ние днес го писахме дъждовно и добре поспахме
. Сам днес заспива по за 10-15минути, но като го гушнах и легнах с него към 15ч30 и сега се събудихме в 18 часа. Много се успиваме така
.За обличане аз обличам едно боди с дълъг ръкав и едни ританки, нормално дебели или по скоро от по тънките. Сега е малко студено та съм му сложила и едно тънко блузе от горе. В къщи е горе доло 21-22 градуса. Още от началото гледам да не го навличам, дори и за на вън. В болницата много леко ги обличаха и реших и аз така.
За къпането - докато е в коритото вече не ревем, харесва му, ритка във водата и е кротък. Но като го извадя е според настроението. Ако е много огладнял е голям рев. Аз съм му свикнала, защото от самото начало много ревеше при къпане. Говоря му, пея му,, но кисел ли е или ако е гладен си реве и това е. Но има случай когато не реве
.Браво на обръщащите се. Ние за сега само лицеви се мъчим да правим
. Благодаря ви за инфото за боядисването. Ще ида скоро до салона ми,че на нищо не приличам.
Лека вечер

) само ако е много гладничка,иначе си говорим,смеем се...
) и сигурно ще ми се скарат в сряда,но като е гладно детето сестрата няма да дойде да го успокои ..Та да не се притеснявяш -Февруачета явно са си лакомки 
но така го почувствах и ...