Аз май малко се поолях с игрите. Сега ако имах и време да ги играя ...

. И като цяло размените не ми се налагат. Та аз дори от моите игри около 10-15 заглавия още не съм играл.
( Катан, каркасон, дискит) 
Останалите са, за да разнообразим малко от омразното монополи милионер, което вече мога да играя и насън:joy:
. 
Започнахме като стана на около 5 г. Сега се вихрим основно с Монополи и Каркасон и все още са му интересни и двете 
Моят син като видя кутията на Каркасон със замък и рицар беше спечелен за каузата моментално
С девойките обаче не знам как ще е...Едната например си е принцеса - вечно с рокли, сложни прически, чантички и т.н.
И двете момиченца са доста умни, контактни, творчески настроени, та си мисля, че ще са им интересни игрите, но нямаме достатъчно опит, за да изберем подходящи. 
Поръчвам Доббъл и Таласъмите за девойките, дано да им харесат 
Каркасон и Монополи харесваме всички и ги играем. Взимаме постепенно и разширенията на Каркасон. Синът ми се справя много добре, мисли вече стратегии напред, така че смятам ще се справя и с по-сложни игри. Предстои Коледа и рождения му ден през февруари, та събирам идеи вече
И важно уточнение - едно ни е детенцето, така че игрите трябва да са подходящи за 3-ма човека