Здравей,
Благодаря за отговора и подкрепата!
От десет дни имам други грижи - бебка не иска да суче от гърда! Не е всеки път, но е достатъчно често, за да се притесня. Случва се предимно вечер или следобед. Кърменията през нощта, сутрин и около обяд са ОК. Не се бута от гърдата, наяжда се и заспива. Напоследък предлагам и двете гърди, рядко само едната й стига. Храня на поискване, но забелязвам, че е през средно около 3 часа.
Предполагам, че е въпросният скок в растежа, но не издържах през първите дни и дадох АМ. Много плака, бута се, изключително нервна, никак не можах да я успокоя. Пищеше, такъв рев не бях виждала до този момент.
Сега имам две, много рядко три хранения на денонощие с АМ. Когато не иска да яде от мен, изцеждам с електрическа помпа обикновено същото количество каквто е изяла от шише, но се случва и да е по-малко.
Пия всеки ден чай за кърмачки, вземам и таблетки със семена от сминдух/фенугрийк.
Желанието ми е бебето ми да бъде изцяло на кърма поне до шестия месец.
За да стигна до тук с кърменето изтърпях много болки и трудности и съм готова да направя всичко най-добро за бебето си.
Моля за съвет!
[/color]
[/quote]
здравей, аз си правя жито с мед и орехи и овесени ядки с ядки.
Пробвай, особено житото и орехите доста помагат за кърмата. Също така гледай да цедиш на всяко кърмене , дори и на сухо.

Без това онези помпички за прахосмукачка ми звучат много страшни.

Успокоихте ме