"Столичани в повече" - 7 сезон - 1 тема

• 129 342
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Финалът беше неочакван:)))!

# 646
Столичани в повече, сезон 12, епизод 4

/mj6a0q3bg68e.html

Отпред се добавя -spam279-.нет (тоест .net)

# 647
Столичани в повече, сезон 12, епизод 5

/nj92l8u2ka2w.html

Отпред се добавя -spam279-.нет (тоест .net)

# 648
  • София
А сестрата на Спас защо не беше на сватбата, май нищо не казаха за нея или аз съм изтървала?

# 649
А сестрата на Спас защо не беше на сватбата, май нищо не казаха за нея или аз съм изтървала?

Коя?? Нещо съм пропуснала/забравила явно...

ПП. Аа, Яна ли? Вярно, че я нямаше май.

# 650

Коя?? Нещо съм пропуснала/забравила явно...
    На доцент Захариев дъщеря му 😁

# 651
    нямаше я, да. Довечера ще видим временно ли е.
    Иван Юруков окончателно ли напусна сериала?

# 652
    • София
    епизод 5

# 653
    Гришата: "Казах да дойде главата на семейството"   Joy Joy Joy
    искрено и лично - Христо Гърбов може да е голям артист, но не ми е сред любимите.  Ей сега с този овълчил се Коце, ептен  го отписвам. Леле парите как променят хората  Sick

# 654
    • София
    искрено и лично - Христо Гърбов може да е голям артист, но не ми е сред любимите.  Ей сега с този овълчил се Коце, ептен  го отписвам. Леле парите как променят хората  Sick

Аз пък него най-много го харесвам. Явно имам сантимент от "Улицата".

# 655
    разбира се, вкусове различни, затова сме различни хората. 

# 656
    • Враца

Това, че не го харесваш, е много показателно , колко добре играе ролята си на лош човек!
    Ти не харесваш не самият него, а героят му най- вероятно.  Peace
    Аз гоо харесвам много, точно заради това, че може да накара зрителя, да харесва, мрази, обича и съчувства на персоната , която пресъздава.  Peace Heart Eyes

# 657
    Иван Юруков окончателно ли напусна сериала?

Още е в началните надписи, предполагам, че още не е окончателно.
    Да си призная, че след преместването му в другото предаване го оцних повече като актьор, отколото 12 сезона в Столичаните
    Христо Гърбов за мен е слаб актьор. В скечовете в комиците и в представленията играе абсолютно идентично. Разтяга реплики, плези се и се лигави по абсолютно същия начин всеки път..

# 658
    • София
    И аз това си мисля всеки път за Гърбов. Където и да го гледаш едно и също, никаква разлика в играта.

# 659

Това, че не го харесваш, е много показателно , колко добре играе ролята си на лош човек!
    Ти не харесваш не самият него, а героят му най- вероятно.  Peace
    Аз гоо харесвам много, точно заради това, че може да накара зрителя, да харесва, мрази, обича и съчувства на персоната , която пресъздава.  Peace Heart Eyes
    Ааа, Не, не го харесвам - нито като човек след едно интервю с него и жена му нито като актьор.
    За Юруков съм съгласна - Много е добър в другото предаване Затова се учудих дали ще се връща тук като върви още името му в надписите

Общи условия

Активация на акаунт