Звездни компромати- 202 част

• 69 894
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
# 586
# 587

Така е идеална! Без да се виждат джуките и почти на тъмно Simple Smile

# 588
# 589
 Crazy Какво и пука в крайна сметка.

# 590
# 591
# 592
Така е идеална! Без да се виждат джуките и почти на тъмно Simple Smile

Определено Peace Peace

# 593
Вчера при Винета беше ужасна!! До къде стигнахме? Това нещо..да е репортерка  ooooh!

# 594
Вчера при Винета беше ужасна!! До къде стигнахме? Това нещо..да е репортерка  ooooh!

Срам, срам, засрами се, Карола! Mr. Green  Бъркаш мис Джуки Габриела някоя си и мис нещо си Гентиана Халити.

# 595
  • Sofia
ББ как я подмина Mr. Green

# 596
  • Под липата

Kейти като беше тийн, по ми хващаше око. А сега, след брака си с Т.Круз, не зная какво и стана  Sad на първата снимка в краката изглежда ужасно - какви са тези панталон ли е, клин ли е  newsm78 ... Така и до магазина в квартала не бих тръгнала  Crazy
 На втората снимка - според мен тези очила ''събират ''очите й. Изглеждат като взети на заем от човек с много по малко лице.

# 597
Венета не съм я гледала снощни, но мернах Николета за около 10мин. , гримьорите й ще спрат ли да се еб*ват с нея Mr. Green Беше видимо червена в лице.
И пак даваха от сватбата на Георги Илиев, мутри, танцуващи на чалга, хвърлящи пари на оркестъра. Много интересно, а-а-а, и един взе, че се простреля в ръката Rolling Eyes
Това хванах аз.

# 598
Снимки на Мартин Шьолер, с намигване:

Елън Дедженерис;

Джейн Линч е това (намекът си остава същия)

# 599
  • в морето до колене
Снимки на Мартин Шьолер, с намигване:

Елън Дедженерис;

Това е Джейн Линч, не Елън. (Упс, Бумър ме е изпреварила.)
Иначе има чудесни снимки като хрумки и изпълнение. Адел и Куентин ми харесаха. И Джак Блак.  Grinning
А тези, които са откровени монтажи, явно са правени с цел да са по-смешни така - и някои го постигат. Райън Рейнолдс на първо място, според мен.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт