"Столичани в повече" - 7 сезон - 1 тема

• 129 350
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
съгласна, стига ни с другия, дето ни тормози с недомислици  Laughing

# 586
Да, ама оня сериал го дават почти през цялата работна седмица поне. Тия едва измъдрят 10 - 12 епизода на сезон, но никак не са по-качествени, просто се чудят какво да си изсмучат от пръстите, страшна тъпотия е.

# 587
трябваше да го приключат поне преди 2-3 сезона. Толкова безсмислици извадиха   Гледам го все още и се надявам този да е последния сезон.

# 588
Няма една нишка от този сезон, който да ми е интересно да следя. И тоя Коце и той се намъкна в кметството и почна да се разпорежда с някакъв бияч.. тъпня!
Ох, добре, че и вие споделяте същите чувства, че мислех, че проблема е в мен.

# 589
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен сезона ми е забавен и сравнен с предните,много по-свеж.Има някои приятни сюжетни линии попа с мед сестрата,също Йовчето обратно при Лютови.
Благодарности на Мамката за линковете.

# 590
  • София
Привет, аз все още изглеждам сериите от десети сезон.

Искам да попитам, тъй като се очаква скоро да свърши единадесети сезон, ще има ли дванадесети?

# 591
И аз гледам филма с интерес, особено ми харесва този сезон! И на мен ми харесва, че Йовка се върна.
Но мисля, че този е финален сезон.

# 592
Отец Григорий и Гретхен вариха боба на огън в тенджера с пластмасови дръжки, това много ме впечатли, че дръжките бяха здрави в огъня. hahaha

# 593
Отец Григорий и Гретхен вариха боба на огън в тенджера с пластмасови дръжки, това много ме впечатли, че дръжките бяха здрави в огъня. hahaha

Да... Laughing

# 594
И тази серия само я слушах..

# 595
Само Йовка ми е симпатична в този  сезон😁
Имам братовчедка и тя е омъжена за грък,като се върне от Гърция съща Йовка,големите бижута,,огромните причски

# 596
А някой знае ли името на актрисата,която играе Гретхен? Много са готини с попа  Laughing

# 597
А някой знае ли името на актрисата,която играе Гретхен? Много са готини с попа  Laughing

Вяра Табакова

# 598

Вяра Табакова
Мерси много   bouquet

# 599
В момента, в който започнаха всички тези глупости с пистолети, направо ме загубиха.

Общи условия

Активация на акаунт