Празникът на мама наближава,а юлчето в корема сладичко си шава - Тема 11

• 30 001
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Здравейте на всички  Hug
Много болни има на всички болни бързо оздравяване   bouquet
На новите добре дошли Simple Smile
Честито на разбралите пола Simple Smile
Аз се чувствам много добре в понеделник съм на ЖК малко ме боли кръста,но съм ок  Simple Smile
Да се похваля вече усещам бебо леко,но го усещам  newsm44
Не ми личи още,че съм бременна  Laughing
Виждам че много мами са започнали да пазаруват аз само разглеждам по сайтовете по магазините не съм ходила мисля обаче от другия месец да започнем с ММ,че после него няма да го има и искам ние да си напазаруваме всичко.Това е от мен лек ден на всички  Simple Smile
Благодаря Мими за новата темичка   bouquet

# 166
  • Ispania
Здравйте и от мен Hug.

Болните мами да оздравяват бьрзо, 4е бебоците ще си искат здрави мами.

Аз купих много дрешки ве4е, вьзползвах се от намаленията и сьм много хепи 4е йупих то4но неща които исках. Сега гледам да намеря да ми тапицират коли4ката за моми4енце. Има такива хубави модели. Аххх, мамите на моми4енца, как успявате сьс вси4ки покупки. Аз направо се побьрквам Mr. Green.

На мен си ми ли4и сериозно 4е сьм бременна, най-ве4е защото ка4вам страшно много килограми Thinking. А изобщо не се храня толквоа много. не мога да разбера от кьде да му се невиди идват. С предишната бременност не ка4их по4ти нищо. По това време не ми ли4еше по4ти бременността. А сега... tantrum.

За запек сьм 4ела 4е се препорь4ват сини сливи, дали действа Thinking?

# 167
  • Телиш/Плевен
Присъединявам се към този призив. Hug

mashiana, честита ти синя новина! smile3525 С един и същ термин сме. Heart Eyes
Честито и на другите мами с хубави новини. Hug

За анкетата - твърдо съм "ЗА". Мисля, че ще бъде интересна. Peace

За запека - от време на време ми помагат кивита, сушени сливи или други плодове, сладко от рози... Но лошото е, че не помагат винаги и си имам проблеми. Все още не съм открила трайно решение за себе си. Crossing Arms

Хубав ден, тумбачета! preggo

# 168
  • Пловдив
Здравйте и от мен Hug.

Аз купих много дрешки ве4е, вьзползвах се от намаленията и сьм много хепи 4е йупих то4но неща които исках. Сега гледам да намеря да ми тапицират коли4ката за моми4енце. Има такива хубави модели. Аххх, мамите на моми4енца, как успявате сьс вси4ки покупки. Аз направо се побьрквам Mr. Green.

На мен си ми ли4и сериозно 4е сьм бременна, най-ве4е защото ка4вам страшно много килограми Thinking. А изобщо не се храня толквоа много. не мога да разбера от кьде да му се невиди идват. С предишната бременност не ка4их по4ти нищо. По това време не ми ли4еше по4ти бременността. А сега... tantrum.

За запек сьм 4ела 4е се препорь4ват сини сливи, дали действа Thinking?
На мен ми помагат в комбинация с топло прясно мляко   Peace

# 169
Тумбачета аз вече се отчаях за количка тази която си бях харесала никъде из близките градове я нямат налична а и ми казаха че не се знае кога ще имат доставка защото имали проблем доставчика  ooooh!
Някой може ли да каже мнение за ето тази количка http://www.bebe-best.com/2013-peg-perego-kolitchka-switch-easy-d … okka-p-48348.html

# 170
Привет Пупета!
От една седмица и нещо като ставам нощно време да пишкам и после не мога да заспя. Ако е към 5 няма проблеми ама в 2 вечеее, както и да е тази нощ, докато кукувах и внимавах да не събудя таткото си мислех : Ето сега се събуждам ,за да свиквам с нощното будете, което ми предстои Laughing и по едно време започна да ритка бебето  newsm44 До сега само ме гъдкаше, но сега си беше шут! Сръчках таткото и той вика еее не усещам нищо. А аз през цялото време се кискам като краставица и не мога да спра. И той - Стигаааа подскачала с тоя корем. И аз като се успокоих забравих и да дишам, докато чакам следващото ритване. Е имаше едно по- силно да уверя и тати.
В понеделник съм на ФМ. Като бях на първата и го питам доки, кога е ембрион и кога плод, защото искам да се обръщам към него и той каза: ОТ следващата седмица е плод вече. И таткото казаа: Ааа значи от другата седмица може да му викаме вече ' Лимон Светкавицата'  smile3521

# 171
Тумбачета аз вече се отчаях за количка тази която си бях харесала никъде из близките градове я нямат налична а и ми казаха че не се знае кога ще имат доставка защото имали проблем доставчика  ooooh!
Някой може ли да каже мнение за ето тази количка http://www.bebe-best.com/2013-peg-perego-kolitchka-switch-easy-d … okka-p-48348.html
Миме, ето тези са им официален вносител на Peg Perrego, попитай при тях ако не си ги питала вече http://www.vitodesimone.com/component/option,com_frontpage/Itemid,1/
А ти съгласна ли си да направим анкетата за покупките  Wink

# 172
  • Варна
Днес след жк мисля да отида да си купя възглавница за кърмене, че да спя с нея. Забелязах, че като си сложа възглавница между краката и по-малко ме болят кръста и срамната кост. Някой спи ли вече с такава да каже мнение?

# 173
  • Пловдив
За запека момичета много ми помагат тренировките. Всяка сутрин ходя на пътека - и по-време на тренировката винаги ми се прихожда до тоалетна изведнъж. Ако пропусна тренировка, пропускам и другото.

# 174
  • Пловдив
Привет Пупета!
От една седмица и нещо като ставам нощно време да пишкам и после не мога да заспя.

mur_2 от няколко ден и аз всяка вечер имам този проблем. Понеже заспивам на дивана и към 4-5 часа се местим в спалнята и после будувам до сутринта. Заспивам към 7 без 15, а часовника за работа ми звъни в 7. Не знам на какво се дължи това. Има ли и други с подобен проблем?

# 175
Привет Пупета!
От една седмица и нещо като ставам нощно време да пишкам и после не мога да заспя.

mur_2 от няколко ден и аз всяка вечер имам този проблем. Понеже заспивам на дивана и към 4-5 часа се местим в спалнята и после будувам до сутринта. Заспивам към 7 без 15, а часовника за работа ми звъни в 7. Не знам на какво се дължи това. Има ли и други с подобен проблем?
Оф, аз съм така от началото на бременността, много е досадно.  Затова от началото съм в болнични. След като изпратя мъжо и детето, лягам да си доспя до обед.

За тоалетната - аз нямам такъв проблем, но всеки ден хапвам овесени ядки с кисело мляко и плод или сладко. Преди кафето ми действаше като диуретик - докато изпуша цигарката сутрин с кафенце и съм в тоалетната. Сега много рядко пия кафе, но явно има ефект от овесчето.

# 176
Добро утро ранобудни!
Много сте изписали, не мога да ви изчета!
lokossff бързо да преминават всякакви болежки и неразположения!

Благодаря на VeryMe за линкчетата и инфото за бодита - разгледах ги и ми харесват много. В Пловдив, точно до офиса ми, има едно магазинче за българско бельо и пижами - детско, мъжко... За  нас и мъжете моделите са старомодни, но за децата са сладурски. Материите са супер леки, абсолютно подходящи за лятото - тънички и с весели мотиви. И цените пак са между 2-4 лева за боди. Има и рипсени, ватирани (тънка и дебела вата) Ще купувам от тях, че са проверени във времето и в пералнята Laughing. Въздържам се от покупки, че нали нашето  срамежливо бебе не се показва и не знам пола все още. Дано на 11.03, когато съм на поредната ФМ вече да разбера. Към края на месеца ще ходя до магазинчето и ще ви фотна какво съм взела и на какви цени.

Би ли споделила кое е магазинчето и къде се намира по-точно ? аз лично съм доволна от БГ бельото.
благодаря   smile3525

# 177
http://www.esko-r.com/contacts.php
Фирмата е Еско-Р  ЕООД, асеновградска. Магазинчето е на Филип Македонски. Това е успоредна на Васил Априлов, зад клиника Медлайн. Пада се на кръстовището с Радецки, точно на ъгъл е, до едно зеленчуково магазинче. В сайта не са качени обаче всичките им артикули, но на място жената е много отзивчива и ще ти покаже всичко. Води се складче на едро, но всички купуат и на дребно.

# 178
Миме, ето тези са им официален вносител на Peg Perrego, попитай при тях ако не си ги питала вече http://www.vitodesimone.com/component/option,com_frontpage/Itemid,1/
А ти съгласна ли си да направим анкетата за покупките  Wink
VeryMe ама това ми е резервния план за количка другия е на Mima Xari 9нея я нямат налична, не тази  Grinning
Каква анкета искате казваш и пускам този месец нали се разбрахме че няма да има за заглавие на темата така че ...........

# 179
  • Варна
Миме, ако ви се разхожда до Варна, Мима Ксари има в магазин Рошко до Лятно Кино Тракия.

http://www.bebemagazin.eu/default.php?manufacturers_id=34&sort=2a&page=1

Общи условия

Активация на акаунт