Спиди си мислят, че са куриери!

• 219 196
  • 1 631
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ама то не остана читав куриер. Кой да ползвам сега? Щото и от Еконт не съм доволна а и тарифите са им до небето....А и не зная те въобще дали работят в събота например за доставка до адрес.

На мен са ми доставяли в събота еконт. Peace Не че ги хваля много и с тях съм имала проблеми, ама не е било такова нещо като със спиди.  Crazy

# 256
  • София
Спиди са под всякаква критика в момента. Ползваме ги и служебно и е кошмар - има лимити на пратките, не можем да изпратим пратки след 16 ч. Добре , че куриерът ни е свестен та скалъпваме някак нещата.

# 257
  • Sofia
И аз получих отговор на оплакването ми от Спиди:

" Уважаема г-жо Попова,

От името на целия екип на „Спиди” бихме искали да поднесем нашите искрени извинения от създалата се неприятна ситуация. Бихме желали да Ви уведомим, че цитираната от Вас пратка *** е доставена на 03.12.2016 г. в 14:00 ч., на адрес ***.

Използваме случая да Ви благодарим за предоставената обратна връзка, тъй като тя е изключително важна за нас с цел да сме в състояние да предоставим на клиентите си очакваното качество на обслужване.

Надяваме се, да имаме възможност да Ви докажем, че подобни случаи не са  практика в нашата работа и да Ви убедим в професионализма си. ( Joy)

Съгласно Общите Условия на „Спиди“ АД, за недоставена в срок пратка, на територията на Р. България, потребителят не заплаща стойността на услугата по съответната пратка.

Куриерската услуга е коригирана за сметка на Спиди и сумата ще Ви бъде възстановена в най-кратък срок."

Мога само да добавя, че аз не съм г-жа Попова, не знам как го измислиха това.  Laughing
И доставката ми беше безплатна, така че ядец! Може би на търговеца ще възстановят сумата.

# 258
  • София

Мога само да добавя, че аз не съм г-жа Попова, не знам как го измислиха това.  Laughing

hahaha hahaha hahaha hahaha

И доставката ми беше безплатна, така че ядец! Може би на търговеца ще възстановят сумата.

И при мен така, явно ние няма да бъдем компенсирани. Rolling Eyes

# 259
  • Варна
Последната доставка до дома беше в неделя.
За първи път приемам пратка в неделен ден.

# 260
На мен ми доставиха пратка в 9 часа вечерта. Явно наистина са много натоварени.

Относно Еконт - имаха някаква допълнителна такса от 2 лева за доставка в събота.
На 04.12 (неделя) Еконт работеха извънредно - до 13 часа. Аз също получих пратка.

# 261
  • София

Относно Еконт - имаха някаква допълнителна такса от 2 лева за доставка в събота.
На 04.12 (неделя) Еконт работеха извънредно - до 13 часа. Аз също получих пратка.

Много интересно  Thinking  На мен ми бяха звъннали понеделник в18.30, че до 15 минути ще дойдат. Звъня му в 19.00 понеже никакъв го няма и каза,че няма да ми я донесе,понеже не можело след 19.00... Не му работила системата или нз си какво там...

# 262

Много интересно  Thinking  На мен ми бяха звъннали понеделник в18.30, че до 15 минути ще дойдат. Звъня му в 19.00 понеже никакъв го няма и каза,че няма да ми я донесе,понеже не можело след 19.00... Не му работила системата или нз си какво там...

Не съм пояснила, но става въпрос за Рапидо.

# 263
  • София

На мен тази седмици Спиди два пъти ми доставят пратка след 19 часа. Явно моят куриер работи изънредно. Познавам се с повечето куриери, доставящи на адреса ми и от всички съм доволна.

# 264
  • София
Може и да ме е излъгал, няма да се изненадам.

# 265
И аз получих отговор на оплакването ми от Спиди:

" Уважаема г-жо Попова,

Надяваме се, да имаме възможност да Ви докажем, че подобни случаи не са  практика в нашата работа и да Ви убедим в професионализма си. ( Joy)

Да бе да....повярвах им, че случайно е станало и е еднократно.....Кой знае колко като госпожа Попова са пийнали една студена вода.

# 266
  • София
Спиди са под всякаква критика в момента. Ползваме ги и служебно и е кошмар - има лимити на пратките, не можем да изпратим пратки след 16 ч. Добре , че куриерът ни е свестен та скалъпваме някак нещата.

И нашата фирма работи със Спиди и реално в момента заради тези ограничения страдат/чакат клиентите ни. Много неудобен момент са избрали. И реално ни спъват онлайн поръчките, ние попълваме товарителници още с отварянето на магазина, те ни отказват над определен брой пратки или ни предлагат не до адрес, а до офис, което пак е неудобно за клиента, ако е избрал адрес.

А празниците още не са започнали...

# 267
мислех, че спиди са ненадминати в гафовете, но.... днес бях опровергана от Европът. четири работни дни не успяват да доставят пратка в центъра на софия, а накрая в системата им излиза, че сме били посетени и на адреса нямало никой (което въобще не е вярно, още повече че нямаме никакво обаждане от куриер на телефона за връзка). наложи се аз да ги търся около 10-тина пъти, защото поемат ангажимент да видели какво се случва и повече не се обаждат  #Cussing out

# 268
Бях много притеснена тези дни, защото очаквах пратка от Спиди, в която имаше продукти за една приятелка. Бях подготвена за забавяне, а те дори ми донесоха пратката един ден преди предвиденото. Момчето беше пред нас в 11.00  Heart Eyes

За сметка на това Еконт ме мотаха 1 седмица, докато ми донесат пратката.  Дори една, която си поръчах до офис, за да не ми се налага да ги чакам до вкъщи, те объркаха офиса и трябваше да ходя на друго място  ooooh!

# 269
  • София
Бях много притеснена тези дни, защото очаквах пратка от Спиди, в която имаше продукти за една приятелка. Бях подготвена за забавяне, а те дори ми донесоха пратката един ден преди предвиденото. Момчето беше пред нас в 11.00  Heart Eyes

При такъв невероятен късмет, аз бих пуснала тото.  Laughing

мислех, че спиди са ненадминати в гафовете, но.... днес бях опровергана от Европът. четири работни дни не успяват да доставят пратка в центъра на софия, а накрая в системата им излиза, че сме били посетени и на адреса нямало никой (което въобще не е вярно, още повече че нямаме никакво обаждане от куриер на телефона за връзка). наложи се аз да ги търся около 10-тина пъти, защото поемат ангажимент да видели какво се случва и повече не се обаждат  #Cussing out

Абсолютно същото ми се случи преди 2 седмици точно със спиди. Peace

Общи условия

Активация на акаунт