КГБ = Клуб на Готините Баби - 143.

• 71 384
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
              Благодаря ви,момичета за добрите думи!
              Янче,предаването е на живо и е по Нова телевизия от 20 часа - Големите надежди.
              Само се чудя защо ги викат в 13.30 часа  Thinking До 20 часа ще капнат!
              Валюшка,зетя твърди,че фирмите с преброяването на SMS-ите не лъжат.Това значи,че може да пее като ангел щом няма кой да пуска SMS-чета отпада.Кифлата е имала над 3000 SMS-а.

# 661
Привет милички,със страхотно удоволствие изчетох всичко назд,посмях се яката на всички вицове анекдоти,смешки,случки :,по ядосвах се с Дидия,зарадвах се на зъбчето на синеочко или хубавите занимания на Янкините слънчица ,полюбуват се на красивите балконски цветя на Люси hug:.
Тъй като лекар ще има само утре да нарежда евентуални лечения или процедури та всеки кара на процедури по заявка-боли ме тук,боде ме там та така ще бъде и днес. А страното е че не намерихме откъде се пълни минерална вода за пиене, та засега караме на хисарска от магазина newsm78,ама карай да е весело.Времето е приятно,вчера беше дори горещо.,за днес все още не сме си подавали носовете навън,по късно ще го направим.Благодаря ви за пожеланията за хубаво и ползотворно изкарване,а дано така да е.Извинете че не ви споменавам всяка поотделно,но никоя не е пропусната в мислите  ми и в пожеланията за хубав и успешен ден мили мои девойки  Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 13:06 от Caroline

# 662
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Седнах малко да почина и добре, че сте писали повечко, та повечко да поседя. И кафе имам.
Аз съм се хванала с онази "сватба" с кухненските шкафове - нали знаете, дето се вади всичко отвътре, измиваш всичко и после връщаш. И на ти тебе голяма кухня и много шкафове - край няма.( Аз и няма да успея днес, то е ясно.) Освен това установих, че лакомията ми за красиви бурканчета вече е надхвърлила нормалното и май минава към патологичен случай. Понеже като видя красиво бурканче, шаренко или пък интересно на форма и капачка, тутакси купувам най-малко две и...съм му опущила края.
Сега ще продължа още малко, пък после ще седна да шия на Лъча чаршафи. Сложиха му в стаята голямо легло и нямат чаршафи с детски сюжет. Тръгнах да търся Спайдърмен и Бен 10, по поръчка от "ползвателя", но не намерих готови. Хеле в един магазин намерих хасе Спайдърмен, изпрах го, изгладих го и сега трябва да скроя и ушия. Мъчат се да го отделят в детската стая, ама той пак си спи при тях на леглото. Не иска бебето. Викам му - ти ще си му батко, нали си голям - а той: "не съм голям, малък съм! И не съм батко, а съм "пате" и "съкровище". И чуувек!"
 Не ще и да чуе за бебето и се изнервя, като стане дума за това. Дано не се превърне в проблем това.

Та редувам дейностите - като се изморя права и качвай се-слизай от стълбата, седнала на масата ще пошия.
Все се сещам за маймуняка, дето се любил с жирафата, и аз съм така - горе - долу, горе - долу.

# 663
  • София
Ето съм!
Здравке, ако може и аз да се присъединя към Чикагото, ако има места.
Луси, много са ти хубави цветята. Направо ти се възхищавам, всичко е нагласено, подредено. А аз - дремя пред комп и позамазвам нещата.
svetal4o27, право си е детето - чуувек е. Малък е още, но разбира всичко. Дано няма ревност към бебето. Моите племенници нали са с малка разлика - баткото ревнува яко в началото, малтретираше беба.  Сега и тя  проходи и захитря - не му се дава. Сложно е за родителите, но пък растат заедно.

# 664
  • в малка спретната къщурка
ДИДИА,НЕДА БЕШЕ СТРАХОТНА,ПРЕКРАСНА,УНИКАЛНА И НАЙ,НАЙ,НАЙ!!!
 newsm44  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 665
  • София

Браво на Неда! Много артистична, пластична, талантлива! Успех!

# 666
Диди,Неда беше неотразима newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3508 smile3508 smile3508
Пуснах есемес за нея
Hug

# 667
  • София
Браво на Неда,нашето снаше,всички пуснахме ес е ме си.
 Неда си е Неда. Голямо ДА.

# 668
Дидия Неда беше чудесна! Peace

# 669
  • тук и там
Браво,Неда,пя страхотно!
Пуснахме с деди ес е ме си.
Стискаме палци.Успех!

# 670
Абре хора! Баби такива! Що не ми казвате къде да гледам за Неда и къде да пускам смс-и?!?!?!
 #Cussing out
Давайте сега, докато още не е късно. Имам 3 гсм.а. Мамичката им уйдурмистка!

Изтрепах ви!  #2gunfire

Оперетата, "Чикаго", 16 април,
- Фло
- Айша
- Маринка
- баба З.

и още?

dance dazzler1 newsm18

# 671
  • в малка спретната къщурка
Чета Ви с усмивка в последните дни и много ме зареждате.Гледам децата по НТ и гладя,а утре след работа ще хвърля няколко парцала в сака и хващам пътя.Дано не ми мине котка път Praynig Praynig Praynig
Айша,от сърце ти желая,следващата работа на Ани да е на пъпа на Истанбул и ти да махаш фуста всеки уикенд там.
Светалчо,съчувствие за започнатата дейност.Не долюбвам чистенето на кухненски шкафове,а колко джунджурийки хващат пътя...
Кари,нова,по здрава и по млада да се прибереш след курорта.
Янче,добре са организирали ваканцията на децата при Вас.
Луси,терасата ти е чудесна.
Валюша,мернах и твоите цветя въвФБ.Красоти си показала.
Тути,много се радвам на твоето присъствие тук,а как се смях Joy.
Маринка,следващите зъби да са здрави,като стомана.
Здравче,мина ли ти това,което и мен ме спохожда много често? newsm78 newsm78 newsm78-мързела,за него става дума.
До тук ми стига акъла.Другите много ги  Hug Hug Hug

НАШИЯТ НОМЕР Е  17452

# 672
  • София
Дидиа, до кога може да се гласува за Неда? Че аз не гледах предаването на живо.
Фурия, а дано ама надали. Не го харесва тоя град Ани, има някаква насадена нетърпимост.
Но пък знае ли човек ....

# 673
  • Видин
       Диди,много ме е яд,че не успяхме да гледаме Неда на живо! Banghead От една седмица му надувам главата на деди,че наше дете ще учавства,ама нА....Но пък пуснахме SMS от всички телефони! И сега само гледам дали я има в първите пет и стискам палци!

# 674
  • София
Ето ме и мен! За съжаление не можах да гледам Неда, но отзивите са чудесни. Подкрепихме я цялото семейство! Дано успее. Дано, дано, дано! Щом качат видеото в Нова плей ще го изгледаме.
 Hug Hug Hugи  love001  love001  love001за всички

Общи условия

Активация на акаунт