"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР- ТЕМА 231

• 56 767
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Bab4i, Varna, marman,(за съжаление няма как да изброя всички) огромно благодаря за труда ви! newsm51 newsm51

# 286
# 287
# 288
# 289
Снимката, която Берг сложи вчера в ИГ и стиховете, с които беше придружена

http://instagram.com/p/l-aP5wo9p7/

Чаят е надежда
Спътник
На моментите, изпълнени с тъга
На приятелските разговори
На очакването
Той е свидетел
Един дом пламва в пожар
Суматоха, главата ти тежи
После идва някой и казва
„Да ти дам един чай, добре ще ти се отрази“
Ще видгнеш поглед от земята
Ще видиш, че навън е ден
Че има слънце
И живот
Една чаша чай
Това е животът всъщност

Страшно ми хареса...
Дали те чете някой?
Нима се съмняваш в това?!
АЗ съм ти голяма фенка. Първо, че пишеш умно, второ, че превеждаш страхотно, трето, че винаги казваш нещо различно, четвърто, че ме приземяваш винаги по отношение на Халит и Берг и не само, пето, че много обичам да обсъждам с теб МАхир и Фериде и .... не само...
Всъщност всичко това ти го знаеш!
Много ти благодаря, за което!!! Hug

# 290
Благодаря, My dream!  Hug Hug Hug

И на всички останали!  Heart Eyes

Само да не се тълкува предишния ми пост като някаква просия за благодарности. Сигурна съм, че хората, които превеждат или осигуряват за темите някаква друга информация или материали не го правят заради благодарностите, а защото им е интересна реакцията на останалите, коментарите, дискусията, какви чувства предизвиква у другите едно или друго нещо. Поне при мен е така. Много пъти съм се заричала да не пиша, защото си е голямо губене на време, но когато прочета нещо просто не мога да се сдържа да не го споделя. Примерно стихотворението на Берг и всички други неща, които поства за мен винаги са много вдъхновяващи, в тях винаги има някакво послание, дълбочина и интелигентност.  И се изкушавам да ги сложа в темата, защото си мисля, че може би и на други хора биха подействали така. Много се радвам, че Берг доста промени отношението си към общуването с феновете в социалната мрежа и така ни дава възможност да сме още по-близо до нея.  Хората наистина оценяват това и в коментарите си всеки ден й показват колко  много я обичат. При Халит повече ще разчитаме на интервютата и проектите, за да не ни липсва и неговото присъствие.  Grinning

# 291
varna72 и всички, които поствате в темата,
 всеки ден намирам по 10 мин., за да погледна тук и другата - за ВВ. Нямам повече време, но като видя, че темата е на 2 - ра  стр. и сърцето ми се свива - да не би да сте се отказали да я поддържате... Разбирам колко е неприятно да няма отзвук на това, което е постнато и се надявам да простите на по - заетите. Всеки ден имате мълчаливата ми благодарност  за всичко, което правите, за да я има темата. Обичам да ме грейнат лицата на семейството - от снимки, колажи... Като слънца са ми ! Новите от списанието, клипа на Берг от Пантен - пак ще ги гледам ...  създават невероятно настроение Simple Smile Благодаря ви !
По една целувка от мен за тези светли образи  и за всички вас   love001 На varna72 специално за преводите   bouquet

# 292
# 293
  • В тъмната гора.
Благодаря, My dream!  Hug Hug Hug

И на всички останали!  Heart Eyes

Само да не се тълкува предишния ми пост като някаква просия за благодарности. Сигурна съм, че хората, които превеждат или осигуряват за темите някаква друга информация или материали не го правят заради благодарностите, а защото им е интересна реакцията на останалите, коментарите, дискусията, какви чувства предизвиква у другите едно или друго нещо. Поне при мен е така. Много пъти съм се заричала да не пиша, защото си е голямо губене на време, но когато прочета нещо просто не мога да се сдържа да не го споделя. Примерно стихотворението на Берг и всички други неща, които поства за мен винаги са много вдъхновяващи, в тях винаги има някакво послание, дълбочина и интелигентност.  И се изкушавам да ги сложа в темата, защото си мисля, че може би и на други хора биха подействали така. Много се радвам, че Берг доста промени отношението си към общуването с феновете в социалната мрежа и така ни дава възможност да сме още по-близо до нея.  Хората наистина оценяват това и в коментарите си всеки ден й показват колко  много я обичат. При Халит повече ще разчитаме на интервютата и проектите, за да не ни липсва и неговото присъствие.  Grinning

Аз да напиша първо, че това не е подмазване Grinning, ..... но съм на мнение, че ако ти не беше продължила с интереса си към любимото семейство, темата отдавна да си беше отишла някъде в архивите. Заради страстта си към 1001 нощ, ти научи езика, за което трябва стройна дисциплина и постоянство. Подбираш винаги най-интересното и най-важното, а с постването му тук и ние печелим.
Всеки може да си направи сметка, че вече гоним петилетка от излъчването на сериала в БГ. За толкова години, много неща се случиха, промениха, родиха си деца нашите любимци, разведоха се някои, а да не говорим за нашия личен живот. Именно на твоето постоянство се дължи съществуването на това кътче във виртуалното пространство. Не спирай да постваш и бъди сигурна, че те четем, и че труда ти не е напразен.

Марманче  Hug не по-маловажна си и ти. Много от новинките ги откриваш първо ти, за което многооо благодаря.   bouquet

Благодаря за колажите на Надето...вълшебни...на Майдрим за коментарите...големи и смислени, на Краси за кафето и снимките, на Вера, на БГ  и на всички списващи в темата.  Hug  bouquet

# 294
@Varna72, Момичетата всички бяха казали. За дълго време искам да напиша същото и ви благодаря за отделеното време и усилия за да инвестират в любов която ще ни позволи да се получи нова информация за нашите любимци. Аз не участват активно в дискусията, защото знам че не е хубаво да прочетете коментарите които бяха преведени с помощта на Google. Аз се наслаждавам на вашите коментари, които са много грамотни, умерени, интелигентен, логичен и точен. Благодаря отново за всичко.   bouquet

# 295
Първо благодаря на ранобудните пчелички,/както казва Марман/
за снимките от фотосесията на GO. Hug
Прекрасни са.Еле пък кануни. hahaha
Благодаря на  Варна, за всичко което споделя с нас.Споделям думите на Мишел.
Темата живее изключително благодарение на нея.
Обичаме те ,Варна!    love001
Майдрим,Бабчи,Марман bouquet
Благодаря на всички,че ви има.
Благодаря и на тези,които са били част от  темата,
но поради едни или други причини вече не пишат,защото съм сигурна ,
че в сърцата си пазят благодарност и поне мъничко любов към тази тема,
ако не към настоящето,то поне към миналото.
Надежда ще живее с надеждата,че темата ще продължи и за напред
     mrstraetz

# 296
# 297
# 298
# 299
  • София
Няма да изреждам, защото по-горе в
предните постове бяха изброени хората,
благодарение на които темата  още е жива,
за което много им благодаря.  bouquet
Почти всеки ден чета новото в темата,не оставям