Лемили срещу Барби

• 23 105
  • 447
  •   1
Отговори
# 405
  • където ми харесва
Мога да се сетя за хиляди причини една дебела жена да мрази една слаба и нито една причина за обратното.

Moже ли да споделиш поне 4-5, не е нужно да изреждаш всичките 1000, че ми стана любопитно? Не се заяждам, наистина се интересувам.
пп: трябваше да пусна анкета "дебела ли е Лемили".
Е, ти пък...аз ще ти споделя...те са общовалидни, сигурна съм, че и тя ще ти каже същото
1. Слабата не спазва диети...значи е лоша.
2. Слабата я харесват повече....значи е лоша.
3. Слабата си купува по-лесно дрехи....кучка.
4. Слабата си намира по-лесно мъж.....ебати кучката.
 Другите 996 са сходни Whistling

Между другото, интересно е, че повечето са пълна глупост.

# 406
# 407
Мога да се сетя за хиляди причини една дебела жена да мрази една слаба и нито една причина за обратното.
Цитат
За мен всеки млад и здрав организъм клони по-скоро към слабост, а не към пълнота.
Да, има ниски - и аз съм ниска, но дебелината не е нормална - тя е резултат от плюскане, а не от нормално хранене

То затова в тези теми се започва едно оплюване на дебелите, сякаш както е тръгнало, и вас ще изядат скоро.
А в цитираното - кой е казал, че ниският ръст е нормален? Или нашите недостатъци са си в реда на нещата?
Любимата ми мантра е - аз съм слаба, следователно съм хубава. Не, не е задължително. Особено, ако си и ниска.

# 408
А блондинка или брюнетка?  Grinning

# 409
Посочи ми една заобратното и ще ти дам пет Mr. Green

# 410
  • където ми харесва
Слабите жени мразят дебелите, защото вторите са сити и щастливи, докато първите са вечно гладни и нещастни Peace Laughing

# 411

Слабите жени мразят дебелите, защото вторите са сити и щастливи, докато първите са вечно гладни и нещастни Peace Laughing

hahaha

# 412
  • Насред хаоса
Аз пък мога да посоча хиляди причини една жена да мрази друга без значение дали другата е по-слаба или по-дебела. Нееднократно тук сме били свидетели как се намират невъзможни кусури на добре изглеждащи жени, независимо дали съфорумки или модели от световна величина. В тази връзка мога да кажа само, че е добре, че има мъже в журитата за мис не знам си каква, защото конкурсите досега трябваше да са закрити заради перманентна липса на победителки.
ОхАман, права си. Не знам дали другаде го има това вторачване във външния вид на другите, измерването с поглед от пръстите на краката до последния косъм на главата и търсенето на някакъв кусур в останалите. Да не говорим за зяпането в чуждата чиния и начукването на канчета наляво и надясно що плюскаш и що те мързи да спортуваш, без да се знае и грам как стоят нещата в действителност.
Чессссссстит празник, дами!  Mr. Green

# 413
Не се мразете ей
омразата прави лицето грозно

# 414
понякога по-пълната жена е по-хубава, а по-слабата -грозна и бръчкава Simple Smile
понякога по-слабата жена, има огромен нос и чертите й изглеждат остри.
 Sunglasses Sunglasses
не всички харесват повече слабите жени. Аз харесвам повече женствено тяло с извивки тип Мерилин Монро.

при всички случаи, лемили не е дебела, нито трътлеста, относно късите крака---ми товаа е дължината на краката на средната американка .

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 12:09 от OX'AMAH

# 415
  • До хладилника, който обичам
Интересното е, че повечето са измислица, която маскира истинския проблем (от слабата жена, която ги лансира, примерно). Ти бъди готин и точен човек, а килограмите няма да имат никакво значение. И обратното, с кофти характер, природна тъпота и грозно отношение към околните и перфектните манекенски мерки нямат никакво отношение към факта, че околните не те харесват.

("те" и "ти" е принципно)

# 416
  • където ми харесва
Интересното е, че повечето са измислица, която маскира истинския проблем (от слабата жена, която ги лансира, примерно). Ти бъди готин и точен човек, а килограмите няма да имат никакво значение. И обратното, с кофти характер, природна тъпота и грозно отношение към околните и перфектните манекенски мерки нямат никакво отношение към факта, че околните не те харесват.

("те" и "ти" е принципно)
Факт, ама не всеки се замисля за това.

# 417

Защо да посочвам, да не би някъде да съм твърдяла нещо подобно, че да давам причини  Rolling Eyes Ти ги знаеш тези неща очевидно, аз само се интересувам.
пп: назад имаше едно изкзване, че много момичета, а аз добавям и жени, пазят диети, за да отслабнат, въпреки че нямат нужда от това. Резултатът е ужасен, защото една жена, която е прекалено слаба за конструкцията си, е страшно грозна. Особено ми прави впечатление при жени с по-широк шанш и по-слаби нагоре. За да докарат задника и бедрата до някакви мечтани размери, измършавяват безобразно в лице, ръце и гърди, но се харесват, защото са слаби. Да не говорим, че точно тези жени плюскат и са пример как здравословна храна може да се поглъща в нездравословни количества - да кажем салатка от домати и босилек, ама един леген. Но пък после се самонаказват с допълнителен воден ден, защото са си позволили ядки върху салатата.

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 14:45 от Янечек

# 418
Факт, ама не всеки се замисля за това.

Така е, само дебеличките се замислят над този "факт". На другите не им пука.

# 419
ОХ АМАН  Hug
Забравих да кажа нещо за Кенчо. Simple Smile Той също е куха лейка! Naughty Снобареещ зализан костюмар без нищо интересно в него. ooooh!
Надявам се Лемили да си хване нещо по интересно- я металяга, я хипар Laughing я зубър с очила и странни идеи, мъдър философ...
Аз имах кукла паста, която не беше куха лейка. Stop

Общи условия

Активация на акаунт