Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за третия фетален морфологичен преглед?
Какво представляват контракциите по време на бременност?
Колко нощници трябва да донеса в болницата за раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за третия фетален морфологичен преглед?
Мненията за третия фетален морфологичен преглед са разнообразни. Някои майки смятат, че е ненужен, особено ако всичко изглежда добре на предишните прегледи. Други смятат, че е препоръчително да се направи, за да се потвърди здравето на бебето. От съществено значение е да се консултирате с вашия лекар и да вземете решение, което е най-добро за вас и вашето бебе.
-
Какво представляват контракциите по време на бременност?
-
Колко нощници трябва да донеса в болницата за раждането?
-
Защо бебето ми постоянно се движи и остава ниско в ляво?
-
Какво трябва да гледа лекарят по време на фетален морфологичен преглед освен аномалии?
Добре е - всичко нормално!Аз съм кекавата- шийката ми е 3 см,но се е отворила до серклажния конец,който е на 1 см само.Околоплодния мехур е опрял е него.Хубавото е,че шийката на е напълно изгладена- има си гънки и това ни дава малко спокойствие.Лежане,почивка,спокойствие и молитви за поне 34 г.с. - да изтраем до тогава...оффф.Направихме план за действие,ако тръгне да излиза по-рано- в нашата неонатология няма апаратура,която да посрещне малко бебе и ако тръгна да раждам ще летим за Пловдив на пожар.Може да ме сметнете за луда,но скоро ще си стегна багаж за спешно тръгване към Пловдив-знам ли кога ще тръгне....Иначе ,ако устискам до 37 г.с. ще си раждам тук...ще тъпча хаповете,ще мисля позитивно и това е 
Така го измислих