След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5

• 27 908
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
 wavey wavey wavey wavey

Привет ЛиНки, този път няма да изброявам да не изпусна някого!

Кеии,благодаря за хубавата нова тема!  newsm51 newsm51 newsm51

Не знам как е при вас, но на мен много ми липсва клипче с Мурат - движенията, погледът, гласът. Затова пожелавам в този брой на темата да се появят поне няколко кадъра с л-т Садък. Peace

Малчо, Hug Heart Eyes

Хриси, Алекс,не мога нищо повече да кажа за колажите освен това, че са все по-хубави!

smile3505

И една жълтина - във ФБ се говори, че това е новата й къща  newsm78 newsm78 newsm78
Ортаккьой е хубаво място.

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 16:22 от martali

# 61
Момичета  Hug

# 62
# 63
Привет сладурки  wavey
Хриси Hug,Алекс Hug,Тони Д Hug,Тони Hug,Марти Hug,Кати Hug,Наде HugРуми Hug
Изхващали сте нашата хубава Нургюл да се весели с приятели  smile3521 ,а сладкия Мурат продължава да препуска с белия си кон на фенските колажи   smile3521

https://cdn.bg-mamma.com/mrfQ1/e804f73d.jpg

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 17:00 от Eny87

# 64
# 65
# 66
  • Варна
Здравейте!

Тезни снимки и още няколко са от някакво семейно събиране. Пуснати с в Инстаграм от жената на брата на Нургюл, а на снимките са една от сестрите на Нургюл, племенникът й и снаха й. Снимките са от ноември, 2013 г.

# 67
  • Варна
Радвам се, че новата тема ви харесва!

Ще е хубаво, когато някой забележи,
че нещо по първа страница не работи,
тоест не се отварят клипове или линкове,
да пише в темата, за да се поправи.
Както вчера направи _luba_   bouquet .
Смисълът на линковете на първа страница
е да улеснява тези, които търсят
клипчета, епизоди и информация за ЛиН, Мурат, Нургюл
и други техни проекти.

# 68
Марти,  Hug  Ени,  Hug

Кеии, благодаря за отзивчивостта!  Hug Снощи щях да пиша, но Мама-та не ме пускаше и се отказах, че този линк, който се отваря за Избраните и любими моменти на Таня, дава грешка

http://www.vbox7.com/collection:1868560

Пробвах го и преди малко, но всеки път излиза едно и също съобщение: "Грешка! За съжаление не откривам резултат!"

Не знам каква би могала да е причината. Аз ги имам, но в темата влизат и хора, които не са събирали с години колекции и е хубаво да имат достъп до тях.

# 69
# 70
  • Варна
Алекс, ако можеш прати ми действащ линк за Избраните и любими моменти на Таня и ще го коригирам. Не знам поради каква причина този линк не открива колекция във вибокс, но не е направено умишлено от моя страна. Благодаря ти, че сподели   bouquet

# 71
Кеии, те не могат да са на един линк, защото са събрани в две колекции:

Ask ve ceza_Selected moments - 147 клипчета

http://www.vbox7.com/collection:1681191

Любов и наказание - Любими моменти - 40 клипчета

http://www.vbox7.com/collection:1388893

Дано да съм била полезна. Пробвах и двата линка - при мен работят.

Нургюл отново е в центъра на рекламата на DERIMOD:

Şimdi yeni bir mağazamız daha var… Yeni açılan Acıbadem Akasya AVM'de, yepyeni, şık ve modern bir konseptle sizlerle buluşmayı bekliyoruz Simple Smile

# 72
  • Варна
Алекс, отново благодаря. Добавих линковете, които си постнала. Вече всичко трябва да може да се отваря.

А новината свързана с Деримод е, че са отворили нов магазин.

# 73
# 74
Кеии, сега всичко е ОК!  Hug

И още нещо щях да те питам. Не е ли възможно линковете за гласуване в анкетите за Мурат и Нургюл да се пявяват в началото на всяка страница? Защото така на първата страница никой няма да ги види, освен, когато се пуска темата, а целта е да са постоянно пред очите ни, за да ни подсещат. Тези анкети са целогодишни и ще се гласува до края на годината, а накрая ще излязат най-добрите за годината. Иначе постоянно трябва да си напомняме и да се връщме на първа страница, за да търсим линка. Ако е възможно технически, разбира се.

DERIMOD наистина са открили някакъв нов магазин в нов МОЛ, доколкото разбирм, и отново хубавата Нургюл е по всичките им реклами  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт