Празникът на мама наближава,а юлчето в корема сладичко си шава - Тема 11

• 30 013
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Да добавя, че на мен за шийката ми дадоха утрогестан вечер по 2 глобули вагинално! Незнам на вас какво ви е лечението? Дават ли ви гинипрал? Чух, че е спрян от ИАЛ заради тежки странични ефекти, но гинеколозите продължават да го изписват!
pival сигурно звучи тъпо, но някак със серклаж щеше да ми е по-спокойно, сега незнам какво лечение може да ми предложат..сигурно е късно за мен да ме шият Леле колко много утрогестан са ти дали /аз с тези две бройки сигурно нищо не лекувам/

# 346
Здравейте,момичета.Аз пак го закъсах,вчера така изритах спалнята,че май сам си счпила малкото прастче на крака,страшни болки бяха,но поотминаха.Днес се сабуждам и гледам леко посиняло,трагвам да ставам и пак боли.Отивам в бърза попощ и сестрата вика задалжително снимка,тогава се обадих на АГ  и той каза,че може но само в много краен случай.Аз се уплаших и реших да попитам травмотолог дали се налага снимка и той ми каза да изчакам и днес и ако не премине болката до утре да отида пак.И сега не зная какво да правя,направо ужас.

# 347
pival ако лентичката ти е вярна честит ти рожденик  newsm67

# 348
  • Пловдив
VeryMe, пия гинипрал, Диаспорал и слагам Утрогестан. От него шийката набъбва, надявам се да е така.

Мимето14,  Hug Hug, благодаря! Малкото ми момчета става на 7 години Simple Smile

# 349
lokosff Добре дошла!  Hug Сега стискай здраво краката и варди кревата  Wink
Добре дошли и на новите мамчета  Hug
Аз влизам да се оплача харесах уникална бебешка дънкова пола...1педя е широка и 5 пръста дълга (като за кукла е) и с едни дънкови кецове... Heart Eyes Обадих се на ММ да му кажа и като му казах цената (32лв.) той ми каза ,,ОООО и аз те обичкам миличко,прибирай се да си почиваш и до скоро,че си имам много работа"  hahaha Има късмет че вече си бях похарчила парите, но до края на седмицата ще я имам  Crossing Arms ИСКАМ ЯЯЯЯЯ  smile3511
 pival  Честит  ти рожденник да ти е жив и здрав и само да ви радва   ura
Охххх на фона на вашите проблемииии....момичета извинявайте ако има нещо  Hug

# 350
VeryMe, пия гинипрал, Диаспорал и слагам Утрогестан. От него шийката набъбва, надявам се да е така.

Мимето14,  Hug Hug, благодаря! Малкото ми момчета става на 7 години Simple Smile
Честит Рожден Ден на Мечо  nbirthday  bigdance2 Да сте живи и здрави и много щастливи!

# 351
Утрогестан 2*2 пиех повече от два месеца, когато получих силен кръвоизлив във втория месец.
Помогна ми. Надявам се и вие да се оправите. При мен ме и запече, така че имайте в предвид и това.

# 352
  • Пловдив
 Вили-Варна, ние го слагаме вагинално. Така действа по-добре на шийката. Успех и на теб  Hug

# 353
Честит малък-голям рожденик, Пивал  nbirthday Да ти е много здрав, разумен и щастлив...
Аз пия през устата утрогестана 2*2, защото не мога да го слагам.Болезнено и неприятно ми е.Така от страничните ефекти си докарвам по няколко часа сън след като го  изпия - все едно са ме ударили с камък- така ми се приспива ....
Всеки ден се моля за дечицата ни, дано Господ да им е утредил живот и здраве  Praynig

# 354
  • Варна
Момичета, стискам палци всички да се оправите. Изпращам ви цялата си позитивна енергия и силно вярвам, че накрая всички ще се радваме на здрави бебчета и всички проблеми ще останат спомени  Hug Hug Hug

Аз също имам контракции от време на време, но не са болезнени. А шийката не знам дали са ми я мерили изобщо. Утре на прегледа ще попитам, че май е често срещан проблем.

# 355
  • Пловдив
Оооо, аз предпочитам да го слагам и така уж е по-добре. Не мога да го пия, става ми много лошо, а при тази доза...

Благодаря за хубавите пожелания  Hug.

# 356
  • София
Здравейте,момичета.Аз пак го закъсах,вчера така изритах спалнята,че май сам си счпила малкото прастче на крака,страшни болки бяха,но поотминаха.Днес се сабуждам и гледам леко посиняло,трагвам да ставам и пак боли.Отивам в бърза попощ и сестрата вика задалжително снимка,тогава се обадих на АГ  и той каза,че може но само в много краен случай.Аз се уплаших и реших да попитам травмотолог дали се налага снимка и той ми каза да изчакам и днес и ако не премине болката до утре да отида пак.И сега не зная какво да правя,направо ужас.

НИКАКВИ СНИМКИ!!!!! Какви, за Бога, са тези лекари при които ходиш? Това е първото нещо, което е трябвало да ти кажат! Аз предният път си бях счупила пръст на крака (безименият)- никой нищо не може да направи, в никакъв случай никакви рентгенови снимки - ще облъчваш бебето за глупости. Счупен пръст на крак нито можеш да го гипсираш нито нищо, с бинт го увий за фиксация към предните един-два пръста и това е.

Момичета, три страници чета как всички сте на легло. Оправяйте се по-скоро, надявам се да ви разрешат разходките та поне малко да се разнообразявате.  Hug

# 357
Много ти благодаря.за съжаление в този град е много трудно да попаднеш на свестен лекар,то и затова през ден патувам до София.Утре ще отида до един травмотолог на частно да видим и той какво ще каже,но снимка няма да правя.

# 358
Да добавя, че на мен за шийката ми дадоха утрогестан вечер по 2 глобули вагинално! Незнам на вас какво ви е лечението? Дават ли ви гинипрал? Чух, че е спрян от ИАЛ заради тежки странични ефекти, но гинеколозите продължават да го изписват!
pival сигурно звучи тъпо, но някак със серклаж щеше да ми е по-спокойно, сега незнам какво лечение може да ми предложат..сигурно е късно за мен да ме шият Леле колко много утрогестан са ти дали /аз с тези две бройки сигурно нищо не лекувам/

pival да ти е жив и здрав рожденика Hug
Аз освен магнерич 3х2 не пия друго. Да не говорим за МБ, не съм правила...Различни лекари, различни практики, дано мминава бързо всичко.
mini moni какво ти казват за скъсяването, за конеца... и другите как ви мерят шийката?

# 359
  • София
някой беше сложил линк на чаршафчета. Там видях нашето порт бебе, което сега го ползвам за одеалце. Вярно го купувах за зимно бебе, но няма нищо по-красиво от него - навън всеки се заглежда- много ви го препоръчвам, ако купувате нещо по-топло било то за разходки или за у дома - http://es-fashion-bg.com/object/385 - картинката е бродерия, не е лепено.

Общи условия

Активация на акаунт