Празникът на мама наближава,а юлчето в корема сладичко си шава - Тема 11

• 30 028
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Здравейтеее!!!!
На всички мами с болежки бързо и скоростно оздравяване!
Вери, благодарим за линкчетата,сега ще ги разгледам обстойно тези продавачи...
При мен нещата с бебо за сега са добре, но имам доста проблеми в работата...сега чакам развитие и ще пиша....
И друг проблем имам...с ходенето до тоалетна...от 4 дни сутрин ям Активиа,но без резултат...днес се принудих да пия и кафе..дано това помогне...Моля който знае как да нормализирам метаболизма да пише...и колко често ходите до тоалетна...

# 151
  • Бургас
Здравейте мами,
  VeryMe много добър избор според мен за английската марка бодита. Когато се роди моята племеница преди 7 години, аз точно такива и вземах от Англия. Малко по-големички и идваха на нея, но пък примерно размери 0-3м си ги ползваше до към 5м. И аз мисля да си взема от марката Early Days, а и не само бодита, но и гащеризончета, блузки и т.н.
  Вкъщи аз съм на вълна бебешки дрешки, а мъжа ми е решил да сменяме колата с нещо с по-голям багажник или комби, но аз не харесвам комбитата  Simple Smile и така всеки си търси своето  newsm01 newsm01 newsm30 Misc Baby Bottle 1stroller
  Болните мами, бързо да оздравявате и да тръгвате на разходки и покупки за малчуганчетата  Laughing
 Лек и спокоен ден от мен!

# 152
Здравейтеее!!!!
На всички мами с болежки бързо и скоростно оздравяване!
Вери, благодарим за линкчетата,сега ще ги разгледам обстойно тези продавачи...
При мен нещата с бебо за сега са добре, но имам доста проблеми в работата...сега чакам развитие и ще пиша....
И друг проблем имам...с ходенето до тоалетна...от 4 дни сутрин ям Активиа,но без резултат...днес се принудих да пия и кафе..дано това помогне...Моля който знае как да нормализирам метаболизма да пише...и колко често ходите до тоалетна...
Mama Sancho беше препоръчала хуск преди време и аз си купих и съм много доволна. Не е тип слабително, а действа в дългосрочен план. Аз от посещение на WC веднъж на 3-4 дена за около седмица го нормализирах на веднъж на 2 дена. То всъщност са фибри, които се надуват в стомаха и така избутват отпадъците. Пробвай
VeryMe
, столчето е суперско, не знам защо му е такава цената, но май и аз ще си взема Blush

# 153
Момичета, обадих се в магазина за столчета, казаха, че са ги намалили защото не могат да се монтират върху количка. Май и аз ще си поръчам  Wink

# 154
 Laughing Laughing
и аз се обадих и казаха че въпреки че доставката е безплатна за покупки над 40 лв, за столчето ще струва 4 лева, тъй като е точно 40. И освен това било разпродажба и не се знаело до кога ще има. Тъй че кой превари, той завари Joy. Само че Verry Me е с едно бебе напред и и с една поръчка 2 ще вземе Laughing

# 155
bebe2 , аз съм хитра  Wink гепих безплатната доставка  Laughing Ако са хубави и на живо-ще ви кажа! А намаление има и в един магазин в Младост 4, там са по 49 кинта обаче. Имат профил в продавалник-http://prodavalnik.com/razprodazhba-kinderkraft-kiddy2-koshche-z … kafyavo-i38196785

# 156
  • Пловдив
VeryMe, браво, много са хубави. Аз само си мечтая. В седмия месец мисля да направя списък и да купим нещата за болницата.

# 157
VeryMe, браво, много са хубави. Аз само си мечтая. В седмия месец мисля да направя списък и да купим нещата за болницата.
Ами на мен така ще ми е по-лесно, да си купувам едно по едно. Още повече, че не мога да обикалям по магазините и трябва да се ориентирам в нета..

# 158
  • Пловдив
Олее колко много съм изпуснала  Simple Smile

Искам да се похваля, че вчера бях на 4Д, за да узная пола на бебчето. Много сме щастливи ще си имаме момченце. Миме, моля те да ми добавиш едно stork-boy.

Таткото разбира се е на седмото небе. Не знам защо почти всички мъже искат момчета. Иначе на бебчето всичко си му е наред.
Тежи 548 г - май това не е много за 23 г.с. Явно теглото на бебето няма никаква връзка с теглото на майката, защото аз съм 10+ от началото на бременността.

# 159
Веднъж на 4-5 дни  Sad и на мен това ми е проблем. Но аз по принцип съм с лениви черва, а сега още повече. Все се каня да пробвам Дуфалак, Лаксал или някое подобно и все забравям. Мисля обаче, че спокойствието е най-добрият лек в случая със запека.  newsm78 Колкото съм по-стресирана, толкова по-рядко ходя.
Отделно и киселини започнаха да ми се образуват почти след всяко хранене, особено вечер. Sick Някой път чак ме събуждат нощем и тичам за сода.

# 160
Аз пък вече започвам да се оглеждам и сме решили да взимаме нещата едно по едно.Търся си количка 3 в 1,че доста пътуваме и не живеем само на едно място ! Нямаме си нищо, все пак ни е първо дете Simple Smile
Иначе сестрата на мъжа ми ми донесе от Англия бебешки дрешки -0-3 м, в бяло и сиво. Каза ми, че каквоto искам като дрехи да и кажа и тя ще ми го поръча от там Simple Smile
п.с Само и тук да споделя,че изкарах една бъбречна криза на крак, както се вика Simple Smile Вече отшумява, но все пак си ме боли, не стига ,че трябва да лежа и за задържане,че съм с контракции , ама и това.Sad
Бързо оздравяване на всички болни мами   bouquet

# 161
взех си слинг newsm44 http://prodavalnik.com/nov-wallaboo-sling-velur-i32729249, сив.
Това е моделът, но аз го взех пак от продавалник, практически нов, за 40 лева
Надянах си го, супер ми седи Blush, само дето бебе няма и мястото му е заето от едни плюшен мечок

# 162
bebe2 аз пък се шегувах, че ще повозя котката в количката, защото бабата рече, че не било хубаво да се бута празна количка!  Mr. Green Слинга изглежда супер  Peace
за запека и аз съм много проблемна тук, обаче мен ми помага закуска от мюсли в топло прясно мляко. Действа ми направо като дуфалак  Laughing Активията и при мен не дава никакъв ефект.

knick_knack оправяй се бързо, че това много боли  Hug

Питам се, дали ще е интересно да си направим анкета за това кой кога ще купува за бебето
/предварително към 7-8 месец, вече купувам,  след раждането, близките ми ще ми купуват нещата докато съм в болница и т.н.../

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 13:22 от VeryMe

# 163
bebe2 аз пък се шегувах, че ще повозя котката в количката, защото бабата рече, че не било хубаво да се бута празна количка!  Mr. Green Слинга изглежда супер  Peace
за запека и аз съм много проблемна тук, обаче мен ми помага закуска от мюсли в топло прясно мляко. Действа ми направо като дуфалак  Laughing Активията и при мен не дава никакъв ефект.

knick_knack оправяй се бързо, че това много боли  Hug

Питам се, дали ще е интересно да си направим анкета за това кой кога ще купува за бебето
/предварително към 7-8 месец, вече купува,  след раждането и т.н.../

Благодаря ти, VeryMe, старая се да се оправям с всички сили Simple Smile
за запека..и аз съм адски проблемна, но сега с тази криза и разстройство доста ми олекна поне в това отношение Simple Smile
...супер идея за анкета, аз гласувам "ЗА" с две ръце ! smile3501

# 164
Za zapeka moga da vi preporacham domaten sok,na men mi pomaga.

Общи условия

Активация на акаунт