ФЕВРУАРчета на ръце разнасяме и в "Родени" се нанасяме

• 37 215
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
miloto73 ще го напиша в скрит текст за да не дразня и спамя с поста си
Скрит текст:
аз снощи пуснах пратка за 110$
Моя близка приятелка онзи ден получи пратките си и като чух за какви цени става въпрос реших да пробвам. Доставката е от 15 до 60 дни защото е до БГ пощи, ако искаш по-бърза доставка е много скъпо.
Има и гащеризончета на ниски цен, трябва да се гледа хубаво, аз поръчах 4  (10-12месец) за 11$ (16.50 лв)   Поръчах и за себе си 2 спортни екипа, които тук се предлагат по 60 лв , а там единия е 12$, а другия 16$.
Като получа доставките ще пиша и лични впечатления, но влязох в темата на aliexpress тук в бг мамата и също не видях много отрицателни коментари, важно е само да се гледа рейтинга на човека, от който поръчваш.
Искам да попитам някоя майка има ли същия проблем като мен. От бременността зъбите ми пожълтяха адски много, пуша от 6 години, пиела съм по 4 кафета на ден и винаги съм имала искрящо бели зъби, а сега ме е срам сутрин като ги мия пред огледалото.
Знаете ли ефикасен начин за избелване и вярно ли е, че традиционното избелване не е препоръчително защото после се оцветявали зъбите.
Направо съм в шок и ужас... Shocked

# 61
Здравейте и от нас! Много рядко се включвам с писане ,но ви чета редовно. Честито на всички мами! Да ви се похвалим и ние... на 21.02 секцио се роди нащето слънчице. Казва се Иванина и е 2630г и 45 см. Благодарности на д-р Кръшкова от болница Софиямед! Доскоро и хубав ден на всички ви Simple Smile

# 62
Честити Симона на мама ivetka88 и Иванина на мама fifkata!  Да  са ви живи и здрави, да имат щастливо и безгрижно детство и да са гордостта на мама и тате  Hug  bouquet

Днес бяхме на консултация и малката ми Боряна се оказа,че е тръгнала да става бая ГОЛЯМА  Simple Smile от изписването до днес (десет дни)  сме качили цели 600 грама... а аз си мислех,че не и стига яденето  Embarassed

# 63
deceto да е жива е здрава, нека да наддава, по-добре повече, отколкото по-малко. Браво на мама!

# 64
Здравейте мами))
и аз да се запиша
на 21.02.2014 в 5.30 сутринта родих по естествен начин момче Данаил. 3900 и 53 см

мерси за темата, има много полезна информация)
  bouquet

# 65
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Рускиня, честито момче!!! Къде се загуби? В една от много предните бременелски теми се питахме за теб и timba  Hug

# 66
Добро утро, мацки  Hug

Честито на новите мами! Да са им живи и здрави бебоците!!!

Вече сте на 1-ва страничка Simple Smile

Лек ден!

Почти безобидн@

# 67
Здравейте, момичета  bouquet
Аз в последните месеци не пишех в темата, но следях. Просто не знам, но с моята организация съм катастрофа. Във фейса обаче съм активна.
Честито на всички мамити! Да са ни живи и здрави мъниците!
Аз на 23.01. родих секцио Петар(името е с А, защото тука е така) . Кърмим се успешно. Просто толкова много неща ние се случиха, че чак сега започнах да намирам по малко време да се записвам. Първо седях ме 10 дена в родилното, че ни хвана бебешката жълтеница и беше под лампа. После каката донесе вирус и бях ме в болница. Сега пък каката е болна. То край няма. Сега ще се старая да се включвам по- често. Че вече и повлезнах в час с режимите.
Лек и усмихнат ден Hug

# 68
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
bambi2009, да ти е жив и здрав Петар!!! Ей, сега ще мина в другия профил и ще ви отбележа на 1-ва страница ...
До болка ми е познато разказаното от теб ... И моята беше в болница с вирус 7 дни ... В четвъртък я прибрахме, а от събота малката кака е с Т, а от понеделник е на АБ ... Нещо не помага АБ-тика ... Ей, сега от 14,30 до 15,30 се борих с 39,9 Т ... Три деца имам и до сега такава Т не бях виждала ... Не помогна хладкия душ, нито налагането с вода и оцет ... Преди това бях дала Панадол ... Почна да спада след 8 капки Хексалгин ... Дано да изкараме нощта спокойно, че малката пищи от колики ... дребната кака пищи от умора и висока Т ... Абе, да минава, че е страшно ...

# 69
bambi2009, добавено  Hug Само моля те, допълни инфо за кг. и см. ...

# 70
  • София
Здравейте и честити нови бебчета на всички мамита   bouquet

Ние днес бяхме на контролно мерене и сме станали 4400кг, което е доста добре според лекарката щом сме само на кърма.

Вчера си направихме и фотосесия при професионален фотограф и съм много доволна, снимките станаха доста хубави Simple Smile.

Почти безобидна дано по бързо да се оправят малките принцеси  Hug.
И нас много ни мъчат тези колики. Много е лакум и доста бързо смуче и оттам ни казаха че и доста въздух явно поема.

спокойна вечер на всички, дано имаме кротки бебоци Simple Smile

# 71
Благодаря момичета  bouquet
Почти непозната родени сме 3600 и 51 см.
Да ти кажа аз температура над 39 свалям само със свещичка в дупето. Ползвам Волтарен от 12,5 мг. И по бързо и ефикасно няма. Малката е на 4 години. Иначе да, с тези вируси аман. Ама то и в градината като я водя нали ги гледам другарчетата им все кашлюкат, подсмърчат, та не е чудно, че Марти еннон стоп с прехлада. Ама и тов аще мине. От вчера я спрях може би до края на март пък после ще видим. То тя ходи и само да обед де ама достатъчно да е все с дребни настинки.

# 72
  • гр.Пловдив
Почти безобидна, да кажа и аз за температурата. Свалям я с нурофен. Панадол и други лекарства с парацетамол не давам, защото е доста вреден (върху себе си съм го изпитвала) много зле действа на черния дроб то не че и другите не действат де. А такава много висока температура свалям с нурофен колкото е дозата и след 4 часа хексалгин (може и да не е пълна доза) и така редуваш през 8 часа всяко. Слагам и чорапи намокрени с вода и оцет (1:1) и с чорапите я слагам да спи. А и то не е нужно да се сваля напълно температурата, достатъчно е да я свалиш дотолкова, че детето да се почувства по-добре.
А има и вируси при които 2-3 дни се поддържа такава температура и каквото и да даваш не пада напълно. Моята госпожица един път я взех от градина с 41гр. учителката взимаше даваше от притеснение, беше някакъв вирус и 3 дни беше с такава темп.
И нашата кака от онзи ден подсмъча и май се опитва да се разболява. Много е кофти да се чудиш кое да гледаш по-напред.
Айде да се оправят всички бебоци и дечковци.
Аз вече нямам търпение да излезнем навън. Лудите ме хващат вече. Но смятам да поизчакам до другата седмица, че сме малки още. Но тази седмица петък, събота мисля да идем нагости до нашите с колата хем закаляващо малко.

# 73
Привет,
Днес сложихме ваксина и минахме контролен преглед. Положението никак не е добре, диагнозата е рефлукс... Cry  Детето почти не качва на тегло и съм много тъжна. Изцяло на кърма е, а днес получих няколко съвета от лекари да премине на АМ. Изобщо не ми се иска.
Много е тегаво с това непрекъснато повръщане. Като видя как се дави и изкарва и през носа, просто ми се къса сърцето...

# 74
Температурата е много гадно нещо, но баткото ни при най-малката настинка ни правеше температури по 40 градуса. Свалям я само  с хексалгин. Иначе по предписание на педиатърката съм пробвала да редувам през 4 часа нурофен и панадол, но пада до 38 и пак я качва. Единствено хексалгина ме е спасявал.

И между другото да се похваля Embarassed на 25.02 се роди малката ми принцеса Виктория. 2700гр и 49см. От 10 години си мечтая за момиченце и най-накрая се сдобих с девойка Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт