Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 72 от 05.03 до 20.03.2014

• 56 621
  • 538
  •   1
Отговори
# 285
Бижу,това исках да чуя,че мисля да зарадвам сестричката си.  Hug Тя не носи обувки от естествена кожа и затова избрах тези.Като номер наистина ли са умалени  newsm78
За размер не знам, получих кецове на марката и са уголемени с номер... ooooh!
А материята е здрава, лесна за поддръжка и изглежда много прилично. Трябва да се пипне, за да се установи, че не е естествен велур.

ПП. Оф, омотах се, кецовете са Марко Тоци, не Тамарис!  ooooh! Два Тамариса имам, точни са.
Омота се,обувките,за които питах са си баш Марко Тоци  Mr. Green

# 286
Ееее... начи напълно се омотах! Crazy ooooh! hahaha

# 287

Ако ги мислиш на тази цена,  според мен е възможно да паднат още - множко ми се вижда 50 евро. Thinking То сезона свърши (е, почти, де - в контекста на това, което се случва в момента Laughing Peace), но смятам, че в немското или френското би могло да се случи някакво по-съществено намаление - особено пък за обувките от средния клас.
Е, ако много ти трябват - взимай ги, ама да не те е яд после, ако ги видиш на 25-30 евро след две седмици   HugPeace 
Държа на празна карта  http://www.amazon.de/Caprice-Scarlett-B-1-1-9-9-25330-21-Stiefel … ;keywords=Caprice и точно щях да я захранвам утре, а сега чета този коментар. Какво ще ме посъветвате - да ги плащам ли или да чакам. Междувпрочем това е единствен чифт от моя номер и не ми се иска да ги изтърва. Дали ще мине номера да ги откажа след 2-3 дни и веднага пак да ги сложа в кошницата в очакване на по-добра цена?
Ако някой има модела ще бъда благодарна да ми премери ширината на прасеца.

# 288
kork, то това за намаленията,божа работа! Чакаме,ама дали или надали:) или пък кога,не се знае.
Щом е единствен чифт твоя номер и ти трябват,взимай ги! За това и Банше така ми е казала"ако ти трябват-взимай" Щото,ако не са ти много зор,може да изчакаш да видиш-ще паднат ли,няма ли и ако свърши твоя номер си казваш"ох,добре,че ми реши някой дилемата"
Можеш да ги анулираш и пак да ги сложиш в кошницата,но там не се пазят за теб,та може да не дочакат намаление. Hug
ПП не знам кой номер са твоите и кой цвят,но от складовите сделки има в кафяво 38,5 за 33Е

# 289
sasi6, благодаря, 37 номер съм и от склада за съжаление не става. Колкото и да гледам, на тази цена 43 евра не видях подобен модел кожа. Ще ги взема, а ако не станат ще ги връщам.

# 290
sasi6, благодаря, 37 номер съм и от склада за съжаление не става. Колкото и да гледам, на тази цена 43 евра не видях подобен модел кожа. Ще ги взема, а ако не станат ще ги връщам.
Отзивите са добри. Няколко са,че са за широк прасец има един ,че са и за широк крак.

# 291
http://www.amazon.de/gp/product/B00F09WAOU/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1
Някой има ли тази чанта? Интересува ме, дали размерите отговарят? Цвета също, дори и да е на друг модел, ще ми се да видя реални снимки Praynig Кожата дали е много тънка? Дали ще се обезформя при носене?

# 292
  • Sofia
http://www.amazon.de/gp/product/B00F09WAOU/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1
Някой има ли тази чанта? Интересува ме, дали размерите отговарят? Цвета също, дори и да е на друг модел, ще ми се да видя реални снимки Praynig Кожата дали е много тънка? Дали ще се обезформя при носене?

Ако тази е същата...  Confused Голямо разминаване в размерите - просто виж в Гугъл - Либескинд излизат на много места, че дори и с клип я има (http://www.youtube.com/watch?v=GKpjUs42tEw - тук размерите са като в Амазон). Не знам на каква цена си я хванала, но освен, че е малка, тази чанта хич не ми харесва на мен дори да беше голяма. С тия възелчета нещо ... а и формата ми е леко бабешка. Дано не ми се разсърдиш - аз давам мнение само за познати неща или пък на съфорумки, които са ми "близки" по някакъв начин.

# 293
Момичета посъветвайте ме за тези  moma... да рискувам ли с един номер по- малки? Пише, че са само половин уголемени...  newsm78

# 294
  • Sofia
Момичета посъветвайте ме за тези  moma... да рискувам ли с един номер по- малки? Пише, че са само половин уголемени...  newsm78

Пак аз  Mr. Green Според мен - да. От 3 чифта МОМА, всичките ми бяха половин или 1 размер по-малки от този, който нося, само ботички с каракул отвътре не ми станаха. Другите 2 чифта 35 и 35.5 (аз съм 36) са ми супер  Peace

Едит: щом с ток отговарят, аз не поемам отговорност  Mr. Green Иначе на всички модели на МОМА пише, че са уголемени с 1/2.

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 08:41 от aniK

# 295
И аз  Mr. Green да кажа.
Тези с ток по-скоро си отговарят...
Ъ-ъ-ъ закъснявам сега, ще пиша по-късно, ако не ти е толкова спешно.
И добро утро Simple Smile

# 296
  • в зоната на здрача
Airstep-а, си отговаря така ли.
А, отпускане след известно носене, забелязва ли се..

# 297
aniK, разчитах да се включиш Hug
The ant has... не е спешно, предвид времето и че от вчера ги мисля Grinning
По принцип не моят номер ги подминавам, независимо от цената, но този ми е любим модел, пък и цветовото съчетанието е още един плюс в моите очи, та затова умувам Mr. Green

ketri, да, за мен Еърстеп отговарят. Точни са ми и затова може би не съм забелязала голямо отпускане или деформиране.

# 298
  • В кошера...
Момичета, избрах си едни апрески - https://www.javari.de/dp/B00D6BFQMC
Мъжът ми има обувки от марката, казва, че си отговарят. Дали ще ми станат, тъй като напоследък все 39,5/40 купувам?
Ако не, ще видя Тамариса на Бижу - щом е изпробван вече...

# 299
Anik,   bouquet
Автоматично ме отказа със снимката върху манекенката. Laughing
Формата не е моята. В търсене на лятна чанта, вече какво ли не измислям. Явно ще си остана с наличните. Все нещо не ми допада. И не, няма да се обидя. Hug

Осбождавам я, ако някой я иска, след малко ще се появи в немския склад. Peace

Общи условия

Активация на акаунт