BB … D1%81%D1%8A%D0%BC!-news208295.html

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 13:55 от Stellaaa

# 464
  • София
Бионсе в Лондон  1  2  Джей Зи с колега  Бионсе и Джей Зи предната вечер

Абмър Хърд и Джони Деп  1  2  3  4  5  абе странна двойка са ми тези, не мога да им свикна

Кейт Бекинсейл  ослепителна както винаги

Хилари  Дъф

Дженифър Лопез в новия си клип  1  2

Кейт и Уилям  на втори меден месец на Малдивите (не знам дали снимката е нова или от първия меден месец  Grinning)

Мадона  пак

Алесандра Амброзио

Кейт Босуърт

Брус  Уилис  и жена му с дъщеричката

Тейлър Суифт в патриотичен аутфит  1  2

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 14:01 от tonkabonka

Общи условия

Активация на акаунт