Сухо четкане / Dry Skin Brushing - 2

• 90 404
  • 652
  •   1
Отговори
# 435
Вчера ходих и до там.Имаше само с дълги дръжки . Цената им беше 7-8лв.Дали са хубави за тази цена?Но пък си взех камък-дезодорант на Био Балев за 8лв.

# 436
Моята за 3лв е хубава, ти за 7-8 се чудиш  Grinning

# 437
Защото тук се пишеше за четки по 20-30лв. затова.Отивам за си я купя. Heart Eyes

# 438
Моля,някой да да бъде така добър да ми обясни как точно става четкането, че нещо се оплетох.Първо от къде до къде.., второ..... и т.н. и винаги ли се започва отдолу нагоре.Не разбрах най -вече за четкането на гърдите и деколтето. Embarassed Embarassed Embarassed

# 439
Моля,някой да да бъде така добър да ми обясни как точно става четкането, че нещо се оплетох.Първо от къде до къде.., второ..... и т.н. и винаги ли се започва отдолу нагоре.Не разбрах най -вече за четкането на гърдите и деколтето. Embarassed Embarassed Embarassed
https://www.youtube.com/watch?v=qX3myjPjMBI

# 440
Благодаря. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 441
Dezi, на първа страница има много хубави клипчета - и за цяло тяло и за лицето, деколтето и шията. Отделно от това аз си изнамерих преди време тази схема. На мен лично много ми помага, защото аз също се бях оплела яко  Crazy , но на схемата се виждат съвсем добре лимфните възли и е много лесно, като знаеш къде са, да се ориентираш в каква посока трябва да четкаш  Peace

# 442
Мисля, че по - лесно от това няма как да бъде обяснено. Дано и да е вярна, нека старшите в темата да споделят  Peace

# 443
Мисля, че по - лесно от това няма как да бъде обяснено. Дано и да е вярна, нека старшите в темата да споделят  Peace
Има разлики с това, което обяснява Бранди (която е експерт в областта и аз следвам нейните насоки), особено в зоната на раменете и корема. Но дори да се четкате по тази нарисувана схема, пак е по-добре от това да не се четкате изобщо Peace

# 444
Аз го правя по схемата от снимката на Рейн, с разликата че ми е много неприятно да четкам корема от долу нагоре. Правя го отгоре надолу и така усещането ми харесва. Другите посоки са ми идентични.

# 445
Аз го правя по схемата от снимката на Рейн, с разликата че ми е много неприятно да четкам корема от долу нагоре. Правя го отгоре надолу и така усещането ми харесва. Другите посоки са ми идентични.
Доколкото си спомням в клипчетата, които съм гледала (включително това с Бранди) посоката на четкане на корема е точно от горе на долу - съвсем логична всъщност е тази посока. И аз така се четкам  Peace

# 446
Точно така. Коремът се четка надолу, а според Бодекеър и спираловидно (за подпомагане функцията на червата).

# 447
Вече два дни се четкам и се чувствам много добре.Правя го вечер,но след това ми е трудно да заспя.Имам толкова много енергия.Вие кога се четкате? Сутрин или вечер.

# 448
Ами на мен ми е останало в ума, че по-правилното е обратното, явно съм се объркала.

Вече два дни се четкам и се чувствам много добре.Правя го вечер,но след това ми е трудно да заспя.Имам толкова много енергия.Вие кога се четкате? Сутрин или вечер.
Енергията едва ли ти е от четкането  Laughing , то е по-скоро за тонизиране. Релаксирай, направи един масаж или започни да тренираш по-усилено за да спиш добре  Peace

# 449
Дези, аз се четкам сутрин или вечер, като това се определя от тренировъчния ми режим => час на къпане.

Ако се усещаш тонизирана след четкане, прави го сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт