Размяна на парфюми - 48

• 79 067
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • pomorie
Аз мога да се разделя с Versace Crystal noir 10мл и My insolence Guerlain 25/50мл нещо не се спогодихме,ще разгледам всяко предложение  Hug
Не са актуални,размених ги с една прекрасна съфорумка,на която благодаря!!!!

# 451
Разменям нишово парфюмно масло на арабската марка Queen B - аромати от клас Лукс,който отговарят на най-високите изисквания на пазара на парфюми в света.''Not Tonight'' е името на аромата.
Дълготраен силно концентриран парфюм от 100% натурални компонентни масла с бутилка ръчна изработка, създаден в ОАЕ от компанията Royal Group - принадлежаща на кралското семейство от Абу Даби (Шейх Халифа).
Бутилката е купена от фирмен магазин на марката в ОАЕ - количеството е 200 мл. Аромата е флорален и изключително дълготраен. Склонна съм да кажа, че е унисекс.
Парфюмното масло ми е подарък, тествах го - но не е моят аромат за огромно съжаление.

С удоволствие бих разменила въпросния аромат за Jour d'Hermes  и още нещо Heart Eyes

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 20:34 от ivenal

# 452
  • Там, където ме обичат
Разменям нишово парфюмно масло на арабската марка Queen B - аромати от клас Лукс,който отговарят на най-високите изисквания на пазара на парфюми в света.
Дълготраен силно концентриран парфюм от 100% натурални компонентни масла с бутилка ръчна изработка, създаден в ОАЕ от компанията Royal Group - принадлежаща на кралското семейство от Абу Даби (Шейх Халифа).
Бутилката е купена от фирмен магазин на марката в ОАЕ - количеството е 200 мл. Аромата е флорален и изключително дълготраен. Склонна съм да кажа, че е унисекс.
Парфюмното масло ми е подарък, тествах го - но не е моят аромат за огромно съжаление.

С удоволствие бих разменила въпросния аромат за Jour d'Hermes  и още нещо Heart Eyes

За марката разбрах, количеството и произхода също, но кой е парфюмът - не.  Peace

# 453
Разменям нишово парфюмно масло на арабската марка Queen B - аромати от клас Лукс,който отговарят на най-високите изисквания на пазара на парфюми в света.

За марката разбрах, количеството и произхода също, но кой е парфюмът - не.  Peace

Пропуск  Laughing Извинявам се, коригирах текста Simple Smile - името е Not Tonight.
Ако и някой ми каже как да кача снимка - ще е още по-добре!

# 454
  • Там, където ме обичат
Намерих това, но не прилича на ръчна изработка.
По-добре снимай твоя.  Peace

Скрит текст:

# 455
Здравейте!
Регистрирах се специално заради тази тема. Имам няколко парфюма, които харесвам принципно...но така и не се спогодиха с химията на кожата ми.

Calvin Klein-Beauty-27/8 от 30мл
Clinique- Happy-27/30ml
Zara-Tulle-75мл, пръскан 2-3 пъти за проба. На практика нов.
Chloe-http://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-343.html    45/50ml
Azzaro-Now-80ml. Пръскан 2-3 пъти за проба. На практика нов.

Всички тези парфюми са ми подаръци, оригинални са.
За съжаление са без кутии.

Не търся нищо конкретно. Все пак харесвам парфюми като Kenzo Amour, D&G The One, Bvlgari-Jasmin Noir...просто да добиете представа.

Хубав ден!

Едит: Добавям за размяна и Acqua di Gioia Essenza, Armani. 50ml, пръскан точно 3 пъти. Уникален парфюм, но не е за моята кожа. Купен от Блик в петък. Изхвърлих отново куията, за което сега съжалявам. Просто мислех, че е моя Парфюм, но уви.   

Azzaro Now днес също се сдоби с нова собственичка! Да си го ползва със здраве и да носи много положеителни емоции Hug

И Зарата си намери нов дом Simple Smile Останаха Chloe, Clinique Happy и Acqua di Gioia Essenza.

Добавям за размяна Бърбъи Боди-34/35мл  http://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Body-13014.html   Купуван е от БютиЗоун, но с изхвърлена кутия. Не се научих да ги пазя и това си е. Ама така е, като решиш, че е твоя парфюм....пък то е доста далече от титлата...

Булгари Блу II-  http://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/BLV-Eau-de-Parfum-II-6481.html       Подарък. 30мл, пръсван 2-3 пъти. Без кутия, но на практика нов. Виолетката вътре е твърде мощна за моя вкус.

Victoria's Secret Sexy Little Things Noir-    http://www.fragrantica.com/perfume/Victoria-s-Secret/Sexy-Little … gs-Noir-5359.html   Признавам, купих го заради шишенцето. 45/50мл предполагам. Само за лично предаване в София, шишенцето е капризно и няма да издържи транспорт. Без кутия.

Acqua di Gioia Essenza от днес си има нов дом! Дано да радва много прекрасната си собственичка  Hug

# 456
Да обновя:

Romance Ralph Lauren - 40 от 50мл
LANVIN Jeanne Couture - 85/90мл от 100
Womanity Acqua Chic - 45мл от 50
1 Million - Paco Rabanne - чисто нов, 50мл - разменен (благодаря nixx__  Hug)
Nina Ricci - Delices D' Epices - чисто нов, 50мл (днес видях, че има плуващи частички в шишенцето, аромата е абсолютно запазен, но не знам дали е редно да го предлагам така, затова изрично уточнявам)
Paco Rabanne Paco (unisex) - 80/90 от 100мл

Много бих се зарадвала на Еуфория едп или Si на Армани, но приемам всякакви предложения.

# 457
Разменям:
[b]Tom Ford Velvet Orchid[/b] - 47/50 ml-ще пътува
Loukhoum Keiko Mecheri - 45/50 ml
Estee Lauder Bronze Goddess 2013 - 50/100 ml
Iceberg The Fragrance - 40/50 ml
Laura Mercier Nuits Enchantees - 20/50 ml

Всички без Бронзовата богиня са с кутии.

Търся Kilian Love, Jo Malone Bitter Orange and Chocolate, Guerlain Tonka Imperaile, Guerlain Boise Torride.

Последна редакция: сб, 24 май 2014, 16:26 от _teddy_

# 458
Разменям 10 или 20 мл отливка от Jour D'Hermes и 7 броя виалчета на Kilian (Cruel Intentions, Good Girl Gone Bad, In City of Sin, Straight to Heaven, Love and Tears, Liaisons Dangereuses, Sweet Redemption) с различно количество, но всички абсолютно достатъчни за проба.

Не търся нищо конкретно.

# 459
за размяна-
15-16/50 мл. Un Bois Vanille Serge Lutens

търся летни аромати Simple Smile

# 460
  • София
Останаха:

Tea Collection Sweet Milk Jo Malone - 30 мл
Crema di Latte Hilde Soliani ~98/100 мл
Chocolate Greedy Montale ~95/100 мл
Armani Code Elixir ~48/50 мл

Добавям:

Feminite du Bois Serge Lutens - мини 5 мл
Ambre Sultan Serge Lutens - мини 5 мл
Clair de Musc Serge Lutens - мини 5 мл

И пробички по 2 мл на Serge Lutens: Sa Majeste la Rose; La Fille de Berlin; Fleurs d'Oranger; Fille en Aiguilles; L'Eau Froide и Laine de Verre.

Скрит текст:

Търся черен атомайзър на Килиън.

# 461
За размяна
Hugo Boss Just Different - 100 ml, без кутия
http://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Hugo-Just-Different-12311.html

Може и за дамски парфюм

# 462
  • София
 Издирвам някакви останали количества от следните парфюми (без отливки):

- Hermes, Hermessence Paprika Brasil
- Hermes, Hermessence Rose Ikebana