04.09.1985 - 14.12.2012
ПРИЯТНО ПИСАНЕ!

Здравейте готиниии!!!Благодаря ти мило Жабче за новата тема-както винаги на време и много актуална.Ама май ме видя, че се върнах от концерта на Танита и да докладвам в новата тема, че срещата ни мина от хубаво по-хубаво-как не ми се тръгваше-навън задухало ама като отидох в Общината-Таня ми запазила място-иначе трябваше да съм правостояща-та ми каза, че била сигурна за присъствието ми.Състава в който пее нашата дружка-и те най готини-с едни модерни шапчета-виолетки ли какво се казва-направо неузнаваеми и най-добре се представиха-групата им е смесена-и с 3 ма мъже и нашата Танита-нали е хубавица-с кръшна снагица-между двама-за другите няма ама за нея че и с военна униформа-дай Боже всекиму!Та много ми хареса едната песен и нашата участничка ми я обеща ако има национална среща и се съберем-ще ми бъде специален поздрав е и за Вас разбира се.

Искам да съм като ПИПИ! 
/ само да се признаваше за пенсия.../ Това е третата тема,откакто и аз се цопнах при вас!
Ма то било хубаво да си квакаме заедно!
Поповите лъжички щъкат покрай нас,дъртите жабоци ни хвърлят по някое око,а ние бърборим ли бърборим! 
Много ми хареса и на мен Пролетта,особено атрибутите й!
В едната ръка с лопата,в другата- с една вишна. Е,вярно,че на прическа не я докарвам,за крачетата пък- хич!
Ама със същия ентусиазъм да бия шута на зимата!Не че беше дълга,не че беше студена и снежна,но време й е вече да си Фаща пътя! 
Дано да сме живи и здрави, да са ни живи и здрави внучетата, децата и половинките, да споделяме весели случки, да пърхат пеперуди в гърдите ни, да посрещнем с много надежда пролетта.
Спомням си една песен: Ах ти бабо, гърбава, имаш внучка хубава. Дай ми я бабо, дай, дай, дай, да станеме роднини. Ами с такива чаровни баби като Маринка и Светалчо съм готова да се сродим. Договорились ...Само не разбрах мили ми баби, коя от вас, коя внучка си е избрала, но асортимент има ( до изчерпване на количеството ) За сега толкова. Ще повторя поканата за 22.03