Празникът на мама наближава,а юлчето в корема сладичко си шава - Тема 11

• 30 041
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
VeryMe 
ще ми кажеш ли от кой сайт си ги поръчала,защото много ми харесаха и са на достъпни цени  bouquet

# 121
VeryMe чудни са  Heart Eyes дай линк pls baby_neutral

# 122
Лале в дъжда,честит рожден ден. Вчера бях на ФМ при д-р Павлова в Марковс. Много съм доволна огледа ни всички органи. бебчо така се беше сврял, че не стана за запис на диск и само си криеше личицето с ръчички. Даже ме караха да ходя до тоалетна, за да може да смени малко позата. Голям срамежливец се оказа Simple Smile Леко плацентата ми е по-надолу, но не е превия и каза, че след няколко месеца ще се качи. Доки ми каза, че според нея нямам нужда от трета ФМ, но както прежени АГ-то ми. Вие мислите ли да ходите на трета ФМ?
Ние вече си купихме количка, не мислех, че ще си взема триколка, защото прочетох че имат проблеми със слизането и качването по тротоари, но тази е с доста големи гуми и я пробвахме. Много е маневрена и има хубави спирачки, лекичка е това е цвета, взехме и кош за новородено, ето я:   http://kasida.bg/bebeshka-kolichka-bebe-confort-high-trek-walnut … 012-20-16252.html 

Количката изглежда много добре. От кой магазин я взехте? Гледам, че цената не включва коша за новородено и столчето за кола обаче. Аз все още се чудя комбинирана количка ли да взема или 3 в 1. Изчетох много мнения, коша за новородено си трябва, но за няколко месеца се чудя има ли смисъл. При все, че ще е о жега на вън. Обмислях количката като има пълно легнало положение да и метна едно одеяло сгънато на няколко ката.За да стане по-равно и твърдо. В/у него чаршафче и така да избутам периода, в който бебето само ще лежи. Ви какво мислите по въпроса?

Здравейте, купихме я от Малечко на Околовръсното. Може да избираш от 2 коша за новородено, ние взехме лукс коша. Можеш да си избираш от всички цветове и един цвят да бъде коша за новородено, а в друг летния вариант, защото като остане само по шаси няма цветове и на него можеш да сложиш всичко. Ние купихме коша за новородено, летния, чадърче, допълнителен чаршаф за коша, има дъждобран и комарник и чанта, която се поставя на куки и не пада от дръжката на количката за 1325 лв. Хубавото е на зимния кош, че специално става за кола има няколко приставки, които се слагат на седалката и само се щраква коша и така бебето може да пътува по-дълго време.

# 123
Здравейте, момичета!
Да се запиша в новата тема и да дам отчет от ФМ днес - госпожицата ни е 390 гр. и всичко й е наред.Само ръчичките и пъпната връв бях пред лицето й и снимките не станаха много хубави. А съм направо бясна на АГ по ЖК - чакаш час и половина, за да ме приеме за няма и 2 мин. Когато му се оплаках от схващането на мускулите и о питах да пия ли магнезий, само отсече НЕ. Ама нито каза защо, нито нищо.Аз не му казах, че си пия на своя глава и от тогава не ме боли. Мисля да го сменям, ама ще трябва да проуча как стои въпроса с тази смяна.

# 124
Very me много са хубави покупките ти ,но каква материя са бодитата ти ?

# 125
И аз много мразя това гадно отношение на лекарите. И при нас е така - не те поглеждат човек ли си маймуна ли си. Нищо не ни се обяснява. Само ми казват накрая нормално е и това е. С първото дете това много ме депресираше. Чакам по половин ден за преглед от 5 минути.

# 126
Момичета, давам линк, човека работи през продавалник. Иначе има фейсбук страница, казва се bebesport
http://prodavalnik.com/bebe-bodi-tnka-vata-i37277377
На мен ми ги изпратиха от Ловеч-е, малко се позабавиха, но пък ние бърза работа нямаме  Laughing
Бодитата са тънички, отвъртре са леко ватирани, за привечер лятото мисля че ще стават.
nori4ka87 тия квартални дофтори са просто  #Cussing out Вчера споделих на ЖК, че на ФМ са ми казали, че ми се е скъсила шийката и знаеш ли какво ми се отговори? "Ааа, те пък ще ти кажат колко ти е шийката, правят го за да те викат по-често на преглед и да ти вземат пари  Shocked  Rage" На предния амбулаторен лист пък ми беше писал вместо 2, че имам 20 живи ембриона в матката. Викам си, е с този документ може да ме снимат от БиТи Ви репортерите, като  най-плодовитата жена  Laughing Laughing
Titanka ромперчето е 100 % памук, на бодитата не пише, аз не съм голяма разбирачка, за това питайте продавача и даже моля да ми кажете и на мен  Embarassed

# 127
Момичета, ето и бодитата с къс ръкав дето ще си поръчам другата седмица, за тях вече питах и са 100% памук, от англия, връзват се по 3.60 бройката ако си поръчаш 10. Жената е любезна, дано и с доставката да е коректна  Wink http://prodavalnik.com/promotsiya-10-na-tsenata-9-novi-bodita-s- … m-izbor-i32657711

# 128
Хаха, Вери ми, направо ме разби! Мен ме ядосва това, че тоя се води страшно добър и мислех и при него да раждам.Няма обаче да стане. Явно си чака да ходя в Надежда и да му цакам 50 кинта на преглед, за да е по словоохотлив.
Мацки, които сте на Фракси, няма такова нещо за раждането.С Ването също си биех Фракси и си родих нормално. Единственото, което ми казаха е, че ако се наложи упойка, тя ще трябва да е пълна.

# 129
Very me разгледах във фейса и на гащеризончето пишеше плътен интерлог ,а бодитата са ватирани .От тези материи ще ни трябва за есента и зимата .За лятото гледай да е рипс ,рае или сингъл или сингъл щампа ,а може и рипс щампа .За да не им е много топличко на бебоците ,представиси се ти юли със ватирана блуза  Wink
Извини ме за коментара Sad

# 130
Хаха, Вери ми, направо ме разби! Мен ме ядосва това, че тоя се води страшно добър и мислех и при него да раждам.Няма обаче да стане. Явно си чака да ходя в Надежда и да му цакам 50 кинта на преглед, за да е по словоохотлив.
Мацки, които сте на Фракси, няма такова нещо за раждането.С Ването също си биех Фракси и си родих нормално. Единственото, което ми казаха е, че ако се наложи упойка, тя ще трябва да е пълна.
Пълна ли, това пък защо? Е добре де, не се ли спира малко по-отрано това фракси? А това, че неможе естествено раждане някой го спомена във форума, било заради риска от кръвозагуба..Аз си мисля, че при секцио също се губи немалко кръв..
Titanka аз ромперчето го взех по-голямо 3-6 месеца, да става за зимата. Ама защо ми се извиняваш, аз съм ви благодарна за това  Hug Аз опит с бебешките работи нямам никакъв. Вие ако не сте да ми кажете-няма кой!

# 131
Нямам идея защо, просто така ми казаха. Аз си бих буквално до последния ден инжекции и наистина, когато се наложи да извадят бебето с форцепс, ми биха пълна упойка. При секцио казаха, че също се налага такава. Наистина доста кръв бях заубила - около 300 мл.

# 132
  • Пловдив
той лекувал ли си е язвата?

Да,преди години е лекувана.Обаче как точно не знам

# 133
  • София
Ivchenceto Smk, mi6eto90 - благодаря ви за успокоението, момичета   love001

elpet, благодаря за линка Simple Smile описанието общо взето съвпада с тази стрес инконтенция, а и пише, че може да се получи при бременност...

За щастие утре съм на преглед при АГ, а и утре са ни профилактичните прегледи от работата, така че ще се възползвам да ми огледат бъбреци и пик. мехур на ехографа и да кажат дали всичко е наред. Ако разбера нещо полезно по въпроса, ще споделя после.

Иначе за капак последните вечери имам и контракции - коремът така ми се стяга, че имам чувството, че ще се пръсне и ме държи по доста време. Пия диаспорал, но може би 1 на ден не е достатъчно. Утре пак ще питам АГ.

VeryMe - страхотни неща си поръчала! Мерси за линка Simple Smile Определено и аз ще си поръчам от тези бодита от Англия, много са сладурски Simple Smile)) Ще започна с покупките живи и здрави през 7-8ми месец.

За фраксито - аз съм на 0,3 през ден засега. Запасявам се за месец напред, т.к. докторът ми определя дозата (дали ежедневно или през ден) всеки път според доплера на кръвоносните съдове.
Иначе ходих преди 2-3 седмици и при проф. Паскалева в 3-та Градска (нац. кардиологична болница), която определя дозите на фракси и аспирин. Тя ми потвърди, че доза от 0.3 е достатъчна за мен и каза, че с такава доза няма проблем да се ражда нормално или секцио. Дори 1 ден преди раждането да се спрат инжекциите е съвсем достатъчно. Тази доза хепарин в кръвта не била притеснителна. Друг е въпросът, че ако раждането е нормално няма как да го планираш и да знаеш кога да спреш с инжекциите.

lokosoff - да се оправяш бързо и повече без болници!  Hug

# 134
От много горчив опит със стомаха,черния дроб и какво ли още не, и благодарение на страхотни професори разбрах,че няма значение какво приемаш- лук,арпаджик,цвекло и т.н - може всичко, стига да не ти причинява болка или дискомфорт. Щом не пречи- значи е ок Simple Smile)) и аз не съм от тези, който четат какво трябва и какво -не...  newsm10 организмът сам си го показва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт