Лемили срещу Барби

• 23 540
  • 447
  •   1
Отговори
# 255
  • София
На мойта щерка пък й подариха едно барби преди година и тя въобще не го поглеждаше. Ама хич. Сега й подариха второ барби, с което се спуква да си играе. Първото барби продължава да е в немилост. Зачудих се аз защо така, тъй като и двете барбита ми изглеждат абсолютно еднакви. Знаете ли каква е причината? Второто барби е синеоко, а първото - с кафяви очи.  Tired Rolling Eyes Според щерката принцесите освен руси трябва да са и синеоки.

Барби обаче не е виновна! Иди и оскуби Пепеляшка и Спящата!
Добре че е Снежанка да брани нас, тъмнокосите!  #Cussing out
И Бел Simple Smile А Русалката е за червенокосите Simple Smile Има си за всеки тип по принцеса Simple Smile

# 256
Струва ми се доста по-удачно малките момиченца да играят с кукли с по-нормален вид, а не непременно принцеси и свръхкрасавици, облечени с ежедневни дрехи, а не с бални рокли. ...

Светът на игрите е като светът на приказките. Различен, вълнуващ, необременен. Само в приказките и детските игри е възможно Барби, Бебе, Русалка, Мечок, Извънземно и Пингвин да пият чай. В игрите децата измислят нови и вълнуващи светове и преживявания!
Защо искате да ги ограничите до "нормалното"?
Нека има и принцеси, и спортистки, и русалки, и чудовища, и с малки глави, и с големи глави....

# 257
Барби обаче не е виновна! Иди и оскуби Пепеляшка и Спящата!
Добре че е Снежанка да брани нас, тъмнокосите!  #Cussing out

В приказките не помня да се споменава, че Пепеляшка и Спящата са с руса коса, това е интерпретация на художниците. Или пък Елиза от Дивите лебеди - никъде не се казва, че е руса. Също ми е правило впечатление в старите книжки, че лошата и грозна дъщеря винаги е с кафява коса, а добрата и красивата е с руса. А в българските народни е още по-засилено - лошата направо си е циганка. Там обаче всички картинки са еднакво грозни, така че не можеш лесно да различиш неродената мома от циганката.

# 258
Това са кукли, аз лично не мога да кажа коя ми харесва повече, особено като са голи. На моето негърче, например, ме заплениха и дрехите.

# 259
Може ли, такованка, някой форумен профайлър да ми направи разбор на личността, на база любимата ми кукла от детството? Предварително благодаря  Crazy

ПС: Не се шегувам. Обожавах я, навиваше се с ключе, и "ходеше" и се въртеше по един вълшебен за мен тогава начин... Никога не съм я гушкала, обгрижвала, или обличала, но можех да я гледам с часове, и продължава да ми навява прекрасни мисли и спомени...

Аз все още я имам. И работи!  Grinning

Работохоличка, русофилка, с OCD към танци и непрекъснато движение.   bouquet

# 260
Това са кукли, аз лично не мога да кажа коя ми харесва повече, особено като са голи. На моето негърче, например, ме заплениха и дрехите.

И на мен точно дрехите ми направиха впечатление.
Сега се сещам, че любимата ми учителка в ДГ имаше дълга руса коса, розово червило и носеше висящи обици, имитиращи грамадни диаманти. Черната беше голяма гаднярка  Mr. Green

# 261

П.П. Намерих доста по-скопосани снимки на Ламелито и Барби:
http://www.babble.com/beauty/what-would-barbie-look-like-in-real … -lamm/image-3039/

Как се връзват болднатите думи и цифри? Нямаше ли нещо, че здравословната (здравословна, не красива*) талия при жените е под 80 см?

Цитат
A healthy 19 year old girl, 163.3 cm in height { 64.3 inches | 5’3-1/2″ tall } and measurements below, come from CDC.gov and the infographic from Barbie Body Would Be Pretty Odd-Looking In Real Life via Huffington Post …

85.4 cm waist | 33.6 inches

*красивата, както всички знаем  Mr. Green , е тази, която, разделена на ханша, дава 0.7

# 262

И на мен точно дрехите ми направиха впечатление.
Сега се сещам, че любимата ми учителка в ДГ имаше дълга руса коса, розово червило и носеше висящи обици, имитиращи грамадни диаманти. Черната беше голяма гаднярка  Mr. Green

Хайде сега, анализирай дали русата е била "добра", а черната " лоша", или ти си ги набедила за такива, заради приказките.  Laughing

# 263
80 см за талия е много и говори за омазняване в областта на корема и гърба  Stop

А иначе много от приказките се базират на калогатията

# 264
  • Пловдив
Тея 80 см. ме шашнаха и мен.
Моята е 80 см., а аз съм си с доказано наднормено тегло дори към затлъстяване, съгласно всички норми за съотношения на ръст и тегло, индекси на мазнини и т.н. Обаче изведнъж изкачам с тази "фина" талия и близък до 0,7 резултат (0,67 близко ли е?). Laughing

# 265
Съгласно цитата, талията на 19-годишната девойка в добро здраве, използвана за модел на Лемили, е 85.4 см.

Та оттам питането ми.

Пухито, супер си. Единицата ще означава, че талия липсва, колкото по-малко число, толкова по-малка талия на фона на ханша.

За 0.7 като числото на най-атрактивното съотношение, източник ми е нетът, така че достоверност не гарантирам.  Laughing

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 13:00 от Nickkie

# 266
А за постигането на талията на Барби не трабваше ли да се махат ребра? Бях чела за няква мома /рускиня ли, украинка ли/ дето се беше наподобила на Барбито и й бяха махали ребра, че иначе такова кръстче е непостижимо.

# 267
Нямам представа, но Барби е далеч от съвършенството - със съотношение 0.55.

Дита фон Тийз почти го е постигнала - 0.65.

Пухито е по-близо от нея - 0.67.

Аз съм го заковала - 0.70.

Вадете сега шивашките сантиметри.  Mr. Green

# 268
  • Пловдив
Шер още на едно време на времето си е махала ребра.
Съотношението, около 0,7 се постига лесно, когато произхождаш от "голямо гъзо" семейство  newsm62
Много зле положението с Лемилито и американките значи, щом на 19 г. талията и е по-голяма от тази на 32 г. затлъстяла женица.

# 269
  • където ми харесва

Коя ви харесва повече?
Ами, много повече ми харесва Лемили. Най-малкото, изглежда реалистично. Peace

Общи условия

Активация на акаунт