Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за третия фетален морфологичен преглед?
Какво представляват контракциите по време на бременност?
Колко нощници трябва да донеса в болницата за раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за третия фетален морфологичен преглед?
Мненията за третия фетален морфологичен преглед са разнообразни. Някои майки смятат, че е ненужен, особено ако всичко изглежда добре на предишните прегледи. Други смятат, че е препоръчително да се направи, за да се потвърди здравето на бебето. От съществено значение е да се консултирате с вашия лекар и да вземете решение, което е най-добро за вас и вашето бебе.
-
Какво представляват контракциите по време на бременност?
-
Колко нощници трябва да донеса в болницата за раждането?
-
Защо бебето ми постоянно се движи и остава ниско в ляво?
-
Какво трябва да гледа лекарят по време на фетален морфологичен преглед освен аномалии?

Това, че местата в детските градини са ограничени, означава едва ли не да си затваряме устата и да сме благодарни, че детето изобщо ходи на градина. Е няма да стане. За моето дете аз имам грижата и имам претенции как да се държат с него. Оплаках се и на директорката, писна ми от всякъде да ми обясняват да си гледам работата. Педагози - ПФУ
Общинска била градината, малка такса съм плащала, да съм идела в частна, да съм видела. Тя ще ми каже в коя градина да отида. Ей, бясна съм още!!! И тези пари дето ги взимат са им много. Само дето не са заспали по време на смяната си, пречат им децата. А като се замисля за първи клас... изправят ми се косите! Сега съм предупредила директорката, че ако забележа някакво отношение към Мариела от тази госпожа, продължавам с оплакванията, вече в писмен вид и на по-горна инстанция. Ще им се развали спокойствието така да знаят!
. Понеже още не знам пола със сигурност, си мисля ако е момченце, ще си кара юли и август по боди и чорапи най-вече, но ако е лейди, надали ще се удържа да не купувам разни парцалки за фръцли.
и така. 
Като цяло обичам облеклото от две части блузка и панталонче или в случая би могло да е туника и клинче. 
Има ли мами раждали секцио и бебето да е било при тях?