"Столичани в повече" - 7 сезон - 1 тема

• 129 372
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря! Изгледах серията! Радвам се, че няма секс сцени! Ново лице в сериала - Фънки.

# 91
Не може ли да пускате линкове на лични? Махнаха го то вбокс.

Не  разбрах  какъв  е  проблема   да  се  пусне  линк  в темата ?  Rolling Eyes Никой  никъде  не  е  писал,  че  линковете се пускат на  лични ?

Не  са  го  изтрили  от  Вбокс  ,току  що  проверих  !  Исках  да  помогна ,но  явно не  може да се  угоди на никой ............. ooooh!

Не съм искала да те засегна. Знам, че искаш да помогнеш и благодаря  bouquet
Просто е ясно, че следят форума и махат като видят даден линк.

# 92
  • Стара Загора
Йовка новата Наталия Кобилкина! Grinning

# 93
Столичани в повече - 7 сезон - 3 епизод

http://-spam239-/gfu3uw94lh8q.html

# 94
Тая серия тая вечер ми е искрено.... скучна..

# 95
  • Пловдив
Ужас...чак не ми се гледаше Rolling Eyes Що така развалиха страхотната комедия Thinking И какви са тия нови образи,сцените с които са абсолютна глупост и само за пълнеж ooooh!
А като се сетя преди как стоях,гледах и сама се пуках от смях Crazy

Пълен провал...

# 96
От днес официално спирам да го гледам- просто исках да дам шанс и на трета серия.
Просто човек трябва да знае кога да спре./ с даден сериал/
Бавно действие, предсказуеми реплики, това с хлебарката - показаха го веднъж, няма нужда постоянно Sick/,това за Пацо- ей така става - брат му на масаж, а уж умрял, а той в затвора. Онази,която дойде на свиждане, секс сцени,плитки шеги-абе всичко е сценаристко и режисьорско безсилие и някак всичко е на клизма.Чак аз се напъвам да ми е интересно.

Всичко хубаво момичета!

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 08:41 от Nil desperandum!

# 97
И само чакахме някой да пусне линк за новата серия, за да знаем какво ще стане. А сега..едно тежко..протяжно. С тая политика вече опорочиха всичко. Сигурно искат да покажат нещата зад кулисите на политиката ама...честно,не ми пука. След като по цял ден се говори за политика и в сериалите да се говори за това-Мерси!

# 98
  • Пловдив
Ами ролите на адвоката и разпусната му щерка newsm78 Каква е идеята?А сега и психолога,че и директора,и... ooooh!

# 99
Поредно разочарование Simple Smile
Чакам една седмица. Чакам 21:30.
За да се чудя какво гледам.
Не знам дали ще продължа.
Нищо интересно, смешно и свежо.
Пълно изчерпване на сценария.
Жалко.

# 100
  • София
Мен още миналата серия ме разочарова много и вчера даже не се изкуших да превключа на сериала. Честно казано сцената с хлебарката и натискането на Андрей в бара ми дойдоха в повече и ме отказаха окончателно. Rolling Eyes

# 101
Тази щерка на адвоката сега на тая изложба ще се запознае с Андрей и това ще е новата любовна двойка...Явно друго не можаха да измислят за Андрей...Но се надявам някак си тоя адвокат да помогне на Пацо да излезе от затвора...Може би ако дъщеря му пак влезе в затвора за постоянно? Имам чувството, че са замислили много идеи, но някак си много бавно ги разкриват и на зрителите им стана скучно....Сега пък като започнат да дават и Азис, просто ще стане пълен буламач...

# 102
На мен лично ми хареса.Хем на моменти има забава,заради попа...В друг се вижда сериозен момент,в който те карат да се позамислиш.А пък в трети миг се вижда какво се получава с властта!
Вярно че понякога имат и секс-сцени.За мен това е нормално.Все пак в 99% от филмите ги има тези неща:комедии,екшън,приключенски,драма и прочие...който и жанр да се сетите.Освен турските простотии,разбира се!!!

# 103
Секс сцените да им бяха проблема....за мен стана много тромав сериала..

# 104
А какво стана с Дарина и майка и newsm78?! Изчезнаха от сериала без никаква развръзка, както и Мая. Някак си останаха незавършени историите на тези персонажи, поне според мен.

Общи условия

Активация на акаунт