"Столичани в повече" - 7 сезон - 1 тема

• 129 352
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Скука,скука..гледам ги по навик.Единственото свежо нещо,което остана в тоя филм е Йовка.

# 601
А някой знае ли името на актрисата,която играе Гретхен? Много са готини с попа  Laughing
Точно тази двойка ми е скучна и превключвам.Като  цяло сериала боксува сериозно.Аман от местене по нови къщи.Андрей -напълно безмислен образ,то и актьора зор не си дава
Надявам се това да е последният сезон на сериала

# 602
  • София
А някой знае ли името на актрисата,която играе Гретхен? Много са готини с попа  Laughing
Точно тази двойка ми е скучна и превключвам.Като  цяло сериала боксува сериозно.Аман от местене по нови къщи.Андрей -напълно безмислен образ,то и актьора зор не си дава

Ще има още един сезон.  Peace

# 603
Столичани в повече, сезон 11, епизод 11

/awb9facj32dq.html

Отпред се добавя -spam279-.нет (тоест .net)

# 604

Ох, добре,че се обади ти,че си помислих,че нещо аз не съм наред.
Аман от къщи, пистолети, опит да изкарат някакви пари, Константин и неговия главоч..... Няма една линия, която да се развива..

# 605
  • София
Изгледах 10-и сезон - много ми допадна!

В момента съм на трети епизод от 11-и сезон, много е интересен, динамичен и заплетен, какво не му харесвате?!
Само да добавя, че последния месец изгледах всички сезони от осми до десети вкл., може би това има значение  Peace

# 606
Изгледах 10-и сезон - много ми допадна!

В момента съм на трети епизод от 11-и сезон, много е интересен, динамичен и заплетен, какво не му харесвате?!
Само да добавя, че последния месец изгледах всички сезони от осми до десети вкл., може би това има значение  Peace

Филмчето е много забавно и сладурско. И засяга злободневни теми. Peace

# 607
Столичани в повече, сезон 11, епизод 12

/r5qcnkvkfc5a.html

# 608
  • София
Здравейте,
Стигнах до седми епизод на 11-и сезон, когато се връща Йовка и Спас й казва, че са се развели и тя е казала, че повече няма да стъпи в дома му.

Кога е станал развода? Последно помня, че тя пишеше еротични книги и затова замина за Кипър с Кипър....
Но да са споменавали за развод!?

# 609
Здравейте,
Стигнах до седми епизод на 11-и сезон, когато се връща Йовка и Спас й казва, че са се развели и тя е казала, че повече няма да стъпи в дома му.

Кога е станал развода? Последно помня, че тя пишеше еротични книги и затова замина за Кипър с Кипър....
Но да са споменавали за развод!?

В предишните серии не се говореше, че са се развели. Просто в тази серия го казаха като факт. Все пак, Спас и македонката имаха любовна история и почти бяха пред женитба и сега стана ясно, че Спас междувременно се е развел с Йовка.

# 610
Столичани в повече, сезон 11, епизод 13

/g0ylcgscm698.html

# 611
Ще има ли повторения тази година?

# 612
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не знам защо не се пише вече в темата,сезон 10 беше супер забавен.На някои моменти съм се смяла с глас.

- Радко имал запек на мозъка  Joy Joy
- Рангел пак ял? Ял,ял..ама бой.  Joy

Вече са заснели сезон 11,на есен с песен..

# 613
Трябва да заснемат сезон 12 сега.

# 614
  • София
Доколкото знам последният сезон е отдавна заснет и няма да има повече.

Общи условия

Активация на акаунт