"Столичани в повече" - 7 сезон - 1 тема

• 130 577
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
Забавно беше, не е като първите сезони, но пък продължавам да го следя.
Сцените в затвора не ми допадат, но сценаристите се мъчат да "раздвижат" сериала... Ще видим следващия сезон как ще е
Wink

# 241
Докато Радко се размотаваше,тоя се е вмъкнал-те не го дадоха този момент за да ни изненадат и нас! Wink

напротив, дадоха го. Радко беше станал да изпраща Спас и да поръчва да донесе храна, когато отзад човек се шмугна в сандъка. Но не се видя кой е, беше в дъното.
А те, според плана на Спас, не трябваше да допускат Пацо да влезе в сандъка, за да провалят плана на Гълъбина и Дани  Mr. Green
и не ми хареса финала на сезона.  Naughty

# 242
МНОГО СЪМ РАЗОЧАРОВАНА !  Това беше любимия ми сериал, чаках го всяка сряда, но сценките в затвора и финала ми дойдоха в повече! БЕЗОБРАЗИЕ!

На мен пък въобще не ми харесаха депутатските сцени! Само заради тях спрях да гледам!
Да, и на мен не ми харесаха. Изобщо сценаристите са се изчерпали, или са ги сменили с по-бездарни. Приятелският ми  кръг е на същото мнение  Crossing Arms

# 243
Това онзи ден финала на сезона ли е??? Много измъчена серия мми се видя тая...а оная кифла, колежката на Спас ми е толкова неприятна....

# 244
  • Пловдив
На мен ми хареса...имаше смешни моменти,но не и при политиците и при Пепи и сие  ooooh! Там е тооолкова скучно,че...

А що лятото трябва да спират сериала?

# 245
...а оная кифла, колежката на Спас ми е толкова неприятна....
И на мен ми е неприятна, много преиграва, но е куклена актриса и това обяснява всичко. За куклен театър гласът й е идеален. Най-странно ми е защо я представят за хубавица - лицето й е като на някаква бабичка, подпухнало и неравно. Но на младини определено е била красавица.

# 246
И на мен не ми харесва актрисата за тази роля. По- подходящо би било да бяха избрали някоя напомпана блондинка да изиграе ролята  Peace

# 247
Леле,аз чак се усетих че е било финала...Чаках да почне по телевизията,нямаше го и прочетох тук че е било финал предната серия Tired Какъв финал е това-шашнах се  Shocked

# 248
Странното е, че преди като беше финална серия все се чудехме какво ще стане, кога ще почне новия сезон ,разни такива вълнения. Ама сега..кога почна сезона, кога свърши...

# 249
Странното е, че преди като беше финална серия все се чудехме какво ще стане, кога ще почне новия сезон ,разни такива вълнения. Ама сега..кога почна сезона, кога свърши...
+1
Като се изключат няколко момента, другото на мен лично ми е пълна мъгла. Кога мина този сезон?!?!?!?!? Такова влачене, такова протакане ......... Преди чакахме сериите с нетърпение, сега забравяме кога почват, че даже после на компа едвам имаме търпение да ги изгледаме - голяма скука.

# 250
Аз още в началото на тоя сезон се отказах от филма.
Последно гледах попа Григорий как ги лъжеше със светена вода от езерото.

# 251
Аз още в началото на тоя сезон се отказах от филма.
Последно гледах попа Григорий как ги лъжеше със светена вода от езерото.
Попа беше уникат  Joy

# 252
Тази серия ми хареса! Много се забавлявах! И затворниците ме разсмяха

# 253
дали ще има 8 ми сезон?

# 254
да, в неделя ЛЮбо Нейков каза, че снимат осми сезон

Общи условия

Активация на акаунт