Спиди си мислят, че са куриери!

• 219 717
  • 1 632
  •   1
Отговори
# 1 620
Няма как да ги избегна, в случая дойче пост работи със спиди, нямам опция за избор.

# 1 621
  • София
Пренасочете до автомат или офис на Спиди наблизо, до адрес не ги бива.

# 1 622
Поръчваш си нещо от чужбина и то попада у спиди - пратката отива на напълно различен адрес от този на който си поръчал да отиде. Гарантирано само от спиди. Дори не си правят труда да погледнат стикера залепен на пратката на която е написан адреса. Просто ти я изпращат на адрес който фигурира в тяхната база данни. Ама дали още живееш на този адрес тях не ги интересува. Пълен хаос и незнам защо това спиди още съществува!

# 1 623
В продължение на горния ми пост, след 5 дни чакане на куриер, пренасочих до офис, ако не бях пренасочила какво щеше да се случи, да си виси пратката някъде и не се мърдат да я доставят, писах, отговора е типов-извинете за причиненото неудобство, следваща пратка, 2 дена вися така в пространството в куриер и днес като пренасочих  имам смс за офис.
Да я махнат направо опцията доставка до адрес. Писах и на сайта, от който са ми поръчките.
Какво като ми се извиняват, напоследък нямам пратка без проблеми, а в близкия офис, лелката си поставила за цел да спечели наградата за най-муден и неприветлив служител на фирмата.

# 1 624
В продължение на горния ми пост, след 5 дни чакане на куриер, пренасочих до офис, ако не бях пренасочила какво щеше да се случи, да си виси пратката някъде и не се мърдат да я доставят, писах, отговора е типов-извинете за причиненото неудобство, следваща пратка, 2 дена вися така в пространството в куриер и днес като пренасочих  имам смс за офис.
Да я махнат направо опцията доставка до адрес. Писах и на сайта, от който са ми поръчките.
Какво като ми се извиняват, напоследък нямам пратка без проблеми, а в близкия офис, лелката си поставила за цел да спечели наградата за най-муден и неприветлив служител на фирмата.

Никога не поръчвайте до адрес, ако не искате проблеми и излишни нерви. И за еконт, и за спиди се отнася. Тази услуга беше ок преди, от година - две са под всякаква критика. Аз лично отказвам и на клиенти изпращане до адрес.

# 1 625
Спиди имат и кутии. Може да се пренасочи пратка към кутиите им, но трябва да е предварително платена, доколкото помня.

# 1 626
Не е нужно да е платена.

# 1 627
  • София
Може да се плати на кутията с карта. Box now не може.

# 1 628
Нямат персонал, а налиния го разкарват за жълти стотинки да мята пратки по цял ден... На сейм дей доставчиците до адрес даже български не знаят. Настигаме западняците

# 1 629
Докладвай я, лелката.

# 1 630
По-обемни неща поръчвам до адрес, не ми се разнасят големи кутии или кашони, с кола абсурд да намериш място за паркиране пред офисите на куриерите вече.
Оплаквам се всеки път на Спиди и получавам неизменен отговор- извинете за причиненото неудобство и дотам, лелката си работи в офиса, куриерите се сменят постоянно, не им дреме въобще.
Последните пратки с еконт, директно ми пуснаха смс, че не могат да ми доставят до адрес и е в офис Х.
Не е коректно това, а парите за доставка до адрес си ги взимат от сайтовете.

# 1 631
Те сайтовете си имат отстъпки за пратките и за това не ги мислете какво си взимат и какво не. Иначе еконт и спиди се оттеглят от села и райони за доставка и се преориентират към офиси и боксове.

# 1 632
Вероятно заради цените на горивата.

Общи условия

Активация на акаунт