Знаете ли кого видях? - тема 25

• 109 788
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
  • Berlin
Вчера - Предраг Пажин (знам, че беше доста известен бивш футоблист на Левски), в квартала. А и доста често Георги Костадинов (така ли беше фамилията, спечели Сървайвър) с децата.

# 451
Антония Петрова с мъжа си, на черни връх в джипа им, тази жена се гримира повече от покъртително Simple Smile

# 452
 Маги Желязкова пред салон за красота. Нищо общо със снимките.  Joy

# 453
Тя затова е била там - да заприлича малко.

# 454
  • където ми харесва
Редовно я виждам в една верига хипермаркети-прилича на маймуна без грим. И е адски надута персона. Много ми е неприятна.

# 455
Редовно я виждам в една верига хипермаркети-прилича на маймуна без грим. И е адски надута персона. Много ми е неприятна.

Аз много се надявам след онзи разказ на съфорумка за паркинга на Токуда, да я срещна и аз там и да видим дали ще ме накара да карам назад,когато тя е в нарушение или ще влиза в градинките...

# 456
Радост Драганова в Южния парк в неделя, спортно облечена, с 2 малки деца беше и с тротинетка.

Пламен Медаров в кв."Лозенец", в джип , с пура, пак в неделя.

# 457
  • София

Аз много се надявам след онзи разказ на съфорумка за паркинга на Токуда, да я срещна и аз там и да видим дали ще ме накара да карам назад,когато тя е в нарушение или ще влиза в градинките...

И аз така,по никакъв начин няма да ме накара да карам назад,че тя да мине,абсурд!И аз съм я виждала по Черковна без грим  Shocked

# 458
  • Има много детски смях.

Какво се е случило, може ли в резюме?
Иначе вЕрно е голЕм мАймун.  Tired

# 459
  • Sofia
затвърждава теорията на Дарвин за произхода на човека  Monkey

# 460
  • Варна

Винаги съм се чудила, кой по дяволите я набеди за красавица някаква, че и екзотична била.

Маймуна, та дрънка.

Като се накипри с пола от банани, тогава ще я призная за "красавица".

# 461
Аз с грим не я харесвам, пък какво остава без.  Mr. Green

# 462
  Татяна Лолова срещнах преди два дни, същата вечер я гледах в  "Дуенде". Няма такова слънце! Енергия и позитивизъм струят от нея! В спектакъла-ненадмината!

# 463

Винаги съм се чудила, кой по дяволите я набеди за красавица някаква, че и екзотична била.

Маймуна, та дрънка.

Като се накипри с пола от банани, тогава ще я призная за "красавица".

Хахаха, много точно попадение.  Joy

За протокола - онзи ден на бул. Хр. Ботев видях Юлиана Кънчева с детенцето си. Много добре изглеждаше. Не съм я засичала отдавна да се изявява по тв-то, но явно й действа добре, защото изглеждаше свежо, за разлика от преди, когато се влачеше по разни предавания.

# 464
Вчера - Евгени Минчев наперено крачеше по Витошка, придружен от по-възрастен мъж.

Общи условия

Активация на акаунт