Звездни компромати- 202 част

• 69 894
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • До сърцето...
Да, прави сте. Механично го написах.
Поправям го Peace

# 601
Вчера при Винета беше ужасна!! До къде стигнахме? Това нещо..да е репортерка  ooooh!

Срам, срам, засрами се, Карола! Mr. Green  Бъркаш мис Джуки Габриела някоя си и мис нещо си Гентиана Халити.

Значи, аз пак казвам... НЕ ги различавам...все ме е страх от двете Wink

# 602
  • Бургас
Вчера при Винета беше ужасна!! До къде стигнахме? Това нещо..да е репортерка  ooooh!

Срам, срам, засрами се, Карола! Mr. Green  Бъркаш мис Джуки Габриела някоя си и мис нещо си Гентиана Халити.

Значи, аз пак казвам... НЕ ги различавам...все ме е страх от двете Wink

Ами значи различавай ги по следния критерий: едната /ГабитУ/ има родопски китеник на главата, а другата /Гениталия/ има по една диня под всяка мишница.

# 603
Оная с китеника ли е при Винета?

# 604
  • Под липата
Ами значи различавай ги по следния критерий: едната /ГабитУ/ има родопски китеник на главата, а другата /Гениталия/ има по една диня под всяка мишница.

Joy

# 605
  • Бургас

Май че при нея беше. Играеше го репортерка и освен, че не познаваше депутатите и ги питаше как се казват, им задаваше и разни малоумни въпроси.
Представяш ли си сутрин отиваш на работа и някакво жабоподобно чудовище с уста, заемаща 80% от лицето му и със спластен губер на главата се задава срещу теб с микрофон..........че и говори егати.

# 606
Ей т'ва ме плаши най-вече. Има девойки,дето учат 4 години журналистика, карат стажове, правят какво ли не ( нямам предивд устни, сиски и други такива козметични) само и само журналистки да станат, а тая измислената , дето чак името й не мога да кажа го играе журналистка пред Парламента...

# 607
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Фани, я виж тук- Морги с щерката Heart Eyes

# 608

Готова е за шанцата дребосъчката  Heart Eyes.

# 609
# 610
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хайде след като се умилихме Heart Eyes, да се възхитим- Бар Рафаели без грим и без фотошоп
Леонардо е пълен идиот да я изтърве Embarassed

# 611
  • в 1001-та нощ

Май че при нея беше. Играеше го репортерка и освен, че не познаваше депутатите и ги питаше как се казват, им задаваше и разни малоумни въпроси.
Представяш ли си сутрин отиваш на работа и някакво жабоподобно чудовище с уста, заемаща 80% от лицето му и със спластен губер на главата се задава срещу теб с микрофон..........че и говори егати.

А въпросът към Бойко Борисов беше - какво щял да подари на жена си  Joy hahaha

Нали коментирахме евентуална бременност - наскоро - дано  Blush

Що ще го води тя? Какво става със сегашната водеща?
Работи в Министерство на културата и иска да си остане само там, или поне това е официалната версия.

Ауууу, надявах се причината да е снимките на новия сезон от сериала, в който участва  Heart Eyes

Някаква мода ли е - снимките, които се правят и качват да са с лошо качество  newsm78 Rolling Eyes

# 612
# 613
Много ми прилича на една актриса...играе в сериите на Трансформърс  newsm78 Как се казваше?
Meган Фокс?

# 614
  • Пловдив
Много ми прилича на една актриса...играе в сериите на Трансформърс  newsm78 Как се казваше?
Meган Фокс?
Да,точно тя... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт