Светле,
Ще ида да резервирам някъде, около мен.
пълна каша ми е в главата! 
че грабнаха на Джили Иринката,ама може да го уредим с японската госпожица.Дали да го пратим в японското да учи
То другите му братовчеди усилено сричат на японски,ама аз като не загрях веднага така ще е!Ще учи в движение!
Миналата седмица платих за лична карта на брат ми и пуснах заявление за мобилна група \демек да дойдат у нас да го снимат \ . Чаках цяла седмица и кусур и днес отидох да видя какво става: нямали коли в полицията
И изведнъж се оказа, че старата снимка от личната му карта ставала и нямало нужда да го снимат
Попълних там още документи и днес намериха кола да дойдат лично да се подпише...Нямам думи! Аз им обясних предния път, че бързам с картата, защото наближава времето за нов ТЕЛК, а не мога да го водя в Шумен, че не може да слезе по стъпалата \ в Кубрат има ТЕЛК и ходят и по домовете\, а те се забавиха цели 10 дена
Е, поне стана! В четвъртък ТЕЛКа в Кубрат има заседание и ще отида да питам дали не може да му отложат датата, докато му излезе ЛК. Да видим какво ще излезе.Преди дни срещнах председателя и той каза: Ще се опитаме да направим всичко възможно - все пак не е случаен човек... А дано! Оплаках се!
За Анжелка - Влади
Тя готвачката, те са две, не е виновна, де. Каквото й купят - това. А то от нищо нещо не става. 
.А вас ви влече да дойдете пак.
.Дано случиш на човечни администратори и да мине всичко по леко.Като се сетя с татко,какво ходене по мъките беше,втриса ме.Вече е освидетелстван пожизнено и нямаме този ангажимент.
Днес въпросният стоматологичен кабинет,май бе превзет от КГБ.