Спиди си мислят, че са куриери!

• 208 881
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Пак ме вбесяват Спиди и отрочето им Рапидо. От понеделник не могат да ми доставят едни контактни лещи, даже не знаят къде са, нищо, че получих смс за тях. Накрая ще спра да поръчвам от магазини, които работят с тях.

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 13:17 от Aннa

# 721
  • София
За жалост май повечето онлайн магазини, които ме интересуват, все с тях доставят. Пиша винаги доставка до офис и там пристигат. За домашните доставки не ги бива.

# 722
Явно номерцата със звънене на мобилен и пренасочване към офис, ако не вдигнеш, ги въртят само на предварително платените стоки. Вчера получих пратка с наложен платеж и се обадиха, и дойдоха на място. Да не повярваш.

# 723
Случи ми се онзи ден ,изптратих пратка на една майка,става сума за активна гимнастика,тук ми я мериха и написаха М,тамм отишла с размер хл,и искали на жената 10 лв за доставка,при условие ,че беше 5 лв доставката.Жената от там ми казва,че такава доставка не може да плати,вриянта е аз да поема обратно доставката з моя сметка,накрая намалих от наложения платеж за да вземе тя пратката и да не се набутвам с 10 лв.за нищо.Повече с тия лъжци няма нито да пускам нито получавам!!!

# 724
Сметнали са разходите за пратката и в двете посоки.

# 725
Защо не се обърнете към Спийди и не се опитате да разрешите проблема, а пускате тема в бг-мамма? Спийди не са виновни, а служителя, който Ви е обслужил - явно некачествено, некоректно.

# 726
Да една и съща пратка по пътя се уголемява,и малоумниците вдигат рамене,какво да разберете,то и аз не разбрах!!!

# 727
Няколко пъти трябваше да прочета поста, за да схавана за какво иде реч.

На вас не ви ли дадоха бележка като пуснахте пратката?

Там би трябвало да има информция за размери, тегло и стойността на доставката.

# 728
Дадоха ми ,много ясно.При мен пише М,отива при жената ХЛ,разлика 5лв,по пътя пратката се УГОЛЕМЯВА.Как се случва,това ме интересуваше?

# 729
Отиди в офиса и питай, ние няма как да ти отговорим на този въпрос.

# 730
Към офиса от който пратих пратката,те гледат,мигат и свиват рамене,как е станало не знаят.

# 731
Ами отнеси въпроса към по-горно ниво - управител или център за обслужване на клиенти, където да опишеш случая.

# 732
Пуснете си оплакване през сайта им, във фейсбук, или на имейл, ако имате бележка, би трябвало да могат да си проследят откъде им идва проблемът и кой го създава.
Искайте компенсация, напр. безплатна услуга, защото вината си е в тях.

На мен Рапидо ми дадоха 2 услуги бонус след проблем от подобно естество. Описах проблема, предоставих цялата информация, говорихме по телефона и така. Не ползвам услугите им и ги избягвам, когато мога, но пратих 2 пратки безплатно, което беше ок за причинените ми преди това главоболия и разправии.
Всеки, който реодвно ползва куриери може да пише романи за тях. Великите Еконт ми загубиха пратка София-София и я търсиха скандалните 5 дни. За още по-голяма забава пратката беше дъска за тоалетна чиния.

# 733
Най- некоректен доставчик. Те си имат някой фирми, които работят с тях, но са големи кожодери. Първо обявяват една сума за доставка-  в моят случай първо казаха 3,50 лв. Когато получих sms се установи, че тя е 5,50лв. като няма посочено време за доставка това значи, че трябва цял ден да съм на адреса. След дълго търсене и стоене на телефона,  на който има безброй съобщения за да върти пари, успявам да сменя мястото на получаване, но понеже е в офис трябва да платя още 3,90 лв. И така като калкулирам за доставка трябва да платя около 9,40 лв. като на всичкото отгоре ще ида сама да си го взема.
Нахални и нагли кожудери това мога да кажа, но ние сме виновни, т.к. все още ползваме техните услуги.

# 734
Взели са ви пари, за да оставят пратката в техен офис?

А какво ви обясниха за разликата в цената?

Общи условия

Активация на акаунт