Празникът на мама наближава,а юлчето в корема сладичко си шава - Тема 11

• 29 905
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
  • Телиш/Плевен
pival, моля се всичко да е наред с теб и бебето!!! Praynig Praynig Praynig

# 496
  • Бургас
Дръж се, миличка!

# 497
MiRa^ аз съм много нова в пазаруването от чужбина и не са ми ясни нещата. Ако си поръчам директно от Маталан те няма ли да ми вземат пари за доставка? Аз се свързах с представители на Shopping hunters , те работят като посредници незнам само като превозвач кой бих могла да ползвам. Ако някой може да ми обясни, може  и на лични, ще съм безкрайно благодарна!
bleizi нормата за втори триместър на ТСХ е 3. Нямаш голямо отклонение и не е фатално. Обади се по телефона на ендокринолога си да ти качи дозата. Нали пиеш хапчетата самостоятелно и на гладно? Между тироксина и някои препарати /желязо и др. / трябва да има голямо разстояние иначе може да се намали абсорбцията му. На ден е нормално да имаш до 10 контракции. Почивай повече. Пиеш ли магнезий?

Момичета моя преглед мина, оказа се, че скъсяането на шийката е било фалшива тревога, т.к са ме мерили през корема. Сега на вагинален ехограф се видя че скъсяване няма. Но пък имам доволно контракции и ще съм на легло до края. Плацентата на малкия още не се е вдигнала, част от нея е в канала, но той е затворен. Все пак до 28-ма седмица има време да се вдигне..

# 498

pival Дано Бог да ви пази и двамата! В мислите си ще съм с теб, дано се закрепиш скоро и всичко да е наред!  Hug Praynig Praynig

# 499
pival бързо оправяне и прибиране вкъщи   bouquet Hug

# 500
  • Пловдив
VeryMe, браво за прегледа. Пази се

Момичета,  Hug за подкрепата. Вярвам, че този път ще успеем.

# 501
Здравейте момичета първо бързо оздравяване на всички които са на легло, и аз днес минах ФМ всичко е наред с бебо и аз да се похваля чакаме момиченце   stork-girl направо съм на седмото небе  newsm03

# 502
pival Моля се всичко с вас да е наред  Praynig ...стискам палци,слушкай докторите и си стой там до термин ако трябва  Hug
Мамчета каква е тази смяна на цветовете в щъркелите??? На някоя случило ли се е да са й казали момиче пък после да се е оказало момче  newsm78 ??? Аз вече се настроих и си имаме ДЪНКИНА пола не искам да си сменям цвета на щъркелчето  Sad
Миналия път мама беше с мен на док и като ми казаха момиче и мама каза че неможе да повярва и док й каза да си чака момче пък то 99% ще излезне момиче  Mr. Green

# 503
VeryMe благодаря за инфото. Обадих се, ще кача дозата елтирокс мъничко (и временно, докато се стопли каза ендокринолога). Аз не пия нищо друго освен елтирокса, нито желязо, нито магнезий, даже витамините вече ги спрях, пия го сутрин на гладно, чакам половин час след това преди да закусвам. Виж това с почивката хич не ми се получава, по цял ден на работа, водене и взимане на детето от градина, готвене и тн всичко стандартно вкъщи... явно ще трябва да понамаля темпото и да се чуя с гинеколога за контракциите, а и ще преброя по-съвестно по колко точно са на ден.

pival дръж се! Стискам палци бързо да се оправят нещата!

# 504
pival, мила всичко ще е наред малко остана ще видиш че ще устискаш до края  Hug
а и толкова юлски майки се молят за теб и бебечо, няма как да е иначе   love001

VeryMe, браво за шийката  ooooh!

mama@cvety, още не съм сменяла на никоя мама щъркелче. Майката която каза че има промяна в пола, нямаше щъркелче на 1стр. Според мен минем ли веднъж ФМ и ни кажат пола има много малка вероятност за грешка. И моля те купи тази дънкова пола и ни я покажи че вече само за нея си мисля  Crazy

# 505
  • София
О, pival, съжалявам да прочета това, което си написала. Недей да ставаш изобщо, слушай лекарите много и се пази. Много е опасно положението ти, трябва да се закрепи още няколко седмици. Стискам ти палци мила!

Егати, сега по новините казаха, че в една детска градина в Асеновград сервирали на децата синьо мляко, предположително имало в него отрова за мишки. Къде, за Бога, са гледали учителките като са го сервирали???

# 506
  • Пловдив
mama@cvety,на втората ФМ ходила ли си?Ако там са ти казали момиче,значи е сигурно.Иначе може да първата ФМ да кажат момиче,а на втората да излезе момче и обратното.Това е нормално

Егати, сега по новините казаха, че в една детска градина в Асеновград сервирали на децата синьо мляко, предположително имало в него отрова за мишки. Къде, за Бога, са гледали учителките като са го сервирали???

И аз го четох.Ужас направо.Къде са спали и лелите,и даскалици

# 507
pival съжалявам за това, което ти се случва, вярвам,че всичко ще се нареди  Hug бъди силна! Много стиснати палчета и от мен и една голяма прегръдка  Hug Hug Hug

# 508
момичета понеже ми хрумна да хвана да запиша едно задочно колежче да избутм докъто съм по майчинство , можете ли да ми кажете в връзка с това майчинството всеки месец ли го дават или накуп в такъв случай .Че не се записвам с цел да ми го дадът накуп а искам искам всеки месец да си е
Ако имаш предвид помощта от 2880 лв. - дават я накуп. Но трябва да си редовна студентка в акредитиран университет. Peace

Едит: изпреварили са ме. Laughing

Европейскят колеж по икономика и управление в Пловдив е частен, но е акредитиран. Сестра ми и етървата и двете се дипломираха там, и двете взеха помощта за студентки от 2880лв  Peace

# 509

Егати, сега по новините казаха, че в една детска градина в Асеновград сервирали на децата синьо мляко, предположително имало в него отрова за мишки. Къде, за Бога, са гледали учителките като са го сервирали??? [/color]
[/quote]

Просто нямам думи,такава ни е скапната държава,няма начин госпожите да не са го видяли.ужас smile3511

Общи условия

Активация на акаунт