Знаете ли кого видях? - тема 25

• 109 813
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Минчо Празников виждам често, явно ми е  съкварталец.

# 151
Джуди Халваджиян преди малко.

# 152
Юлиан Вергов на колело в двора на Народния театър. Невероятно харизматичен и красив. Много ми е на сърце! Heart Eyes

# 153
  • София, България
Аз работя на бензиностанция като касиерка и постоянно идват някои от т.нар "хайлайф". Например идвали са Елен Колева,Зуека,Юлиан Вергов,Део,Лео,Наско от Мелотивимания,който беше водещ и сега пак води нещо... Наталия Симеонова,която е наистина много мила жена,Ангел (без Мойсей),Маги Желязкова,Джена,Ивайла Бакалова,вчера минаха Венет Райкова и Тихомир заедно със сина им.Някои футболисти,които колегите ги знаят най-добре...Поли Генова идва от време на време...,а Иво Танев ни е редовен клиент. Simple Smile

# 154
кажи сега и къде е въпросната бензиностанция

# 155
  • София, България
Бензиностанция Еко на бул.Вапцаров....  Peace

# 156
  • Има много детски смях.
Саша Безуханова. Страхотна. Но и аз мноооооооооооооооооого я харесвам, та съм пристрастна.  Crazy

# 157
ВенЗи на Пиротска днес

# 158
Мариана Попова в МОЛ България,мъжа ми я забеляза но и обърка името .Тя  е ниска,беше с детенцето, доста невзрачна.Също на паркинга  в Кауфланд ,бившия на Мара отварачката,качи се в една зафира,същия си е като по снимките.Май и Галя от Сатен видях ,но не  съм сигурна,беше в огромен джип ,бял мерцедес

# 159
Вчера видях Валери Божинов, но не съм 100% убедена, тъй като шофирах и не ми беше възможно да втренча поглед, за да се уверя, че е той.

# 160
На спортна тренировка (няма да казвам каква) - Христина Тушева. Освен че много сериозно тренира, ми направи впечатление, че поздравява учтиво околните и изглежда на доста по-малко от нейните 34 години.

# 161
Пред театър 199 Татяна Лолова.Много любима !!!

# 162
Пред театър 199 Татяна Лолова.Много любима !!!

Много, и за мен!

# 163
  • София
Орлин Горанов в задръстане на Г.М Димитров преди няколко дни.

# 164
  • София
Вчера Део,Лео,Играта,Рафи и Жана Бергендорф

Общи условия

Активация на акаунт