Ти какво сготви? Снимай, покажи! 116-та тема

• 162 730
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
vivili6 и крема ли направи на половина? Аз често я првя по нейната рецепта, която е супер м но увеличавам крема Embarassed и засегане съм открила точните пропорции. След престоя в хладилника ми става доста твърдо, а като го разтопя пък не се наслоява отгоре какво искам.
Твоята торта е чудесна  bouquet

# 646
vivili6 ,доволна ли си от вкуса на този гараш,от кога го гледам и му се чудя

# 647
MG18 не съм вили но на мен много ми харесва вкуса. важно  според мен какъв шоколад слагаш.
От мен един бобес и отново гофретки, а към тях и козуначено руло с мармалад от сини сливи

# 648
  • Под сянката на разлистените кактуси
От мен торта "Малкият принц" за много скъпа приятелка. Беше изненада и много я зарадвах, това е любимата й книга

# 649
  • ВАРНА
 Телешки ребра по азиатски

# 650
офффф , добре че ребрата са телешки. Тайна беше правила мъжки ребра , та ако и тези бяха такива ... бат`Бонго  си виждаше края  hahaha

# 651
  • Пловдив
Ориз с праз и маслини

Салатка

# 652

Тая тема винаги е пълна с вкусотии, но в събота-неделя става просто неустоима! Heart Eyes Crazy  bouquet  chef  bouquet  chef

У нас гИвеч със свинско,

много вкусен карфиол на фурна от Yanche  bouquet

(попре)печени макаронки на фурна Laughing

и един забравен, но много вкусен сладкиш с тиква Heart Eyes

# 653
  • Бургас

Тая тема винаги е пълна с вкусотии, но в събота-неделя става просто неустоима! Heart Eyes Crazy  bouquet  chef  bouquet  chef

Лабрекс, не мога да съм по-съгласна!

Вени, радвам се да те видя отново. Липсваше.
Добре, че вече хапнах, обаче бих повторила!

# 654
  • In a surreal moment!
vivili6 и крема ли направи на половина? Аз често я правя по нейната рецепта, която е супер, но увеличавам крема Embarassed и за сега не съм открила точните пропорции. След престоя в хладилника ми става доста твърдо, а като го разтопя пък не се наслоява отгоре какво искам.
Твоята торта е чудесна  bouquet
Тинки -  всичко е на половин доза в тази тортичка ,малка е и със странна форма, защото я правих според кутията, в която пътува. Правенето на гараш не е трудоемко, но си има своите тънкости и изисква голямо търпение. Важни са и продуктите - качеството на кувертюра и кравето масло. Правя я за 2-ри път и все още не намирам онези, които да ми донесат вкусът от детството и сладкарницата на Интерхотела в Търново. Тази я направих с кувертюра на Кауфланд, големите кафеви полски шоколади и краве масло на ЦБА. Предишната беше с черен шоки на Своге и някакъв немски бутер. За моят вкус малко намалявам кравето масло, защото по рецептата ми идва твърде мазно и тежко, но пак не ми е на фън шуйто Simple Smile както казва баща ми. Ще търся и ще споделям. Но моят крем не го държа в хладилник, правилно ли съм те разбрала или говориш за вече готовата торта
vivili6 ,доволна ли си от вкуса на този гараш,от кога го гледам и му се чудя
Доволна..ъъъ..не твърде, ама като имам висока летва ще си я гоня както се казва. Хората, за които съм правила гараш по рецептата на Вероника са били много доволни. Опитай с половин доза и ще разбереш и ще търсиш вариации, няма друг начин.

Малиииииииии  Shocked Mr. Green докат се изкажа и Лабрекс изсипала рога на изобилието - Супееер!!!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 11:51 от vivili6

# 655
Тайна,благодаря ти много.Задължително ще ги направя.

# 656
И аз да покажа моята плодотворна неделя   chef

Козунака-моята гордост, защото този път се получи  Mr. Green

и малките към него  Heart Eyes

яхния-гювеч от каквото има  -пилешко месце, картофи, грах,моркови, зелен фасул, царевица, лук и домати

десерт с ягоди, киви, кисело мляко, мед, овесени ядки и едни стари вафли

# 657
Кексчета с индийско орехче - http://lipodve.blogspot.com/2014/04/blog-post_6.html

# 658

addy_1 ,tinki_15 страхотни козунаци   bouquet

И аз с първия козунак за тази година, който ме нервира ужасно - пекох го повече от 3 часа и така и не разбрах защо #Crazy

Супичка с коприва и ориз (и сиренце) Blush

# 659

Засега само спаначена супа

http://valia-recipes.blogspot.com/2014/04/blog-post_7.html

Общи условия

Активация на акаунт