Пазаруване от miniprix.bg - 28

• 49 835
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Защо нямам бутон ''редактирай'',къде изчезна?
В моментра има 10% намаление на спално бельо !

# 616
  • София
Защо нямам бутон ''редактирай'',къде изчезна?
В моментра има 10% намаление на спално бельо !
Моя "редактирай" си е тук, има и други намаления по 10% в румънският сайт, ама като не мога да ги прочета #Crazy.

# 617
  • София
 Благодаря на всички ви - milenski, irkata7   bouquet Hug

# 618
  • София
Ако все пак решиш да си поръчаш "моя" им напиши да проверят да бъде с правилната дължина, че има и къс вариант- моя е такъв , а за теб ще бъде 7/8 направо.

# 619
  • София
Ако все пак решиш да си поръчаш "моя" им напиши да проверят да бъде с правилната дължина, че има и къс вариант- моя е такъв , а за теб ще бъде 7/8 направо.

Благодаря ти, винаги си ми от помощ. Поръчах ги почти веднага щом ги видях. Наистина ми харесаха.

# 620
  • Plovdiv
Момичета в момента има намаление 30% на детски играчки, почти на всички играчки е!

# 621
  • София
Здравейте, има ли някой впечатления за детските балеринки/мокасини? Трябват ми 32 номер, но много китайски ми се струват. newsm78

# 622
  • ...на безопасно

Поръчах си го и аз този Оливър. Писах им да проверят за дължината, не ми трябват къси гащи  Wink
То голяма суша, голямо нещо....За мен Оливърите са ужасно уголемени....тъкмо 40 трябва да ми стане  newsm78. 42 ми пада сам без да го разкопчавам.
Имаче от вторник поръчката ми е при оператор с дата 28.03.

# 623
  • София

Поръчах си го и аз този Оливър. Писах им да проверят за дължината, не ми трябват къси гащи  Wink
То голяма суша, голямо нещо....За мен Оливърите са ужасно уголемени....тъкмо 40 трябва да ми стане  newsm78. 42 ми пада сам без да го разкопчавам.
Акеа, да ти кажа точно този мисля че си отговаря точно на стандарта, моят е 38/12 UK малко е плитък, и ми става съвсем точно, и кафяв имам, но той не е наличен в сайта вече, нямам идея ти колко си висока, аз съм 166см и аха да ми е къс, но като му стесних крачолите долу че са малко чарлстон ми е съвсем добре. Панталона няма грам еластичност, Freya na съм я виждала, и знам колко е висока, и затова си позволих да я посъветвам да напише на дължината.

# 624
  • ...на безопасно
Ау, анулирах....170 съм и по принцип ми късее всяка конфекция.

# 625
  • София
Ау, анулирах....170 съм и по принцип ми късее всяка конфекция.
Този сивият е с добра дължина, но понеже има и къс вариант затова трябваше да ти го проверят дали отговаря на размера- дали са дължина 109, което даже ще ти е дълго ако е толкова наистина.

# 626
  • ...на безопасно
.... чарлстона ме отказа....

# 627
  • София
.... чарлстона ме отказа....
Аааа ясно, аз го стеснявах че и като ми е точен малко се ветрееше крачола. Иначе много си го харесвам.100% памук е но не се сви при прането, а имах такива опасения.

# 628
И моята от сутринта е приета и е с дата 28,03  Rolling Eyes много се разбързали нещо  Laughing

# 629
  • София
търся рокля за сватба   Turn-l
почти харесах една, но като я погледнах отзад  ooooh!  #Crazy newsm78
https://www.miniprix.ro/produs/1041664/Rochie-bej--cu-corset-si-dantela-alba
 Grinning
приемам предложения за Л-ки, около коляното
/заб. няма аз да се женя/
Ако не държиш роклята да е от Минитата, можеш да погледнеш в АСОС. Вчера получих страхотна рокля, на Vila, http://www.asos.com//Vila/Vila-Contrast-Bustier-Dress/Prod/pgepr … .aspx?iid=3393626. Излязла ми е около 23лв. Поръчана на 15 Март, вчера беше в пощата. От както няма читави намаления в минитата, само в АСОС вися  Embarassed Доставката е безплатна. Има огромен избор от рокли.

Общи условия

Активация на акаунт